Ny hårfärg..

Jag har varit till frissan o fixat håret... här är resultatet.. :)


   Med blixt...



   Utan blixt...



   Framifrån...


Mer rött än tidigare men jag är nöjd.. har fått många komplimanger för färgen... har bara toppat håret.. ja försöker spara ut ännu mer... men går så långsamt..

Har fixat bilder o bränt ner på skiva... tömt kameran... en sak mindre o göra.. o ja har tvättat lite.. :)

Fortfarande mycke o göra på jobbet men börjar se ljuset i tunneln...

Har inte fått min biljett till domini o de har skickat den men posten har slarvat bort den :/ ja måste hämta biljetten i Frankfurt... gu hoppas de inte strular mer...

Nu slappa lite...

Jobbhelg över..

Nu är mötet som varit i helgen avklarat... allt har gått bra o de har varit kul... det roliga med mitt jobb är att planera sådana här möten från början till slut... imorgon blir det att göra sammanställningen o skicka ut till berörda.. men det är imorgon...

Nu får jag helg i några timmar iaf...

Att ställa fram klockan igår var inte de roligaste... oj va de blev sent då... :) men de va trevlig kväll... i jobbets tecken även de...
Var aningen trött imorse eller är de nu oxå.. :/ ögonen vill ramla ihop....

Nu måste jag dock diska o duscha så man är ren imorgon...

Mamma var hos mig i fredags o lagade mat.. :) nu har jag lax o potatisgratäng till lunch oxå o hon gjorde fruktkräm men den är redan slut... hihi såå gott... nu har dock mamma farit hem till sitt :( saknar mamma o tycker de är sååå trist att vi inte bor på samma ort... men vi höres iaf ofta... mamma är bäst i världen <3 :)

Ne nu diska så man gjort dagens måsten...

Hoppas alla haft en skön helg...

Klona..

Hade gärna klonat mig själv just nu... pust... men jag ska bli klar med allt... nångång...

Kort inlägg igen för det är så mycket.. både på jobbet o sen hemma.. trots att ja inte har träning.. inställt hela tiden nu verkar de som... men nästa vecka då får de inte vara inställt!!
Jag jobbar i helgen så blir fullt upp o mamma är på marknad i Luleå sen åker dem hem :( får inte se henne på några månader sen... tur telefon finns... :)

Hoppas alla har de bra...


Otroligt mycket..

Att göra just nu... iaf på jobbet.. känner lite panik att hinna allt innan semestern... :/ men de ska gå...

Jag har tränat zumba i måndags o sen har de inte blivit så mycke mer träning.. det är inställt eller tråkiga instruktörer o så jobbar ja i helgen.. o zumba på fredag är borttaget för de kör andra pass... så denna vecka när ja verkligen vill träna då går de inte.. :(
Men nästa vecka.. då blir de hårdkörning...

Har inte så mycket att tillägga just nu....

Ha en bra dag..

Vilken nedgång..

Jag har haft på mina besöksiffror i helgen... men får väl skylla mig själv har ju inte uppdaterat nåt.. hihi..

Har inte haft så mycket att skriva.. blev osocial igen som vanligt på helgerna.. :/ fredagen var jag på zumba o de va så kul helt slut men de gick bra... :) sen gick jag faktiskt o la mig tidigare än va ja brukar göra.. de va skönt :)

Lördag har jag kollat massa inspelade program typ DH, greys m.m. såå kul när det är säsongsstart på serierna igen... hihi.. Pratade med Alexandra oxå på face.. försökte oxå ringa babe i domini men han va då så upptagen.. prata me honom lite mer iaf efter 23 tiden...
Jo just ja såg oxå Eclipse.. åhh va ja älskar twilight filmerna :) ja vill verkligen ha en sån man som Edvard.. hahaha..

Söndag så kollade jag mer inspelat o sen mer film o sen kollade ja första filmen i Twilight serien.. haha..
Gjorde matlådor o diska o sånt tråkigt men nyttigt oxå...

Idag skulle ja ha massage men de blev ändrat hon flyttade tiden... trist men nu får ja iaf träna zumba ikväll.. :)

Ja jobbar helg denna vecka så blir lååååång vecka... dock är de nu bara 2 veckor kvar... åhhh nervositeten börjar smyga sig på....

Varmare nu o de är iaf skönt.... va isande vindar förra veckan så man frös in i märgen...

Ha en bra dag..

Pengar..

Konstigt att pengarna bara försvinner... och ingen aning om till vad... :/ måste ta o gå igenom detta.. inge bra..

Igår gick de bra iaf... :) Bilen va de inge problem med o inte med mötet heller... gick som en dans... så de va skönt.. kom hem halv tio dock... sen kolla lite tv o varva ner..

Pratade lite med min babe i Domini.. inte så länge dock.. hörde vågorna i bakgrunden för han va vid stranden... o ja älskar o höra de ljudet :) saknar ännu mer nu... men snart snart.. wohooo..

Idag är det fredag!!!! :) Bästa dagen på hela veckan.....

Denna vecka har känts otroligt lång.. trodde aldrig den skulle ta slut... men nu är de iaf fredag o de är skönt... ska träna zumba idag o sen handla lite.. mitt enda måste i helgen är att göra lunchlådor.. behöver spara pengar.. ahh nu kom ja på de.. därför de gått så mycke pengar.. iaf en av anledningarna.. ja har ätit lunch ute väldigt mycke senaste veckorna.. dock blev ja bjuden på lunch mån o tisd..

Nu har jag gjort en snabbkoll vart mina pengar gott.. kikade på internetbanken.
5653 kr har ja satt sprätt på denna månad... ca 2500 på bilen, ca 830 på div saker såsom skönhet, filmer, fixa skorna, bok osv, ca 1009 kr på resan dvs hotell o presenter, ca 722 kr på mat och sen uttag är för ca 600 o där är nog mest mat oxå el div. Så lätt kan man sätta sprätt på 5600 kr.. haha..

Ett tips till dem som vill ha koll på ekonomin är att faktiskt gå igenom vad man lägger pengar på och vill man göra det mer noggrant så är det att spara kvitton.. de gör jag och samlar ihop månad för månad o räknar ut vad ja lagt pengar på.. väldigt bra faktiskt då vet man ju..

Vad ska ni göra i helgen då??

Skratta..

På mitt jobb så delar vi lokal me ett it-företag.. de är män hela bunten o även på mitt jobb så ja är typ enda tjej.. men iaf de är galna hela bunten... deras samtal på fikapauserna o lunchen är ibland otroligt... men idag var dem extra roliga o ja fick för första gången på vad som känns länge skratta...

Klart man skrattar ti serier o roliga saker man ser på tv men senast ja verkligen skratta mycke va i Domini för Margret som ja träffa där va hysteriskt rolig :)
Man borde nog skratta mer i vardagen...

Snart ska ja iväg på möte o ja är otroligt nervös över bilen.. kanske oroar mig i onödan vem vet... får se ikväll.. hoppas på de bästa iaf...

Sen är det en sak som driver mig ti vansinne men de kan ja inte berätta här... de hör inte hemma i internetvärlden...

Ha en skön kväll..

Inlägg försvann..

Skrev ett inlägg igår men de försvann eftersom blogg.se hade problem.. så typiskt..

Jag ringde iaf o bokade hotell i Frankfurt eftersom ja tänkt efter o insett att ja kan inte sitta på en flygplats mer än 15 timmar.. Ticket har jag bokat flyg från Luleå-Frankfurt o nu även hotell o säljaren sa ti mig, visst är det du som har vänner i dominikanska? hahaha ja blev väldigt imponerad att hon kom ihåg mig... :) när jag fick biljetten så skrev hon ha en trevlig resa tjejen... gulligt sagt.. :)

Åt lunch på Max igår o de va gott men ja får alltid alltid ont i magen efter hamburgare där... tror inte min mage gillar fet mat... :/
Jag måste göra matlådor igen.. sparar pengar o sparar tid eftersom man då slipper sitta o fundera vart man ska äta el vad rättare sagt..

Igår kväll var jag på möte o de gick bra... tyckte min bil lät konstigt i måndags o den gjorde även det igår innan ja for på mötet.. (ja va o kolla bilen) men när det var dags för möte så hördes det ingeting.. jag hoppas verkligen att de inte är något för jag vill inte lägga mer pengar på den..

Idag har jag möte i Boden så ja hoppas bilen är snäll mot mig.. :) Blir en sen kväll igen..

Ha en bra dag..

Ticket..

Jag åker snart ti Domini o då åker jag från Frankfurt igen (precis som jag gjorde i juli). Jag landar i frankfurt den 4:e o flyget ti domini går den 5:e. Jag vågade inte chansa o åka samma dag, dock gjorde ja det i juli men sak samma.. jag tänkte först vara på flygplatsen o hänga där för o spara pengar men nu har jag bestämt att ta in på hotell.. de är ju faktiskt nästan ett dygn el iaf mer än 12 timmar som jag måste vänta..
Jag ringde Ticket (där ja bokat flyg från Luleå-Frankfurt) o säljaren där sa men visst är de du som har vänner i Dominikanska?? haha ja blev ganska imponerad att hon kom ihåg mig... så kul.. hihi..
Hotellet kostade 555 kr o är ett annat än de ja bodde sist på men sak samma ska bara sova o förhoppningsvis finns det tv där.. :)
När jag fick kvittot hade hon skrivit ha en trevlig resa tjejen.. trevligt :)


Slut i kroppen..

Igår var jag o träna två pass igen.. jättekul o bra tränare men min kropp ville ge upp.. jisses men ja kämpa på.. var dock helt slut när ja kom hem o duschat... men skönt :)
Nu blir de ingen träning på två dagar för jag har möte.. hoppas de går bra men gör de säkert...

Jag får tvinga mig själv i säng numera.. blivit såå sent.. runt 23-00 tiden o de är inte normalt för mig.. brukar försöka vara i säng ti 22 iaf.. igår tvinga ja mig i säng vid halv elva o somnade direkt...

I veckan har DH o Grey´s börjat igen o de är kul :) spelar in dem o ser dem i helgen när ja har mer tid o ro.. Igår fick jag oxå mina filmer som jag budat o vunnit.. Its complicated, Nine o efterlängdade Eclipse :)

Jag vet vad ja ska göra i helgen iaf.. hihi... inte tvätta iaf.. haha..

Igår va de riktigt kyligt i luften o ja höll på frysa ihjäl o idag är de mycke skönare fast då har ja oxå mer kläder på mig.. hehe...

Inget mer som händer hos mig just nu....

Ha en solig dag... :)

Oj då..

Har inte hunnit blogga så mycket..

Söndagen va fullt upp igen.. handtvättade från 8 ti 20.. hela helgen gick verkligen åt ti o tvätta.. helt sjukt.. men så bra för nu e de borta.. :)
Fixade med papper o sånt tråkigt men ett måste.. bilder fixa ja oxå med o lite annat.. känns sååå skönt :) Mamma kom en sväng oxå o vi tvättade åt dem lite.. bara massa tvättande.. haha.. kollade på film oxå däremellan.. musikalfilmer så ja kunde höra musiken o ändå hänga med i handlingen... :)

Igår var det fullt upp oxå.. mamma kom ti jobbet en sväng o höll sällskap hon skulle på fotbehandling efter lunch så vi var o lunchade.. tack mamma :)
Sen hem en sväng o sen iväg o träna aerobics o de va såå kul.. hon gör så roliga o bra rörelser.. :) sen zumba o de va himla roligt energin va hög o ja fick rysningar.. gu ja älskar när man får det... ett tecken på att man har roligt.. :) sen for jag ti mamma o hälsa på där de har husvagnen el rättare sagt jag var med post ti dem.. de skickar deras post ti mig el deras grannar skickar o så får dem de.. iaf stannade där en sväng o prata lite.. hemma vid 22 o snabbduschade o kolla lite tv.. fick tvinga mig i sängen för ja va trött men hade för mycke energi... haha..

3 veckor kvar ti ja åker.. gud de känns så overkligt :)

Ha en bra dag..

Tvättat o tvättat..

Kom på igår att ja fixat mina skor :) ska lägga in bild sen.. ganska stolt att ja fixa de själv.. hihi.. ja kan när ja vill..

Idag har jag städat lgh ingen storstädning men renare än tidigare iaf.. :) sen har jag tvättat o tvättat.. ja 10 maskiner har jag tvättat faktiskt.. tur att tvättstugan va ledig.. hihi.. ja har tvättat madrassen, täcke, kuddar, 3 st filtar, underkläder, sängkläder, vanliga kläder o vinterjackan.. pust..
ja undrar förresten hur man vet om tvättmaskinen är sönder? den låter konstigt.. jaja nu är tvättkorgen nästan tom o de känns skönt.. nu har jag dock handtvätt kvar o pyssla me papper o kort, måste tömma kameran o bränna ti dvd.. så tråkigt pyssel men måste göras..

Känns så otroligt skönt att ha städat iaf.. :) Har kollat på Fast and furious.. gillar dem filmerna skarpt.. hihi.. snygga killar o snygga bilar.. finns ju inget o se på tvn..

Har inte så mycke mer o tillägga tror ja.. hm..

Sov gott...


Stolt..

Jag är otroligt stolt att ja kommer i en klänning som ja sytt upp i thailand 2006 tror ja.. klänningen är figursydd efter min kropp då o den passar.. :)
Dock provade jag en korsett oxå men den hade ja lite problem me.. :/ mina boobs har växt.. grr.. hade gärna velat förminska dem igen.. men men..

Va någon dag sen ja blogga men inte så mycke som hänt.. snorat o hållt på men de har blivit bättre.. igår blev träningen inställd igen o ja hade annars tänkt träna men fick avstå o tur va nog de... :) fick vila en extra dag..

Idag har ja iaf tränat.. zumba pass o de va ja ju tvungen o gå på :) de va jättekul.. har oxå fått grejerna från cosmo nu äntligen.. parfymen Ralph Lauren är så god.. väskan sådär men sak samma..
Filmerna har ja inte fått så de kommer väl på måndag.. typiskt hade velat se dem i helgen... men den som väntar på nåt gott :)

Lite täppt är ja nu så hoppas ja inte blir värre.. behöver vara frisk ti nästa vecka så ja kan träna mycke igen o sen har ja flera kvällsmöten..

Hm det har inte hänt så mycket.. behöver verkligen tvätta o städa o hoppas kunna få inspiration ti o göra de i helgen.. varje gång ja kommer hem är de som att nån slår av off knappen på mig.. orkar ingenting.. vet inte varför ja är sån... ibland går de o bryta men oftast svårt...

Snart tre veckor kvar... lääängtar.. :)

Ska snart ringa min babe på andra sidan jorden...

Just ja... ännu en tsunami har varit nu i Japan.. så hemskt... ja är rädd att de ska hända när ja är utomlands någonstans.. de skulle nog vara de värsta som kan hända... jordens makt.. uscha...

Ne nu babblar ja bara.. är nog lite trött.. :)
Sov gott...

Filmer..

Jag ääälskar filmer.. har inte skrivit att jag köpte 3 st i helgen efter jag varit o ätit med min kompis... hm jag har inte ens skrivit att jag var o käkade med en kompis som ringde mig i lördags... konstigt.. jag blev väl så till mig efter jag såg lets dance hehe..
Iaf så ringde min kompis från Kalix hon hade varit i Örnsköldsvik o va på väg hem så frågade om jag ville äta middag.. såklart ville jag de.. :) vi var o käkade på Baan Thai o de är såå god mat där o bra pris.. jag åt oxfile, potatisgratäng o jättegod bearniesås.. supergott!! :) massa prat oxå o de va så trevligt... :)

Sen var jag iaf o kollade på Hemmakväll o där har dem filmer för 19 kr.. köpte New Moon (så bra), Trubbel i paradiset (måste äga alla filmer från paradisställen) o Cheri (sådär)..
Jag såg två av dem första kvällen o sen twilight som jag haft sedan länge tillbaka men inte sett o new moon.. såå bra filmer.. :) vill ha en sån kille som i filmerna fast dock inte vampyr.. hehe...

Nu har jag vunnit Eclipse vilket är tredje filmen i serien.. jag väntar dock på att människan ja vunnit dem från ska bekräfta vad jag ska betala.. jag vann nämligen två filmer till av honom.. Nine och It´s complicated.. :) den sistnämnda har jag redan sett o den är såå bra :)
Hade kunnat buda på huuur många filmer som helst men jag måste skärpa mig..

Jag snorar o hostar fortfarande så jag tränar inte just nu.. ja gillar de inte men som tur är har de varit inge bra tränare tisd o idag.. men imorgon vill jag verkligen träna.. o fredag när de e zumba.. får se.. en dag i taget..

Nu fortsätta med jobbet...
Ha en bra dag..

Förkyld..

Jag är verkligen förkyld nu.. :( snorar ännu mer o är täppt i näsan.. huvudet känns som de väger ett ton.. men jag har dock inte feber.. därför är jag o jobbar.. är bara hemma om ja har feber, tappat rösten el spyr...

Inatt fick jag iaf sova lite mer.. vaknade dock tidigt o kunde inte andas.. får andas genom munnen numera.. :/ jobbigt o ja verkligen hatar o va förkyld...

Pratade med min darling igår.. el två av dem :) först med Ed o sen med Alexandra.. Ed o ja hade långt samtal om massa olika saker.. de verkar hända lite grejer därborta.. dock svårt o förstå allt pga språket o att man pratar i telefon.. sen pratade jag med Alexandra för o ventilera.. åh ja vill verkligen att de ska vara april nu så ja kan åka dit!!! längtar såååå...

Jag kan inte träna nu så de händer inte så mycke.. ingen ork o göra nåt..

Ha en bra dag...

Synd om mig..

Jaa just nu är det synd om mig.. jag är förkyld.. förra veckan hade jag ont i halsen o magen o under helgen mer ont i halsen o nu snorar jag o nyser var femte minut :(

Mao har jag inte gjort nåt i helgen åter igen... inte haft någon ork..

Jag har kollat på Twilight o New moon filmerna.. åhh såå bra de va.. har budat på tradera för att få Eclipse.. haha.. jag tycker inte Robert P. är nå snygg i verkligheten men gu så snygg han är i filmen... kollade på extramaterialet oxå..
Han är precis så man vill ha en kille.. snygg o med markerade drag o lite bad boy men ändå bekyddande o stark o gentleman o dyrkar marken hon går på alltså Bella i filmen... hon är hans allt... o vem vill inte ha en kille som är så??? ja bortsett från att han vill dricka hennes blod.. hehe
Hoppas jag vinner filmen.. fast sen måste man vänta ti 18 november för fortsättningen... ojoj..

Min boy ringde igår mitt i filmen.. haha.. ovanligt att han ringer.. ja ringde honom lörd kväll oxå (har pratat med honom flera ggr i helgen) men när ja ringde så svarade han inte så gick o la mig.. sen sov ja dåligt o så av en slump märkte ja att nån ringt mobilen.. 1,15 på natten.. ringde upp o då jobbade han men frågade när ja ringde honom.. sa att ja sover så gonatt.. haha..
Iaf så ringde han igår o va jättegullig... de är ännu värre då för ja saknar honom såå mycke just nu.. :( vi kunde dock inte prata så länge för mitt telefonkort som ja använder när ja ringer honom tog slut.. sååååå typiskt... Lets dance fel när de visade bachata.. saknar domini sååå mycke just nu.. men snart snart är ja där igen :)

Nu göra lite nytta el försöka iaf.. så matt o nyser heela tiden.. :(

Njut av dagen..

Bachata...

Fredagen blev bättre efter man begravt sig i jobb... haha.. tiden gick fortare oxå.. vips så va de dags o gå hem... diskade o plocka lite o sen for iväg ti träningen.. zumba.. me love :)
Körde lite på motionsband sen.. inser att min rumpa är på väg söderut o de gillar ja inte!!! pratade lite med carolina oxå.. alltid trevligt :)
For o handla sen o hem o tog en låång dusch...

Ringde min baby sen.. inte pratat me han på ett tag.. förra helgen va han ju så tråkig sa inte alls mycke.. men nu va han sååååå gullig.. saknar honom så mycke mer då :(
Ska ringa honom senare...

Syrran ringde o bad mig kolla på Lets dance de skulle dansa bachata.. åhh de va min låt som ja dansade i domini me min baby... o dansen va jättebra :) precis så de dansar i domini fast på de lokala discona.. mamma ringde nu o sa sådär dansade dem inte på hotellet.. nej ja vet de är ju familjehotell.. sa att de va de hon missade när hon inte åkte ut med oss på kvällen... hehe.. den riktiga dirty bachatan ;)

Jag vill dansa bachata varje dag resten av mitt liv.... vill vill vill... :)

Här kommer låten...
http://www.youtube.com/watch?v=fQw5zeaMPBk

Nu ska jag hålla mig vaken en timme ti o sen sova.. trött men vill prata me baby igen.. :)

Klippet från tv4.. jag kan oxå dansa såhär.. hihi...
http://www.tv4play.se/noje/let_s_dance?title=frank_andersson_och_charlotte_sinclair_-_bachata&videoid=1292569

Sov gott....




Dansar med min favvodansare Mexico på hotellets disco... åh jag vill tillbaka nuuu...

Sol.. RIP

Det är fredag och sol så man borde vara glad men nej..

Förresten är det bara på min blogg tidigare inlägg försvunnit?? konstigt.. helt blankt..

Igår var jag o lämnade tillbaka misten jag köpt på bodyshop.. den gjorde så mina ögon kliade.. :/ gick bra iaf o sen hämta bilen.. lite fattigare men även de gick bra... sen hem o soffläge.. min mage tar död på mig.. :(
Jag kom på vad som gör att jag fått ont i magen iaf.. jag tror iaf jag vet.. ska undvika det idag så får vi se..

Fick väskan från cosmo.. min premie som jag väntat på i tre månader.. o så saknar den pärlor plus att parfymen var inte ens med.. blev sååå arg o besviken.. :( tänkte på de innan jag skulle sova så gick ju inge bra med den sömnen..
Har iaf ringt cosmo igen på morgonen o pratat med samma tjej som tidigare så hon ska personligen gå o packa grejerna åt mig :) o ska skicka tillbaka den andra portofritt.. så de löser sig.. hoppas jag :) gud vilket strul..

Min syster ringde imorse.. jag skickade ju Friis & company väskan till henne.. hennes dotter ville ha den men när hon såg den ångrade hon sig oxå.. den är för stor... men syster ska ge mig pengar för den bara jag slutar älta den.. haha.. jag är expert på o älta saker.. :) känns dock lite trist att hon får ta över "problemet" med att bli av med den.. :/ men men bara gå vidare o lära sig en läxa att lyssna på din magkänsla!!!

Är sååå trött vill bara gå hem o dra täcket över huvudet...

Imorgon fyller min kompis i södra sverige år.. skickade en present ti henne o gjorde den lite personlig.. de uppskattade hon verkligen o ja fick tack sms förut... väldigt gulligt sms :) tack för de vännen jag behövde höra de snälla orden idag.... *kramaa*

Njut av solen o nollgradigt...

Ser nu att Lasse Eriksson har dött.. vad hemskt.. på scen bara sådär... :(
Han har föreläst på mitt jobb o va helt suverän.. såå rolig... RIP...

Bilen..

Nu är bilen fixad igen.. bytt generatorrem, styrcervo o grejerna under bilen som rostat sönder.. de som höll upp bensintanken.. bara ca 2000 kr totalt.. :/ jaja bara gilla läget..

Igår fick jag så himla ont i magen så jag tränade inte.. gjorde så ont så ville inte röra mig.. ja har ju kvinnoveckan men de va inte sån smärta... somnade på soffan en stund oxå...

Idag har jag varit på BodyShop de har medlemsdag och fick en goodiebag med Mango scrub o lotion o nåt läppgrejs.. köpte lotion från parfymen Dreams.. åh den är så god :) köpte även en mist men jag får ont i huvudet av dem o ögonen svider :/ ska gå tillbaka o fråga..
Sen var jag på bokrean o köpte en bok.. om sex... hihi.. mycket tips o sånt.. ska kolla i den lite mer sen.. :) synd att den inte är på spanska.. hahaha hade varit perfekt..
Försöker hitta myggmedel oxå men de är inte de lättaste.. de finns ju inga mygg i Sverige just nu så då säljer dem de inte.. förutom apoteket men var ute efter ett annat märke jag fått tips om.. irri att de inte finns.. behöver myggmedel juu o de jag köpte i domini verkar inte funka tydligen me tanke på att jag fortfarande har röda prickar på benen...

Blir ingen träning idag.. har ont i magen igen o sen är de ändå ingen bra tränare på aerobics.. Förresten så lunchade jag med en tjej från träningen idag.. det var trevligt :)

Ne nu ska jag hämta bilen o sen ta mig hemåt o till soffan..

Ha en skön kväll...

Förresten någon som såg norrskenet i tisdags?? :) sååå vacker o magiskt.. lyckades faktiskt fånga bild ska lägga in sen... :) älskar himlen o alla olika skepnader eller vad man nu ska kalla det... hihi

5 veckor..

Om exakt fem veckor så är jag på väg till domini :) ska man vara exakt så är jag på hotellet ca 5-6 på morgonen onsd om fem veckor... fyra veckor säger Alexandra men förstår inte hur hon räknar... hehe.. lääängtar

Igår gick träningen helt sjukt bra.. de va sååå roligt aerobics pass fick rysningar tom.. älskar den känslan.. :) zumba va oxå såklart himla bra ;) hem o duscha o va helt slut men kunde inte somna så kollade på top model x 2 de är så bra.. kul o se när de fotar :)

Idag blir det två pass igen.. aerobics o bodybalance... :)

Oscarsgalan gick i helgen för dem som inte vet.. jag älskar film o såklart ser den galan men dock spelar jag in den för o slippa allt babbel o ja hörde/läste att kommentatorerna (skriver man så?) babblat då dem inte ska göra de... tycker de valde fel från början men men.. ska bli spännande o se... :)

Jag är äntligen färdig med ett projekt på jobbet så nu kan det återgå ti de "normala" skönt.. slipper man stressa..

Vet inte va mer jag ska tillägga idag..

Ha en skön kväll