konstig vinter..

det är verkligen en konstig vinter.. har väl varit riktigt riktigt kallt kanske tre veckor totalt.. sen har det varit mest 0 gradigt eller några minus.. tom plus ibland... fast jag klagar faktiskt inte :) gillar inte kylan men är inge kul med slask för man vill inte direkt gå ut då med vagnen.. klimatförändringar verkligen.. hm..

helgen kom och gick otroligt fort.. har varit ett allmänt kaos faktiskt men får väl hoppas på bättre nu... med Nico är det bra har varit med honom hela helgen.. lite brist på sömn då men jag antar att man inte får sova förrän han är 18 år.. min fiiina lillkille... <3 och igår sa han mamma igen!! lyckan är total.. han har bara sagt pappa mest även när inte pappa är där.. det värmer i hjärtat o höra han säga mamma igen.. :)

ny vecka och börjar med kvällsmöte så får se om jag hinner se min lillplutt idag.. :/
ha en bra dag... äntligen soool

oppppsss

Jisses det var länge sen jag bloggade... men tiden bara flyger iväg... jag har iaf börjar jobba nu sedan början av februari och det känns ok. vi startade jobbet med att byta lokal och jag är sååå nöjd.. ok läget är sådär liite längre bort från centrum dock jobbar jag granne med träningen så borde kunna komma iväg på lunchen o träna.. nångång.. :)

jag saknar dock min lillplutt.. jag missar såå mycket nu känns det som o när jag kommer hem så hör jag bara pa pappa pa pappa.. förut kunde han säga ma mamma men nu är det bara ma :(
han är så fin lillsnuttisen... hans rutiner går upp o ner men antar att det är normalt... inga tänder ännu.. just nu vaknar han massa ggr på natten.. vet inte riktigt varför..
han är det bästa som finns.. :)

 
ska försöka uppdatera lite mer fast ibland undrar jag vad ni vill läsa?? ni som kikar förbi här??