Modell??

Här kommer en del av dem bilderna jag tog igår.. fick totalt 60 bilder.. de blev bra men är lite besviken på att mina helfigurbilder blev i svartvitt så man ser inte min figur (som jag jobbar hårt med) och att många bilder är i svartvitt väldigt få i färg.. men är nöjd med bilderna ändå och ångrar det inte :)

























Modell för en dag..

Ok nu är jag åter igen tillbaka i vardagen..

Onsdagens pass va bra.. dock inte med den killen som brukar ha det men så skönt iaf.. de behövs verkligen lite aggression träning ibland.. haha.. sparka o slå lite.. :)
Torsdag var jag oxå o tränade o de va bra.. dock helt slut efter passet.. fredagen blev ingen träning för då rymde jag istället.. har varit i Överkalix i helgen o städat lgh o hälsat på folk.. trevligt :) Var oxå på halloween/latino fest.. de va en upplevelse.. haha..
Det var även fest här i Luleå men vi valde att stanna kvar istället.. rätt eller fel vet jag inte men så blev det iaf.. :)

Söndagen blev väldigt stressig.. åka från Överkalix på morgonen och sen direkt till Piteå för att vara modell för en dag.. fick hjälp med håret på plats o sen blev jag sminkad.. fick vänta o vänta o sen blev fotad o sen vänta igen o sen fick jag se bilderna.. många av dem va jättefina och några var jag inte nöjd med alls.. han tog många svartvita bilder o de är fint men helfigursbilderna ser man inte min kropp på för bakgrunden går ihop med kläderna.. lite trist... men jag är nöjd ändå :) Ska lägga in några snart...

Annars är det bra.. är så lycklig ibland så jag kan spricka :)

Min mamma kommer upp snart.. hoppas idag.. jag saknar min mamma... vi ses ofta men inte ofta nog... min mamma är mitt allt <3

Solen skiner så njut...
Ha en bra dag..

Helg..

Ja då var det helg igen.. veckorna går fort...
Är på rymmen nu och kommer inte ihåg vad jag skrev sist så vet inte egentligen vad jag ska blogga om.. hehe..
Allt är bra iaf.. :) hoppas ni har en skön helg...

Så bra..

Älskar Takidas nya låt... :) http://www.youtube.com/watch?v=_pIHb68euNE


Dagarna rusar iväg.. måndagen va bra fullt upp med möte o sen hem.. Igår efter jobbet var jag hem en sväng o sen iväg på salsa träning.. de är annorlunda än de jag lärt mig tidigare verkligen men så kul att dansa med partner (förut var det bara tjejer, inte för att det är fel). Gillar verkligen läraren oxå.. hihi..
Hängde med lite folk efteråt o de va trevligt.. :)

Idag ska jag dra mig iväg på bodycombat.. slå o sparka lite.. :) de är verkligen så bra träning och roligt..

Vet inte exakt vad som händer i helgen men en sak vet jag iaf och det är att jag skall fotas/sminkas för Modellab. Samma som ganska många andra oxå har gjort.. ska dit på söndag.. om det nu inte blir ändrat (privat nummer ringde förut men hann inte svara).. tycker det är kul att bli fotad speciellt om det är en bra fotograf som gör det :) Dem vet hur man kan stå för att dölja vissa saker... ska bli kul iaf...

Annars då? joo det är jättebra nu.. :) Älskar mitt liv just nu... :)

Tycker dock inte om vädret men de får man väl leva med... Ha en bra dag..

Dagarna rusar iväg..

Gud så fort veckorna går nu.. jag hänger inte med..

Veckan va bra.. tränade onsdag o sen möte torsdag o de gick bra.. dock läskigt o köra när det är mörkt :/ men kom hem iaf.. fredagen tränade jag o sen umgicks med folk..
Mindre trevlig händelse inträffade med min bil men de kommer att lösa sig hoppas jag.. den som orsakade de får betala o fixa de... blev en sen men trevlig kväll.. :)

På lördagen va de myys o umgås med folk igen.. va o bowlade oxå.. trevligt :) även igår va de att umgås med folk hela dagen.. det är verkligen roligt att umgås med folk istället för att bara hänga hemma som jag gjorde förut.. :)

Dock är det en nackdel o det är att man vet inte när man ska hinna fixa hemma??! Skulle verkligen behöva ta sig tid till det..

I veckan är det som vanligt.. dock möte ikväll men annars som vanligt.. träning o lite sånt.. :)

Det känns så bra nu iaf :) Lite upp o ner ibland men nu upp igen... :)

Inte sig likt..

Mitt liv har verkligen ändrats senaste månaderna :) men jag klagar inte.. tvärtom..

Helgen har varit bra.. har umgåtts med folk o festat lite.. var ut i lördags blev lite spontant o de va riktigt kul.. dansade massor o spelade biljard.. de har man inte gjort sen gymnasiet typ.. hehe.. har blivit sena kvällar såklart.. men haft himla kul.. söndagen va de bakis dag kan jag lugnt säga.. jisses så trött jag var..

Ny vecka igen.. veckorna bara flyger iväg..

Igår var jag på salsa lektion.. vi var några st som var på de o de va himla trevligt :) Tyckte speciellt mycke om den som höll i de.. hihihihi..

De är fortsättning på den ikväll så där kommer jag att vara idag.. tror jag iaf.. :)

Torsdag ska jag till Älvsbyn med jobbet på möte o sen vettisjutton va som händer.. På måndag har jag möte igen med jobbet.. himla fullspäckad oktober kan man då säga..

Annars går det upp o ner faktiskt.. mina tankar o oro finns kvar.. men glädjestunderna överväger dem ganska så mycke.. för de mesta iaf :)

Hinner dock inte se alla serier som börjat igen.. jag spelar in o spelar in.. dock hann jag se lite i söndags iaf.. DH, greys o gossip är igång igen... så bra juu.. Nu förstår jag folk som säger att man inte har tid o kolla på tv.. hehe.. jag har aldrig förstått vad dem menat förut men nu gör jag de..

Eftermiddagströttheten är tung just nu.. alltid vid 15 tiden.. helgen har varit ganska fina höstdagar o även igår men nu är de kallt, blåser o regna lite förut... bläää för hösten.. vackra färger men de är de enda som är positivt..

Ne nu dags o göra nytta..
Ha det så bra.. :)

Ännu mer o göra..

Varit fullt upp sen jag kom hem så därför har jag inte direkt hunnit blogga.. :)

Måndagen var fullt upp med träning.. tränade två pass o däremellan umgicks med M.. såklart.. hihi.. vi har dock inte riktigt vant oss vid varandra ännu o lär känna varandra mer o mer för varje dag.. dock blir de lite diskussioner ibland..

Tisdags åkte jag (o M) till Överkalix.. dels för att han skulle hem o dels för att jag skulle på möte med jobbet.. mötet gick bra o vi umgicks sen med hans mamma o bror.. de va trevligt.. :)

Snart är det helg igen.. vet inte riktigt vart veckan tagit vägen.. vet inte exakt vad som händer i helgen men vet några saker jag borde göra iaf.. så ska försöka fixa det.. trött som sjutton är jag o både igår o idag hade jag värsta huvudvärken.. ajjj..

Träning har man inte heller gjort så mycket.. men idag ska jag träna iaf :)

Ne nu dags o ta tag i dagen...
Ha en bra dag :)


Hemma igen..

Det har varit otroligt skönt o komma iväg men de var faktiskt underbart o komma hem oxå :)

Min resa startade förr förra lördagen med färd mot Gbg och direkt tåg till Ängelholm för att hälsa på min vän Thessan.. det var väldigt trevligt o vi käkade gott, var på stranden (älskar stränder) o sen shoppade loss :) Jättebra dagar och så otroligt kul att ses igen efter typ 6 år eller nåt.. de var som på tiden.. hihi..

På måndagen tog jag tåget mot Gbg igen och sen vidare till Trollhättan där jag bott tidigare i många år.. typ hela min skolgång.. möttes upp av min vän Rosa o vi har inte setts sedan 2008 när min pappa gick bort o hon hjälpte mig o min bror otroligt mycket.. de va såå kul o ses igen :) Vi har varit kompisar i ca 21 år!! helt sjukt vad tiden gått o vi är fortfarande lika bra vänner.. de är vänskap de.. :)
Träffade även en vän som jag brevväxlar med eller mailväxlar med.. vi har hållt kontakt via brev/mail sedan jag flyttade.. hon har precis fått barn o de va himla roligt o träffa henne o lilla bebisen.. :)
Sedan hann jag träffa några av mina andra vänner samt besöka gravplatser till dem som inte finns med oss längre, något jag brukar göra när jag är där..
Kändes otroligt konstigt att komma tillbaka till min fd hemstad o det var en del som har ändrats.. dock känner jag att jag inte vill tillbaka dit. För mycket har ändrats o de skulle inte vara samma sak som när jag bodde där tidigare.
Det var superbra dagar o på torsdagen for jag o Rosa tillbaka till Gbg.. hann gå en sväng på stan o köra lite vilse innan hon släppte av mig på hotellet där jag skulle på kongress...

Torsdag kväll jobbade jag o sen kongress fred-sönd med långa dagar av förhandlingar o middagar.. men trevligt.

Jag hann smita iväg en sväng för att träffa min vän från Gbg som jag senast såg för ca 7 år sedan.. vi var på Liseberg o käkade o vandrade omkring.. åhh vad jag saknar Liseberg.. haha.. tycker de är såå kul o vara där.. :) Efter Liseberg gick vi på oj vad hette de.. Coloseum kanske.. de har byggt upp regnskog o har massa djur, fiskar, hajar, ormar osv.. de va väldigt kul o gå omkring där.. i regnskogen var apor, fåglar o sköldpaddor fria o flög/gick omkring.. väldigt kul faktiskt :) o såklart sällskapet.. hihi..

Söndagen vid lunch åkte jag hemåt med mellanlandning på Arlanda.. jag var faktiskt lite bakis :/ på middagen i lördags var jag bordvärdinna o såklart var man tvungen att skåla o de bjöds på vin.. mitt huvud o vin går inte överens.. :S var aningen bakis o skakis under söndagen... jag landade iaf i Luleå vid halv sju o fick en överraskning när jag kom.. :) Min älskling kom o hämta mig... hihi..

Kan inte beskriva med ord hur bra det känns... det är underbart! :)

Bilder kommer någon dag...

Ha en bra dag..
__________________________________

Ja jag skrev fel.. det heter Universeum där jag var med regnskog o massa djur.. inte Coloseum.. hihi..


Kändis

Ja nu sitter jag o kollar på en kändis... Anna Nicole Winter eller vad hon nu heter... är på flygplatsen o hon + hennes söner tror jag de är kom för en stund sen... hon ser lika plastig ut som på tvn...

Jobbhelgen går mot sitt slut o snart är jag hemma igen.. ska bli sååå skönt... varit långa dagar senaste tiden o igår blev det lite vin vilket gjorde att jag vaknade med värsta huvudvärken :S känner mig inte särskilt pigg idag...

Men det har varit kul.. träffade igår min kompis från Gbg o vi gick en sväng på Liseberg.. älskar Liseberg.. åkte dock inget.. sen gick vi på nåt som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu men man kunde se massa fiskar, hajar, gå igenom regnskog osv.. va jättehäftigt :)

Kort inlägg igen..

Ha det så bra... :)

_____________________________

Kom på att hon kanske heter Agnes Nicole.. hm.. jaja någon av dem där hemmafruarna iaf :)

Nu är jag på Arlanda... jag är såååååå trött... nu vill jag verkligen bara hem.. men snart...

Äventyr

Nu är jag på kongress med jobbet.. så blir ett kort inlägg igen...

Har varit så bra minisemester som jag haft.. :) träffat kära o underbara vänner o de har varit såå kul.. vänner jag känt i många många år som finns vid min sida trots långa avstånd.. speciellt tack till Thessan och Rosa som stått ut med mig i några dagar o som kört runt på mig o gjort saker med mig.. :) Ni är guld värda!!!!

Jag återkommer med mer inlägg... :)

Ha det så bra... :)

Grrr....

Skrev ett inlägg men allt försvann :(

Orkar inte skriva just nu för internet går såååå segt o laddar ner hela tiden...


Jag lever iaf o allt är väldigt bra :)

Ut på äventyr..

Nu beger jag mig iväg på nya äventyr.. :) Dagens teknik är otrolig.. sitter på flygplatsen med bärbara datorn o internet.. bara att gilla.. just nu iaf.. hehe..

Har varit lite turbulensa dagar senaste tiden.. mycket pga min osäkerhet o att jag inte bara kan njuta av de som är bra.. jag förstör för mig själv.. :/ men nu måste jag försöka ändra min inställning o bara vara o njuta av de som är bra i mitt liv...

Har varit lite träning o vara hemma o fixa som jag gjort senaste dagarna.. o pratat i telefon :)

Nu ska jag iväg delvis med jobbet o delvis privat... jag ska iväg på flera ställen o träffa underbara kompisar som jag känt större delen av mitt liv.. äntligen är det dags :) de går för länge mellan gångerna... men den som väntar på nåt gott.. :)

Ska försöka komma in o uppdatera lite grann emellanåt.. :)

Ha det så jättebra allihopa..