Båttrip..

Blev tidigt idag.. upp halv sju.. jisses.. trött.. men kom upp inge problem.. blev hämtad kvart över sju.. o sen ti hamnen o vi åkte ti Junkön utanför Luleå..

Var via jobbet jag åkte så var jobb ärende.. de va sol på morgonen o en stund när vi va där.. hann gå promenad o kolla lite o sen började de regna.. o de regna tills vi åkte.. :/
Vi fick lunch där o de va fisk såklart o potatis.. va sådär.. va mycke ben i fisken o ja gillar inte de :/ men de va kul o se skärgården o vi fick se en säl oxå.. stooora djur de där :)
sååå söt.. men tyvärr hade den hamnat i fiskfällan o drunknat.. stackarn.. så söt iaf.. var en trevlig dag trots vädret.. jag kom hem vid sex tiden o duschade då för ja frös sååå mycke..

Har tagit lite bilder men inte kollat ännu.. får se imorron om ja lägger upp några.. just nu e ja tröttis..

Ska gå sova...

Hoppas ni haft en bra lördag...

Natti Natti..

Bra dag igår..

Igår var det en bra dag.. oväntat mail på morgonen fortsatte till sms.. komplimanger är aldrig fel!! :)

På kvällen blev det ingen salsa.. va ok väder så tjejerna hade planerat annat.. gjorde inget för min del.. jag for o handlade o sen hem o slog på datorn.. där satt jag en stund el så kollade jag tv..

Pratade med mi amor oxå nåra ggr.. han var ledig så var mycket mer givande samtal än att höra im working el im tired.. han va så sötis.. :) saknar han dock ännu mer då... :/

När jag satt på facebook igår så såg jag en helt underbar text som jag måste dela med mig.. den stämmer så bra och är såååå fin... :)
"Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med utan att hitta den man inte kan... leva utan. För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen..♥ "

Fredag idag.. helg skulle man kunna säga men inte än.. jag jobbar imorgon.. är inbjuden på en aktivitet.. dock en vad jag hoppas blir rolig aktivitet ska med båt ti Luleås skärgård.. aldrig varit där.. kanske på tiden när man bott här nu i hm typ 12 år.. men den kommer att ta heeeela dan.. hemma på kvällen nångång... men hoppas de blir kul..

Idag ska jag jobba då såklart o sen hem o tänkte frosta av frysen.. lät himla kul va.. haha.. den är full med is o då drar den mer ström vilket kostar mer pengar.. så de måste göras... :)
Sen har jag inte så mycket annat planerat borde nog städa men de orkar ja inte.. haha...

Grattis mamma som fyller år idag... hihi..

Kika bilderna nedan.....

Ha en bra o regnig dag... Åskväder imorse igen o snäll låt mig slippa de!! gillar inte åska..

Oväntat..

Måste skriva igen.. glömde skriva en sak förut... imorse när jag kollade mailen fick jag en överraskning.. ett inlägg på face från en kille ja dejtade för ca 2 år sen.. el vi va bara på en riktigt bra dejt sen blev de bara konstigheter (från hans sida).. har setts på stan nångång men han har inte hejat..

Nu vet jag varför.. han ångrade sig att han sårade mig så mycket men han gjorde bort sig o han erkänner nu det.. han ber så mycket om ursäkt.. bla bla o sen har vi mailat lite..
Jag har väl inte direkt tänkt på han så mycket men känns iaf bra o äntligen få en orsak ti varför de blev som de blev.. tycker de e lite komiskt :)
Han har barn o flickvän så just nu spelar de ingen roll men ja accepterar ursäkten..

Var ut en snabbis o inhandlade kort o present ti syrran o kort ti mamma som fyller/fyllt år i veckan.. Syrran är ju i Spanien just nu men då får hon present när hon kommer hem.. Mamma träffar jag senare så hon får nåt då..

Var tvungen o köpa parfym ti min darling.. den jag ääälskar som passar honom va på rea så ja va tvungen :) sen köpte jag mina absoluta favvobyxor från Cubus.. har ett par redan i svart o var tvungen o köpa ett par ti.. de är såååå sköna :) fanns i grönt oxå men inte min storlek :/ de ingår i deras sortiment så de får in olika färger hela tiden.. 149 kr kosta de bara så billigt o bra :) Skulle kunna bo i byxorna heela tiden.. hihi.. så sköna är dem..

Ne nu försvinner ja igen..

Glöm inte o kika bilder nedan!!!


Den som väntar på nåt gott :)

Igår var en bra dag.. träffade min vän o vi satt o prata en del.. hennes söta son blir bara större o större :) När ja kom hem så slumrade ja ti igen.. tvn är ett sömnmedel.. haha.. men jag vaknade ti sen o var ganska pigg.. jag drog mig till träningen.. första aerobics passet på säkert 5 veckor.. wohooo :) de va bra.. skönt o va tebax.. känner lite träningsvärk ida faktiskt :)
Kom hem o duscha osv.. borde ha farit o handlat oxå men ja diskade iaf.. inte illa de.. haha..

Nu har jag lunch o ska snart jobba vidare.. sen vet jag inte om de blir salsa idag.. först skulle vi ha, sen inställt, sen kanske vi skulle ha o nu får jag svar att de beror på vädret.. hm.. enligt mig är de skitväder ute regn o molnigt men kommer lite solglimtar ibland.. så ja vet inte va som händer.. jag ska iaf o handla efter jobbet.. o jag tror ja ska ringa Edde idag.. inte pratat med honom på några dagar.. saknar han.. :( saknar dominikanska överhuvudtaget.. se showerna.. dansa.. värmen... stränderna... mmmmmm vill tebax..

För er som inte har facebook el inte har mig på facebook så kommer lite bilder från Dominikanska :) Ni får klicka på dem för att få helbild.. tar så mycket plats o göra alla stora..
Jag tog ca 465 bilder så detta är bara ett litet urval.. haha.. har massor me bilder från showerna men så svårt o välja ut..

Enjoy :)

 Utsikt från flygplanet till Domini..


 Hotellets strand..

 La Playita x 3     


   Sightsign i Puerto Plata


   Solnedgång i Puerto Plata...


 Underbar strand i Puerto Plata...

  Ja o baby i Las Terrenas (tror det stavas så)


  Jag o två tjejer från England jag träffade där..


Oj blev mest stränder o solnedgångar.. haha men det är de ja älskar.... :)

Ny ring och klänning..

Nu har jag provat klänningen jag beställt och tyvärr satt den perfekt.. haha.. behöver inte ens sys upp.. så jag kommer nog att behålla den... bild nedan..

Fick i posten igår reklam från Ellos.. såklart så rear de ut baddräkten ja köpte o bikini.. såååå irriterande.. o ja har inte ens använt den.. baddräkten alltså.. bikinin använde ja flitigt o funderar på att beställa en ti så man har när den andra blir sliten.. :)

Jag slumrade ti en sväng igår.. jisses.. men va iaf piggare än måndagskvällen.. jag for ti salsan oxå o de va bra.. jisses va man glömmer fort.. haha.. men i slutet började bitarna komma på plats igen :) va skönt o få röra på sig igen... har gått upp i vikt igen.. :/ gör de så fort ja äter onyttigt o inte rör på mig.. :( så dax o börja träna igen!!
Salsa torsd blir inställt.. för få som kan.. o nu såg jag att de inte är något träningspass alls.. grr... men idag ska ja dra mig ti aerobicsen annars blir ja galen på mig själv...
Blev sent igår.. va så uppe i varv efter salsan.. haha..

Ska luncha snart me min vän C o hennes son.. tror ja att han är med iaf :) ska bli kuul... :)

Här kommer bild på Thomas Sabo ringen... hihi... har på den idag...

Ha en bra dag...






Åskväder..

Fy vilket väder det var i morse... uscha :S
Ungefär halv åtta bröt de ut... började åska o mullra.. ok tänkte ja ja tar bilen ti jobbet.. men sen blev de värre o värre.. for ner o skulle iväg men då blixtra de o mullra heela tiden.. vågade inte gå ti bilen.. hahaha.. gick upp igen o då kom de ännu mörkare moln o börja blixtra som fasen...

Fick dra ut kontakten på tvn o boxen o ja som höll på spela in.. hoppas de inte hände något... :/

Kom mig ti jobbet vid halv tio-tio.. tur att ja hade vidarekopplat telefonen igår ti mobilen.. vågade verkligen inte gå ut.. ja hatar åska!!! Men de va länge sen jag var med om sådant ihållande åskväder.. de sa grannen oxå träffa dem i hissen..

Igår när jag kom hem var ja o hämta klänningen men provade den aldrig.. gick o satte mig i soffan o fastnade där.. somnade såklart... va lite mör sen.. läste lite o gick o la mig ganska hyfsat :) vid halv elva.. kunde nästan somna på en gång.. haha.. någon som är trött.. neee...

Idag är det salsa.. frågan är hur jag ska orka me de?? hm..

Ha en bra dag..

Roligt men samtidigt inte..

Det är skönt o komma tebax ti jobbet faktiskt.. kändes bra när jag öppnade och larmade av imorse.. tyst var det.. nästan bara jag som varit här.. haha..

Full rulle hela fm.. samtal, mail, post... var ut på lunchen på Forex o växla in pengarna ja hade kvar, sen ti banken.. enorm kö.. suck.. sen köpa lunch.. tänkte unna mig tortellini o gjorde de men nu har ja ont i magen istället :/ plus att ja blev irriterad att de smyghöjer priserna.. grrr.. ny ägare nya rutiner..

En del o göra nu på em oxå men nu börjar ja känna mig seg.. haha... vill hem ti soffan...

De rutiner jag inte saknar är o städa, tvätta o laga mat... gu så bra man har det på semestern :)


Vet inte om jag nämnt att jag köpte en Thomas Sabo ring på flyget ner ti Domini.. jättefin ser ut som en amerikansk förlovningsring.. haha därför ja köpte den... måste komma ihåg o fota o lägga in bild... ;) 79 euro kosta den.. opps :)

Pratade en snabbis me Edde igår.. han va trött.. hm kan börja undra om inte han sover på nätterna.. sa inte så mycke men fick iaf höra de väsentliga.. :)

Ne nu fortsätta jobba sen hem o slappa.. soffan ja kommer.. hihi..
________________________________________________________________

Glömde skriva att jag har fått min andra långklänning som jag beställt från Halens.. den hann inte komma innan jag åkte men idag ska ja hämta den :)
Får se om den passar o om jag behåller den... alltid lika spännande... men sen blir de stopp med shoppande o annat.. hade sååå mycket räkningar denna månaden och jag väntar på en monster mobilräkning :S

Ha en bra dag...

Sista semester timmarna..

Sista dagen av semestern.. eller sista timmarna... Imorgon blir det jobb.. är nästan nervös.. el jag vet inte nåt.. men de blir nog bra.. hoppas mycke o göra så ja inte hinner somna... haha..

Är nog nervös över att gå upp o hur trött ja kommer vara.. men de går nog bra.. ska dessutom jobba på lördag så blir länge innan ja får sovmorgon..

Alex sa något bra igår.. jag har många frågor och kan inte få svar på dem.. så de går runt o runt som i en karusell.. hon har rätt.. så känns de.. Fick veta nu att hon ramlat o slagit ut två tänder.. stackarn.. :/

Jag har tagit ca 465 bilder så jag vet inte hur jag ska lägga upp de bästa.. hm... men här kommer iaf en bild på mig o edde...

Blir en tidig kväll idag... fast igår så lyckades jag sova en hel natt.. wohooo :)
håll tummarna att de blir samma idag...

Sov så gott...



Jag o mi amor..

Dominikanska...

Ok nu har jag packat upp och nu är jag redo... här kommer en blogg om min resa :)

Åkte den 2 juli taxin hämtade mig vid 5 på morgonen.. pust.. aningen trött.. flyget höll tid iaf o jag landade på arlanda.. fick vänta en stund och sen vidare till Frankfurt.. kom dit och checka in och vandrade runt lite.. enorm flygplats alltså.. wow :) vid 17 tiden.. aningen försenad kom vi iväg med destination Puerto Plata Domini..
Condor åkte jag med denna gång o de va helt ok.. drickan o de va gratis så de va en fördel.. filmerna de visade va gamla så de va ett stort minus men jag sov en del.. haha..
Vi landade i Puerto Plata vid 20 domini tid och sen åkte vi bil till Las Galeras.. då var jag rejält uppåt.. jag kunde inte vänta ti vi var framme.. hihi.. men jag lyckades sova lite.. :) låång bilfärd.. åkte med en familj som var från Tyskland de kunde ingen engelska.. Framme i Las galeras 1 på natten.. Edde kom o mötte mig o några från showen.. fick en puss o vi prata lite :) sen till rummet.. packa upp o la mig vid 2.. weeiii äntligen framme :) mitt andra hem känns de som.. sååå härligt o vara där.. ord kan inte beskriva... :)

3 juli.. vakna tidigt så va o käka frukost o träffade massa folk.. såklart glada o se mig.. haha.. hängde vid stranden med Edde han jobbade men de va inte så mycke folk så vi kunde prata lite :) han tog sin lunch siesta o ja käka lunch.. va en jättejobbig kille som stötte på mig o gav sig inte när ja sa att ja redan hade kille så ja klagade faktiskt ti hotellchefen.. (fick veta sen att killen fick sparken.. oopps.. men han hade varit odräglig mot andra tjejerna oxå så jag har inte dåligt samvete) sen hängde jag vid poolen.. Edde såg mig inte där så.. haha.. men sen när de hade siesta vid 18 åkte vi ti min favvo strand.. La Playita :) i looove that beach.. en ny kille som börjat jobba som dansare var med.. el han va inte ny han jobbade där i dec/jan men han var sjuk då så jag träffade honom aldrig.. iaf vi var där en sväng o drack lite o ja fotade :) såklart.. när vi skulle hem så strulade mopeden.. attans.. men vi kom fram ti hotellet ti slut.. :) sen dusch o middag o show o disco på hotellet.. loove.. sen for vi ti Las galeras på lokalt disco... kul :) kom i säng vid 3 på morgonen.. hihi...

4 juli.. pust upp 5,30 vid 7 gick bussen ti Samana o sen buss till Puerto Plata.. "semester" med baby :) fast Victor "nya" killen och en annan kille var med oss.. så vi var inte helt själva.. de kom som en överraskning att de var med men Victor kunde engelska så de underlättade en del faktiskt.. vi var framme vid 13 i Puerto plata o sen fick vi vänta på rummet vid poolen.. vaarmt som fasen.. el inte i grader men hög luftfuktighet.. så var det hela tiden.. men man vände sig :)
När vi fick rummet så duscha o fixa ti oss.. sen ti stan.. va på lokalt disco o dansa o käka.. de va kul.. sen ti hotellet.. :) käka o sen disco på hotellet.. de hade ingen show i Puerto plata.. tyvärr :/ sen gick vi o la oss.. försökte prata me min kära boy men han va så trött..

5 juli.. vakna o låg o myste lite.. frukost o sen tog ja massage.. såå skönt.. slappa o sen for ti stan o drack lite o kolla lite.. tebax ti hotellet vid 18 o sen fick vi speciellt tillagad mat av kocken.. de va såååå gott :) glömde fota faktiskt.. sen kolla vi lek vid poolen.. sån lek som jag deltagit i o som ja faktiskt vann.. haha.. minnen :) sen gick Edde ti rummet o somnade.. stackars liten hade druckit lite mycke.. ojoj.. men jag gick tebax ti victor o lima som den andra killen hette o vi fortsatte ti hotellets disco.. va kul.. :) victor är gryyym dansare.. wow han kan röra sina höfter :) vi dansade dirty bachatta.. väldigt hett.. Edde hade sett de tidigare o han gjorde inget åt de så perfekt :) blev en sen kväll..

6 juli.. Edde blev dålig i magen.. inge bra.. vi slappade en del.. Victor o den andra killen åkte hem vid 14 o sen väntade vi på att någon skulle hämta oss i flera timmar men de kom aldrig sen började de ösregna o åska som fasen.. vi kolla tv o somnade lite.. aningen trötta... Edde spydde o hade feber.. gu har aldrig känt en människa så het.. helt otroligt.. men de gick över ti nästa dag..

7 juli.. vakna på morgonen o Edde va bättre.. dock fortfarande strul i magen.. vi gick omlott o käka frukost.. el ja åt inte han.. sen gick han nånstans o ja gick strandpromenad.. 1 timme.. va såå fin strand... fick tag på edde sen.. han gick igen.. började bli aningen sur.. började åska o regna igen.. ringde o kolla vart han va o blev sur för att han inte va me mig.. sen hade vi ett riktigt bra samtal.. tack vare lexikon :) fick han o förstå tror ja.. haha.. vi gick o käka middag o sen kolla lek o disco på hotellet.. men då blev ja sur på honom för att han inte ville dansa me mig.. ja reagerar för minsta lilla.. inte bra.. :/ han blev riktigt arg o ville inte prata me mig men sen gjorde vi de iaf.. redde ut de o han höll om mig sen.. vaknade av att han va jättego o kramades massor :)

8 juli.. semestern är över.. vi packade o fixade.. hans mage va strul fortfarande ja va o pratade med tjejerna från leken (de jobbar precis med samma som edde). hade bra samtal me dem om dominikanska killar o giftermål osv.. så nu förstod ja lite mer :) vid 14 åkte vi från puerto plata.. hans kompis Danii kom o hämta oss o körde mig ti hotellet.. framme vid 19.. fick lämna älsklingen :( men ja sörjde inte så mycke.. ja fick äntligen se show o dansa på discot.. hihi.. la mig sent :)

9 juli.. Just ja.. glömt o skriva att ja blev förkyld oxå.. runt den 7:e.. haha.. snorig o halsen som krångla.. va lite matt.. speciellt just denna dag så ja tog de lugnt vid poolen läsa o så.. slappa o hade de skönt.. Edde ringde vid 19 så han, hans bror (första gången ja träffa honom) o Danii kom o hämta mig.. for ti las galeras för öl o sen tebax ti hotellet ja hämta grejer o sen for vi ti Samana kollade lite o sen va på lokalt disco.. fick faktiskt dansa med honom.. haha.. de lönar sig ibland o bli arg.. :) han va jättegullig.. tom ute bland folk o de brukar han inte vara.. jag fick ju veta i Puerto plata att dominikanska killar sällan visar känslor o pussar o sånt offentligt.. men Edde va faktiskt gullig o de uppskattade jag :) vi sov tillsammans i Samana o de blev väldigt sent för efter discot så pratade vi jättelänge på hotellet.. :) kändes braa...

10 juli.. upp vid 8 va såå trött.. Danii hämtade oss o vi for ti Las Terrenas.. en grannort till Las Galeras.. mycket större.. var kul o äntligen se de stället för har hört mycket om de.. jag var fortfarande förkyld o hade dessutom glömt solskydd så ja slappa i skuggan medans de badade.. eddes bror va me igen.. sen var vi på nåra lokala discon igen o kolla läget.. va tebax ti hotellet vid 19 o sen såg ja showen.. superbra :) som alltid o sen disco de va sådär.. men hängde me folket där iaf.. :)

11 juli.. upp vid 10.. va såå seg.. gjorde ordning.. danii, edde o hans bror hämta mig.. vi for ti honom.. fick träffa hans pappa o farföräldrar.. fick se vart han bodde men va inte inne i huset.. :) men fick komma ti dörren iaf.. de går framåt.. hihi.. sen for vi ti La Fuente.. är som ett utomhusbad för domini folk.. va såå mycke folk där.. men va kul o se allt :) stanna ti vid ett annat vatten ställe där de badade.. va kul o se lite grann.. ti hotellet vid 19 showen va karoke o de va inte så kul.. mest spanska sånger.. träffade två tjejer från England så vi pratade en hel del.. fick dansa lite oxå.. :) blev lite sent..

12 juli.. gjorde ordn mig.. edde hämta mig på en DT moped.. de e ju såå höga för lilla mig.. haha.. iaf vi hämta upp Lima.. sen for vi ti Playa Rincon.. edde gillar den stranden o ja gillar playita.. haha.. iaf vi ramlade i en lerpöl.. edde skadade sig lite o fick ett brännmärke men ja blev bara lerig.. aventura=äventyr.. haha.. han va jättegullig :) vi pratade o mös.. Lima kan ingen engelska så han satt mest o titta på oss o log.. haha.. sen for vi ti Playita :) där badade vi tillsammans.. såå mys.. precis så som jag sett andra par göra men inte fått göra.. äntligen va de min tur :) kan oxå tillägga att detta va första semestern som jag badade i Dominikanska.. haha.. aldrig gjort de förut.. ja förutom när de fotat mig i vatten.. men nu var vattnet såå varmt o skönt.. mys iaf :)
sen lämnade han mig på hotellet o ja läste lite..såg show jättebra show :) o sen disco.. blev sent igen..

13 juli.. Edde åkte ti sin mamma i Punta Cana.. meningen var att jag skulle följa med men ja kände att jag inte orkade flaxa o sitta på en buss i ca 7 timmar så jag stannade på hotellet.. ångrar mig liiite idag faktiskt att ja inte följde med... iaf ja vaknade vid 11.. slöade o läste en del.. va vid poolen.. gick ti Las galeras för o surfa men va sååå segt.. slappa vid poolen gick ti rummet.. badrummet var fullt i vatten för städerskan hade glömt duschen på o den hade sprutat ut vattnet.. men de löste sig :) såg show.. disco o hängde med de Engelska tjejerna.. blev otroligt sent.. haha..

14 juli.. sov länge.. va seg.. slappade lunchade med eddes chef.. fick låna datorn oxå :) kunde surfa lite.. va på stranden läste.. hängde o slappade.. käkade o sen va de show igen.. va me tjejerna från England.. disco o fick dansa lite :) blev sent igen.. haha pratade med edde en sväng oxå på dan..

15 juli.. sov ti edde ringde.. han va på väg tebax.. ja packade de mesta klart.. hängde vid poolen.. prata me tjejerna från England.. träffa Edde vid 18 tiden.. vi for ti Playita :) pussa på honom en hel del.. sen ti hotellet duscha o fixa o sen såg show :) de va en ny show så ville se den.. hihi.. sen hämta edde mig o vi sov tillsammans.. han somna fort..

16 juli.. hemresan :( upp vid sjutiden.. myyysss... :) tebax ti hotellet vid 8.. alldelens för tidigt :/ duscha o packa klart.. checka ut o sen gick ja runt o prata me folk osv.. sa hej då.. käka lunch o lämnade hotellet vid 14 30.. sov mest i bilen ti flygplatsen.. checka in o sen vänta.. va lite försenat.. vid 22 tiden lämnade jag Domini o jag grät när planet lyfte... :´( jag sov mest hela flygresan o satt bredvid ett drägg.. äcklig man.. blää.. han stank sprit.. uscha..
17 juli.. landade i Frankfurt vid 14-15 tiden.. ganska försenat men jag sov ju i Frankfurt så det var lugnt.. skulle ha träffat Isabell från min första resa men hon hade skadat foten så kunde inte komma.. va lite synd.. fick njuta av hotellsäng iaf.. :)

Ja sen vet ni resten.... det var jobbigt o komma hem.. saknar Domini o Edde otroligt mycket... :( har pratat med honom i telefon så de e tur man har det...
Dock har tankarna snurrat efter att ha pratat med folk här hemma o ja gillar inte de.. säkert delvis därför jag sover dåligt men jag vet innerst inne att de delvis har rätt o de är väl därför jag funderar så mycket... :/

På måndag börjar jag jobba o jag hoppas de sakta men säkert återgår ti de "normala" igen... Jag har iaf ett datum o se fram emot o de är 30 dec.. då åker jag tillbaka :)

Lite lång blogg... hihi.. men hoppas ni tycker om läsningen..

kommer lägga in bilder lite senare...

salsa kväll..

Igår sov jag himla konstigt igen.. suck... blir galen..

Fick iaf lite gjort.. greja lite.. men har inte packat upp ännu.. haha..

Vid 19 åkte jag ti min salsalärare o nåra tjejer samlades dock dansade vi inte utan vi prata o käka lite ost o kex.. väldigt mysigt :)
Jag blev kvar lite längre för vi prata om dominikanska o så... åkte därifrån vid halv tolv.. ooops :)

Gick o la mig vid 1.. igen... inge bra.. vaknade flera ggr igen o drömde en massor.. :/ jag vill nästan börja jobba igen.. haha..

Idag var det segt igen.. ingen inspration alls.. var o handlade en sväng iaf.. dock mest onyttigt.. haha..


Snart kommer blogg om domini.. den som väntar på nåt gott :) Bilder finns på face men kommer lägga in några här... :)

Hoppas alla har de bra...

Ingen ork..

Jag har ingen ork.. jag sover konstigt som fasen o trött ständigt... vaknat flera ggr på nätterna senaste ggr o idag vakna ja ti vid 5,40 o drömde massor då o sen vakna klarvaken vid 7,40.. då gick ja upp o sen somnade ja i soffan vid 12.. kunde inte hålla mig vaken..

Inget bra detta.. skulle behöva göra ärenden, packa upp, städa lite men nu.. ja har semester.. haha

Imorgon ska jag på salsa gruppen.. har inte tränat något o vet egentligen inte vad som hänt.. vet inte riktigt hur ja känner inför de.. insåg nu att lära sig dansa salsa såsom dem kan i DR är omöjligt.. de lilla ja gått är INGENTING.. vi såg ett par på lokalt disco som ja tänkte åhh så kan jag nog dansa.. o då säger Edde o hans kompis att out.. soo bad.. ja bara öhh ok.. ja håller tyst...

Blää.. pratat med Edde oxå o han nämner giftermål ännu mer nu.. ja hade lätt kunnat gifta mig med honom om jag visste vad de innebär praktiskt.. så jag ska ta reda på de.. försökte fråga honom varför han vill gifta mig men han sa bara att han älskar mig.. kanske bra svar ja vet inte.. haha..

Måste hitta någon mat.. hungrig...

Ha de så bra.. lovar att skriva mer om resan.. när jag får lite ork o inspiration..

Bilder finns på facebook... :)

Hemma igen..

Nu är jag åter hemma.. äntligen.. pust de va en jobbig resa o ta sig hem.. redan i frankfurt var jag spyless men de positiva va en natt på hotell... o sååå sköna hotellsängar är.. underbart :)
Jag åkte hem via Frankfurt-Riga och Riga-Luleå.. såklart blev det förseningar på båda stäckorna.. dock inte så mycket.. jag kom hem ca 22 söndagskvällen.. pust..

Jag skulle ha träffat en vän som ja träffade i Domini första gången.. hon bor i tyskland men hon hade skadat benet så hon kunde tyvärr inte komma.. men vi prata i telefon iaf :)

Jag fick skjuts hem av min vän S.. tack så mycket!! de uppskattades... jag kunde inte somna när ja kom hem så kolla lite tv o försökte få tag på min baby men såklart inge svar..
Igår slöade jag bara.. har sovit såå dåligt.. min kropp är fortfarande i dominikanska.. tidsskillnaden på 6 timmar hjälper ju inte direkt..

Jag kommer snart att uppdatera om min resa.. måste bara acceptera att jag är hemma igen.. tro mig det är inte lätt.. Jag vill tillbaka!!!

Hoppas alla har de bra.. jag har semester denna vecka o de behövs :)

Återkommer....
Ha det bra...

Frankfurt..

Ar i frankfurt nu.. pa hotellet o ska sova har en natt.. min kropp ar helt slut o skulle kunna sova bara trots att de e de enda ja gjort sen ja lamnade hotellet i domini..

de e tufft med tidsomstallningar o fara o flaxa... och att lamna baby.. ja grat nar planet lyfte fran domini... :(

jag vill vara kvar dar!!!!!
men nu tebax ti verkligheten o allt de innebar..

jag kommer hem ti lule imorron kvall sa ja aterkommer mer om vad som har hant o vad jag gjort... de har iaf varit en valdigt bra resa :)


ha de bra....

Lite mer

Nu befinner jag mig pa en lite battre dator hos Eddes chef.. hihi.. han ar snall o later mig anvanda datorn sa ja kan gora de mest nodvandiga...

det gar inte o beskriva med ord hur bra det ar att vara har.. man uppskattas o folk ar glada o se en.. fast klart da spenderar man ju ett x antal tusen pa att komma hit.. haha..
tydligen ar man inte heller den enda tjej som kommer tillbaka flera ggr.. fick veta att vi ar en ganska stor bunt som regelbundet aterkommer till just detta hotell.. men men.. nar ja ar har ar ja cheitos girl.. som min boy kallas har.. hans smeknamn alltsa...

Just nu befinner han sig hos sin mamma... ja hade kunnat folja med men ja avstod for ja behovde lite lugn o ro.. bara slappa lite.. o inte sitta pa en buss igen i typ 6 timmar.. o sen bo hos henne o ja vet inte hur hon bor.. jaja.. han kommer snart tebax hoppas jag for om nagon dag sa aker jag hem... snyft... vill inte..

jag har traffat hans pappa o grandpap o syskon... hihi.. o nastan varit hem ti honom.. dock inte in men utomhus iaf,.. inte illa de gar framat..

nu ska jag ga ata lunch....

Adios

Litet inlagg....

nu har jag mojlighet o komma online.. har varit pa aventyr sa internet har inte varit sa mycke i tankarna.. hihi

men vill att alla ska veta att ja mar bara fiiiint.. underbart... livet ar pa topp...

internet ar sa segt o de ar sa otroligt varmt typ 35 grader i skuggan o luftfuktigheten ar jattehog.. svettas nar man kommer utanfor rummets vaggar...

ar varit forkyld oxa men de blir ja har.. ac osv.. ar battre nu iaf.. skont o min baby ar sa otrligt go.. han har semester sa vi har umgatts en hel del..

berattar mer nar ja kommer hem.. som tyvarr ar for snart...

ha de bra....

Salsa... Packat... Natti..

Igår var jag o såg SATC 2.. började semestern på bion.. hihi.. såg eftermiddagsbio.. var bara jag o en tjej ti.. va skönt i biosalongen iaf... den är så bra :) fast var faktiskt bättre första gången men ändå superbra..

Fick skynda mig hem o byta kläder o sen iväg på salsa.. alla var okoncentrerade o fick hjärnsläpp.. haha.. de gick ti slut bra o vi fick ordning på stegen... hihi.. vi höll på i tre timmar.. pust.. kom hem vid halv elva.. snabbdusch o sen kolla på tv ett tag.. ja var så uppe i varv.. haha..

Idag gick jag upp som vanligt vid sju.. har varit o lämnat bilen på verkstan.. kollar lite inspelat nu.. måste tömma så mycket som möjligt för jag ska tajma boxen.. måste spela in So you think you can dance.. får inte missa de :) älskar de programmet..

Ska snart ti stan.. fixa ögonbrynen o lite sånt.. sen måste jag PACKA!!! herregu att de ska vara så svårt... hehe..
________________________________________

Nu e de kvällen :)

Har nästan packat allt.. bara duschgrejerna o lite sånt kvar.. skönt.. har fixat hemma oxå o diskat o så.. duschat o rakat mig oxå.. hehe...

Har lite problem me o komma från flygplatsen när ja kommer hem men de e ett senare problem.. hm.. landar ca 21,30 så om någon har tid o hämta mig uppskattas de ;)

Har regnat, åskat (tror ja) o nu e de sol.. konstigt väder.. ska bli spännande o se va de e för väder i domini...

Har precis målat naglarna så de håller på torka o ska snart ringa Edde....

Blir tidigt kväll ida sen upp imorgon kl 4.. :S
Ska ställa två klockor för säkerhetsskull.. haha
____________________________________________

Irriterad på folk.. tyvärr får mamma ta smällen.. :(

Har pratat med Edde men de blev kort.. han jobbade... men men ja ser honom förhoppningsvis imorgon.. ja kommer fram ganska sent...

Nu ska ja packa i ordning resten o stänga väskan.. så e den klar..

Min kära vän T ringde precis.. önska mig trevlig resa... underbara vän :) o Alexandra o Angelina har skrivit o de kommer sakna mig så.... känns bra..

Jag skriver när jag kan..

Ha det så bra!!