Singel?

Nej jag är inte singel.. usch då hemsk tanke :)

Jag hittade dock en fin text i en blogg om singel och det stämde så bra på mig.. (jag har dock ändrat lite).

"Jag längtar efter att få komma hem efter jobbet för att jag har någon som väntar på mig. Någon som jag äter middag tillsammans med. Någon som jag sover tillsammans med och somnar i hans famn. Någon som är lika självklar i mitt hem som jag är. Någon att dela vardagslivet med. Jag vill inte tillbaka dit jag var för bara några månader sen. Det känns som ett färdigt kapitel."


Jag tänkte på det igår faktiskt när jag var lite nere och hur det skulle kännas att gå tillbaka till mitt liv innan. Jag vill verkligen inte de.. Göra hushållsysslorna själv, ta någon macka på kvällen framför tvn, tillbringa helgerna framför tvn, sova ensam i en stor säng...

Nej jag vill inte de... Jag kan inte se mitt liv utan M. :)





+ 5 grader idag och massor med regn och blåser.. igår var det -7 och vindstilla.. vet inte vad som är värst.. haha

Förresten har jag totalt tappat min träningsmotivation.. :/ Brukar iförsig gör det när jag varit bortrest.. har ingen vilja till att träna.. vem har snott min motivation?? Lämna tillbaka den genast! :)

3 månader..

Idag har jag o M varit tillsammans i 3 månader.. men de känns som såå mycke längre än de..

Just nu är det på nedgång.. jag vet inte vad som händer... :(



Det var -7 grader kallt imorse.. på med täckbyxorna.. jag är inte redo för vintern!!!! jag vill ha värme o sol..

Julkänslan har inte infunnit sig för mig.. inte de minsta.. kanske för att jag inte har en susning om vad jag ska göra på jul.. ingen aning... jag vet inte nånting just nu känns de som.. jo jag vet att min mamma åker till Thailand på lördag och jag är grymt avis....

Ha en bra dag..
__________________________


Nu känns allt bättre o på väg upp igen :)

Snart sova o mysa med älsklingen.. :)

Överraskning..

Ja väl hemma och man har massor att göra.. :)

Fredagen blev det festligheter fast hann en kort sväng till Överkalix oxå för att hämta M:s mamma och kompis och göra lite ärende.. eftersom vi varit där åkte vi direkt till discot när vi var klara..
Var inte så mycket folk men dansade och pratade lite ändå.. vi var ett gäng som va där så de va ganska kul :) Det var latinmusik så de va kul.. vissa människor blev lite väl fulla och de är aldrig direkt kul men men..

På lördagen kom det jag sett fram emot ett tag nu.. min brors tjejs överraskningsdag.. :)
Hon fyller 40 år idag faktiskt men firade henne i lördags med att börja spela Lasergame.. va jättelänge sen jag spelade de o de va så roligt :) Något man borde göra lite oftare faktiskt.. Vi var ett gäng på ca 15 personer..

Därefter åkte vi hem, hämta badkläder o kvällens outfit och sen iväg till ett hotell för att bada bastu och pool som var iskall (16 grader). Det var himla trevligt.. bad och skratt :)
Vi skulle spelat singstar oxå men vi hann inte.. min brors tjej fick en sminkning oxå så hon blev fin :)

Efter de åkte vi till Allstar och käkade allihopa.. :) kvällen blev inte så lång vi åkte hem vid halv elva och kollade läget.. dem hade lagt sig så vi åkte till M:s kompis och de var precis på väg ut när vi kom så blev att stå i kö för att komma in på ett disco.. Det var premiär för vintern på Cleo för dem som känner till det.. Musiken va sååååå dålig.. trance liknande musik hela tiden vi var där.. så dåligt.. sån musik har dem aldrig spelat där... bläää.. ingen höjdare...

Vi hade bara sovit typ 4 timmar så vi åkte hem vid 2 tiden.. en bra kväll..

Igår var det söndag och första advent... jag har ingen julkänsla överhuvudtaget faktiskt.. känns inte som att de är snart jul.. men iaf.. jag blev väckt vid 12 tiden av min brors tjej som bjöd på fika.. väckte min kära sambo.. (ja vi bor ihop nu för dem som inte vet) :)
Vi körde hans mamma o kompis till bussen och sen till min bror för fika.. himla trevligt o umgås me dem.. va ett tag sen man hann sig dit... måste bli ändring på det..

Sen träffade vi hans kompis från igår o sen handla o hem.. Han for iväg o träffa kompis o jag städade lite grann.. känns som att golvet aldrig blir rent hur mycket jag än dammsuger och torkar golvet.. :S väldigt irri.. tvättade en maskin oxå..

Idag är det ny vecka och dags för jobb igen... solen skiner o för mig har första snön kommit och det är -2 grader.. jag är inte redo för vintern!!!! bläää... fryser redan..

Ja de var allt om helgen... :)

hoppas ni haft en skön helg....

Hemma..

Nu är jag hemma igen... :)

Jag har förresten varit i Spanien, Vigo de senaste två veckorna och hälsat på M:s pappa och syster.. de har varit jättekul dock inget bra väder (15 grader och mest regn) men vi har ändå lyckats vara på några utflykter och de dagarna då vi varit till stranden (dock ej badat) så har det varit soool :)
För dem som inte vet så älskar jag havet och stränder.... bilder kommer sen..

En av våra utflykter var till Portugal o de va himla mysigt.. den perfekta dagen :)

Det har varit skönt o vara borta lite och byta miljö dock har jag inte förstått så mycket eftersom de bara pratar spanska där (ingen kan engelska alls) så har känt mig lite ensam emellanåt trots att jag haft folk runt mig hela tiden.. men de verkade tycka om mig :) iaf vad M sagt.. hihi..

Det var himla skönt och komma hem faktiskt.. prata svenska igen.. min säng.. min dusch.. älskar o duscha länge o varmt.. hihi..

Snart helg oxå o de är lite planerat.. men nu jobba..

Ha en bra dag..

Jag lever..

Vill bara skriva ett kort inlagg att jag lever o det ar bra med mig...
Jag ar ute pa aventyr och det ar bra.. har shoppat en del saklart o varit pa lite utflykter...
Berattar mer senare..
Lev val och njut av dagen...

Fy f*n

Veckan har hittills varit lite ner o sen upp upp igen.. har varit o övat salsa o de är kul jag lär mig verkligen o de känns bra :) Sen har vi väldigt roligt när vi ses o de är ännu bättre.. :)

Igår fick jag dock en chock.. Ed ringde.. har inte hört av honom på ja typ en månad el nåt.. jag kunde inte ringa upp så skicka sms.. fick några sms han fråga läget o om jag fortfarande hade kille.. joo.. sen skriver han att han ska få en vacker baby!!! jag bara va?? frågade honom vad o han sa i december..
Då var jag tvungen att ringa upp. Japp han ska tydligen bli pappa.. jag sa om du ska bli pappa i december var du med någon annan i april när jag va där!! jag förstod inte riktigt när barnet ska komma för han börja babbla om 7 månader oxå.. förstod inte riktigt, jag frågade med vem och de är en dominikansk tjej.. fy f*n jag blev så arg.. jag frågade varför han ringde mig han sa att han ville bara säga hej och fråga hur det var.. s**tsnack.. pfff... jag sa ring mig aldrig mer igen! Sen skrev jag ett arg sms och bad honom dra åt helvete...

Jag fick sen sms där han önskade oss lycka till med livet och sen skrev han sms på engelska (annars skriver han på spanska och jag översätter med internet) Han skrev: For me you have been the best woman ever i remember you babe. Jag trodde verkligen inte de.. jag trodde inte att han var som dem andra.. att han haft dominikansk tjej.. dock frågade jag inte hur länge dem varit tillsammans jag behöver inte veta de.. jag kände mig såå dum igår och så arg/besviken/naiv!! :( Men sen var det någon som påminde mig vad jag har nu... och att jag faktiskt träffat en underbar kille som älskar mig och visar att han älskar mig.. :) Dock fick sig min osäkerhet och negativitet en törn efter de där och lite svårare att lita på någon... jag vet inte vad som händer i framtiden.. ingen vet jag kan bara göra det bästa av det jag har nu.. och det jag har nu är så bra.. :)

Fick höra förut att jag förändrats till det negativa att folk kontrollerar mig.. Jag tycker såklart inte att de stämmer men vem vet jag kan ha fel.. igen..
Jag frågade iaf min vän S om jag förändrats, fick detta till svar: "ja det har du men du har blivit gladare och mer öppen, du har kommit långt med ditt negativa tänkande och vänt det till nått bra. Du är glad och sprallig och det är jätte roligt att se."

Det gjorde mig verkligen glad att höra de :)
Jag har inte valt bort vänskap de har försvunnit från mig.. jag träffade en annan människa och det har förändrat mitt liv.. tycker dock inte det är något negativt.. jag gör fortfarande vad jag vill och umgås med vem jag vill. Min syster skrev oxå att jag ändrats att jag hittat mitt "flow" och att det är positivt..

Såsom mitt liv varit under många många år.. negativa tankar, aldrig velat göra något, inte velat träffa umgås med människor osv.. Så mycket negativt som jag först nu insett... De tog tid och jag lyssnade inte på någon inte ens min familj.. Men nu har jag fått hjälp, jag har fått upp mina ögon och kan bearbeta allt som varit dåligt..

Jag vet inte.. jag försöker bara leva i nuet och kämpa mot mina tankar som kommer o går.. de är en ständig process kan jag säga! Men för första gången på många år kan jag säga att jag är lycklig!! :)

Och imorgon beger jag mig iväg på äventyr.. om jag inte skriver något de närmaste veckorna så håll ut.. jag kommer tillbaka :) hoppas jag.. hihi 

Kärlek...



Vi är såååå fina tillsammans :)

Te amo mi amor <3

Tjejmiddag och fest..

Det har min helg bestått av..

På torsdagen hoppade jag över träningen o va hemma o försökte vila upp mig.. blev inte friskare för de.. hostar o snorar fortfarande :(

Fredagen slutade man tidigt o de va såå skönt :) Dock blev det inte så mycket vara hemma o slöa för det blev stan och middag med ett par kompisar som firade 2 år tillsammans.. de va trevligt :)
Sedan var vi hos mig en sväng och sen blev det Allstar en sväng.. inte lika mycke folk som förra gången men bra musik.. blev lite sent dock..

Lördagen var lite stillsam iaf.. men på kvällen var jag på tjejmiddag hos min vän S de va trevligt :) Hon bjöd på tacos och jättegod efterrätt.. blev såå proppmätt.. haha.. efter det for jag till en fest som jag och M var bjudna till.. den var redan i full gång när jag kom dit vid 1 tiden men va jättekul.. dansade massor och vid 5 tiden på morgonen kom man hem... :)

Jag fick dock äntligen sova ut på söndagen.. gick upp vid halv ett.. oppps :) sen var de lugnt.. kollade på film sen med nåra kompisar o blev tidigt i sängen men dock hade jag svårt o somna :/ kanske sov för länge.. haha..

Nu är det ny vecka och på torsdag väntar äventyr... jag är inte nervös än men när vi ska åka då jäklar.. :S

Här kommer en bild på mig och en kompis från lördagen :)


Tack..

Måste göra ett inlägg till min syster som förtjänar ett stoort tack :)

Fick detta inlägg på min facebook av min syster:
"Under det senare halvåret 2011 verkar du ha hittat ditt "flow" Åsa :) Härligt ♥ Go girl :)"

Min kära syster kanske inte inser det men det är tack vare henne som jag vaknat till liv.. efter ett samtal med henne i juni någongång så öppnade jag mina ögon.. det var rätt tid att höra allt hon sa för efter det har mitt liv förändrats till de bättre :)
Andra människor har försökt säga det till mig tidigare men jag har inte varit mottaglig att höra det men efter det samtalet med syster så föll allt på plats.. jag förstår nu att jag varit negativ i mitt tänkande och det påverkar mitt liv oerhört mycket.. nu får jag hjälp och jag jobbar varje dag med att inte oroa mig och tänka för mycket på allt och alla utan bara njuta av livet...

Det gjorde mig stark nog att kunna bryta ett förhållande som inte var bra för mig och när man minst anar det träffade en underbar kille som gör mitt liv bättre och mer händelserik på många sätt.. :)

Jag är lyckligt lottad i livet.. tack vare min familj och människor som står mig nära.. tyvärr säger man det för sällan hur mycket människor betyder för en men får väl jobba med det oxå.. hihi..

Ni betyder mycket för mig.. <3 <3 <3

Middag..

Ja middag äter man varje dag men igår var det lite speciellt.. vi var o käkade på Allstar med min mamma, styvfar, bror o hans tjej o dem fick träffa M. :) de va trevligt o de gick bra.. hihi..

Mamma är o hälsar på.. har saknat min mamsen sååå mycket.. trist att de aldrig kan stanna längre för de åker mest troligen redan idag :(

Jag är förkyld oxå.. såå jobbigt.. huvudet känns så tungt o halsen gör ont o nu har näsan börjat rinna.. Idag ska jag ställa in träningen, jag ska inte gå. Min kropp behöver vila..

Annars händer det inte så mycket just nu.. till helgen är jag bjuden på tjejmiddag och fest och ev någon middag till.. osäker på det sista och när det är.. får se :)

Bortsett från förkylning så är allt bara bra :)

_________________________________________


Hittade denna text på facebook:
"Varje tjej förtjänar en kille som kallar henne för älskling, kysser henne som om han menar det, håller henne hårt som att han aldrig vill släppa taget, torkar tårarna när hon gråter, inte rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne, och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne."

Måste bara säga att jag har en kille som gör allt ovanstående och det gör mig såå lycklig :) och alla tjejer förtjänar verkligen det :)

Solen skiner idag och det är bra... såg på facebook att min kära syster lagt in några bilder från min fotodag på hennes sida och hon har skrivit många fina kommentarer.. de gör mig glad och får mig att inse att jag har den bästa familjen man kan ha :)