oj oj

Skriver hela tiden att tiden går fort men den gör fasen de... vart tog november vägen?? den är snart slut...
 
helgen som varit va jättebra... lugnt med sambons familj i fredags o på lörd Breaking dawn 2 med sambon.. åhhh så bra.. kändes som att filmen bara var 30 min istället för nästan 2 timmar... vill se den igen :)
sen städade/tvättade vi o på kvällen var de salsafest... va nåra folk hos oss innan o drack (bortkastat o städa innan) på discot va de trevligt... :) träffade nåra tjejer från salsagänget som jag inte sett på evigheter o de va kuull :) extra bonus på den kvällen....
sönd var lugn..
 
nu har jag äntligen börjat träna lite grann :) yoga i månd o sh´bam i tisdags o de gick hur bra som helst... träffade favvo instruktörer på träningen o fick kramar o de har saknat mig... åh de är en sån glädje :)
dock känner jag mig nu helt färdig... lagt sig sent o sömnen är sisådär o nu är jag såå trött.. igår vilodag o ida tänkte jag träna yoga men får se... nu vill jag bara gå o lägga mig i soffan under filten... :/
 
snart helg o de gillar vi... ingen aning om vad som händer men man får väl se...
 
har massa måsten just nu som ger mig lite inre stress... dessa måsten.. åhhh
 
december kommer de hända massa roliga saker... bland annat Sthlm med jobbet o Western farm, Boden (julbord o show) o sen ska man flytta nångång början av jan så fixa om de... kommer va lite snurrig i dec tror jag... får se hur mycket jag glömmer göra...
 
Ha en bra dag... mörkt ute redan.... kl e halv tre.... :S
 
 
 
Hade inte varit helt fel o ligga här just nu med sambon :)

Snart helg..

Ja snart går vi mot ännu en helg... ja vet jag är så seg på att blogga... de händer ju inte så mycke egentligen...
 
Jobbet går bra.. ensamt ibland men jag är van vid de som tur är.. saknar dock roliga arbetskompisar som kan muntra upp en el bolla ideer med... de jag har här är trevliga men ibland lite halvtokiga herrar.. :)
 
Träningen har jag inte kommit igång med än... suck... jag vill o behöver träna men tröttheten är för stor :/
 
Hemma är de bra... går upp o ner ibland men jag märker tecken som visar på förbättringar o de borde ju glädja mig... att de ska vara så svårt o ändra sina tankar?! Jag vill vara glad o njuta av det jag har.... för jag har massor... Min sambos pappa fyllde år igår vi firade med lite halvfrysen tårta o bubbel o liten present... till helgen blir de nog salsafest så de borde väl glädja honom... hade velat göra riktig svensk tårta men tiden räckte inte till.... nångång..
 
Skönt med helg... :)
 
Ha de bra alla som läser

Offdag..

Igår hade jag verkligen en off dag.. allt kändes piss o ville bara krypa ner i ett hål o gömma mig... :/
 
Veckan har varit fullspäckad... träffa kompisar i måndags.. tjejkväll med jobbet i tisd plus hemmatjafs o onsd möte igen o stelt hemma... o så igår.... sambon va o träna o ja duschade o kröp ner i sängen med filmer.... sen pratade vi ut... känns så mycket skönare när man får prata ut o rensa luften.... så nu är de lite bättre :)
 
Fredag o de är alltid underbart o solen skiner... vet inte vad som händer i helgen.. de har vi inte pratat om...
 
Nästa vecka blir lugn iaf... jag borde verkligen ta mig till träningen för jag vet att jag mår så mycke bättre då... men steget dit känns tungt... får be sambon släpa mig dit :)
 
Glöm inte bort pappa på söndag... ska till min pappas grav på söndag o sen får man väl önska alla andra pappor en härlig dag :)
 
Ha de bra..
 
Lägger väl in en bild från förra helgens "halloween" fest...
 

Kompisar..

Igår var en dag i kompisars tecken... :) Träffade vännen S som jag inte träffat på läääänge... va trevligt o ses igen.. efter jobbet så träffade ja gumman Y vi va o fikade o sen storhandlade jag med henne.. två flugor i en smäll eftersom jag har bil så underlättar de för dem... kom hem vid 20 gjorde tacos, duscha o sen faktiskt sängen.. va heelt slut.. sov så dåligt söndagsnatt....
 
Helgen va bra.. va på latinofest/halloween o de va ganska trevligt.. vi blev bjudna samma dag så vi klädde inte ut oss.. borde lägga in mer bilder... förlåt jag vet jag är urkass på de.... borde organisera mina bilder oxå o bränna de på skiva har inte gjort de på läääänge nu... tar sån tid..
 
Iaf helgen va bra o nu är det november... veckorna rusar iväg... både på gott o ont... :)
 
Är så trött hela tiden.. min energi är borta... :/
Ikväll jobbar jag.. jobbet ska ha tjejkväll... kommer bli trevligt... har varit med från planeringen till slutförandet o de är de roligaste..
 
Slut för idag... ha en bra dag...