Vardag..

jepp nu har jag börjat jobba o nico går på dagis eller förskola som det heter nu.. han är sååå ledsen när jag lämnar honom o gud vad det är svårt att lämna då :( men de säger att de går bra o att han äter bättre o så.. hoppas verkligen de...

redan slutet av augusti.. tiden går så fort o nu börjar kylan komma.. höst/vinterkläder är inhandlade till nico ja den enda man köper saker till är nico.. hahaha..
tröttis är man iaf.. fastän nico nu äntligen har sovit hela nätter förutom i lördags.. nog babblat.. dags o jobba..

ha det bra ni som läser

happy bday

to me... jepp imorron fyller jag år.. 35 år blir man eller 25 känner jag mig som... lite ångest men men.. går inte att stoppa tiden..

inskolningen började i veckan men de tog stopp direkt då Nico fick svinkoppor igen... denna gång på hakan :/ sååå typiskt men det är väl bara början...
jag fick min önskan om att vara hemma längre med Nico iaf...

det är inte lätt just nu.. ibland vill jag bara gå o gömma mig.. typ nu.. hatar att fylla år o ännu värre nu.. har blivit bortskämd av överraskningar senaste två åren... för att inte glömma förra året då M friade på min födelsedag... blev inget ett årsförlovningsdag firande.. typiskt att han skulle göra det på min födelsedag..

orkar inte skriva mer..