Hmm..

Känns som att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva men om jag börjar så kommer de väl nåt :)

Igår var jag bra seg alltså men jag var o tränade o lyckades faktiskt träna två pass :) va dock väldigt snurrig på aerobicsen tappa bort mig flera ggr.. haha.. yogan gick suveränt.. så skönt o riktigt stretcha o känna sig avslappnad.. gick hem sen o gick förbi bilen som jag såklart var tvungen att skotta fram.. snöade en hel del i helgen.. va runt 2-3 dm snö.. pust.. fick lite extra träning då.. :P
Sen duscha o sen ringa Edde.. på ett sätt bra att man ställt om tiden för då kan ja ringa runt halv nio istället för halv åtta.. passar bättre för mig.. iaf så svarade han efter några försök.. ja väckte han :) prata liten stund med han.. han frågade om pappret jag behöver skicka för att bjuda hit han, sen frågade han när jag kommer..
måste nog försöka förklara för han igen att ja kan inte göra allt.. dels komma i sommar (ev.) och ta hit han o sen åka dit nästa vinter.. mina pengar räcker inte så mycke.. :( (hade behövt dem där 215 miljonerna)..
Sedan sov jag dåligt.. igen.. förstår inte detta.. brukar aldrig ha problem o sova annars..

Dagen började med fart o fläng o mitt humör.. tänk vad mail kan dra ner humöret.. men de har löst sig under dagen :)

Jag har dock insett att ja måste gå ner i vikt.. vet inte hur de kommit sig att fettet blivit löst.. får ju inte på mig byxorna o de sitter tajt.. :S är iförsig ett par byxor ja inte vågat prova.. de är ganska nya så de borde passa men de va tajta redan när ja köpte dem.. el så får ja tvätta så ja får rena byxor ja kan ha :)
Jag som köpte mig en kaka.. Hallå el.. väldigt smart gjort.. svar NEEEJ..

Ska träna idag iaf.. sen skynda mig tebax ti jobbet för jag har möte 19,00 men tror de ska gå smidigt för är via telefon men man vet aldrig..

Var och hämta tågbiljetter ti ett kommande möte.. o så kommer en lös hund.. dock va ägaren bakom o ropade nej o kom hit.. inte fasen kom hunden den hoppade runt mig o nafsade mig i armarna.. :S
hon sa att de var en valp.. en golden retriver.. men tycker inte att hundar ska vara lösa i stan!! hon tackade mig sen för att ja varit tålmodig.. jaja så kan man oxå göra...

Ja de var allt för nu.. blev lite grann :)

Jo såg att Ricky Martin kommit ut som gay.. de va väl på tiden.. har man väl kunnat gissa sig fram till i 20 år eller nåt.. :)

Ont..

Igår hade jag såå ont i min häck.. misstänker att de va/är träningsvärk :) idag känns de dock lite bättre..

Söndagen var en slappardag.. vaknade för tidigt.. och gick tom upp varför vet jag inte men jag kollade på filmer ja spelat in och sen på Buffy.. har alla säsonger av Buffy the vampire slayer :)
Skulle o borde gjort massa annat men hade ingen ork för de.. lördagen va iaf jättebra :)

Fick inte tag på Edde i lördags.. signalerna gick fram men ingen som svarade.. så var det i söndags oxå men då ringde ja fler ggr så ti slut svarade han o blev ett kort samtal igen (fredagens samtal va kort oxå) eftersom han skulle jobba.. vet inte riktigt va som händer.. känner mig väldigt kluven...

Fritidsresor har inte samarbete med de hotellet inför vinterns resor.. alltså kommande vinter o de stör mig som fasen.. ja hoppas hoppas verkligen att de tillkommer annars vet jag inte va ja ska göra..
Jag är kluven om jag ska ta hit Edde.. kommer bli en del pengar att lägga ut då eftersom han inte har pengar.. vet inte heller om jag ska åka dit i sommar när jag har semester för då måste ja åka reguljärt o har aldrig varit där när de e lågsäsong.. hade gärna velat åka tillbaka ti Thailand.. saknar min massös.. :) o vill se min paradisstrand..

Min bror o syrran o deras familjer ska till Spanien i sommar man de har inte räknat me mig.. väldigt trist..

Det enda jag vet är att jag vill åka nånstans... jag är inte redo o släppa Dominikanska ännu...

Idag ska jag träna två pass.. tänkte hinna träna imorgon ett pass sen har jag möte på jobbet kl 19 blir tajt med tid men jag vill hinna :)
På onsdag är det salsakurs :) dock börjar den 20,15 o slutar 21,45 ingen rolig tid.. men men.. spännande o se hur de blir..
Torsdag är det halvdag.. påååssk ledig.. :)
________________________________

glömde nämna att ja sovit såå dåligt inatt.. iförsig gör ja alltid de på söndagskvällar.. drömmer för mycke, funderar om veckan som kommer osv osv.. men inatt va de väl oxå pga tidsomställningen.. la mig vid tjugo i elva men då va ju kl tjugo i tio.. hehe.. nja inge bra..
imorse kändes kroppen som att musklerna inte ville lyda mig el nåt.. svårt o förklara.. :/

Härlig lördag.. Lotto

Idag ställde jag klockan på 8,15 usch för att gå upp så tidigt men jag behövde vakna ti liv innan träningen på 90 min. Jag tog mig dit och de va bra.. väldigt jobbigt dock.. men träning ska väl vara lite jobbigt.. hehe.. passade på att basta och ta de lugnt efter de.. sååå skönt.. saknar verkligen att bada bastu.. är ju uppvuxen i en bastu typ halvfinsk som man är :)
iaf sen gick jag på marknaden en snabbis, de va verkligen inte att se!!
sen for jag hem.. tog på mig t-shirt och kröp ner i soffan.. helt plötsligt får jag ett sms från en barndomsvän som egentligen bor i Sthlm.. blev aningen förvånad :)

Det visade sig att hon har påsklov och var uppe för att hälsa på föräldrarna.. :) såklart drog ja på mig kläder o kasta mig in i bilen.. har ju inte sett henne på flera flera år.. vi gick och fikade på Roasters och satt o pratade i flera timmar.. :) de va väldigt trevligt... hihi..
sen har jag legat i soffan o kollat tv.. hon skulle ti en annan kompis o ja antar sova där.. de skulle höra av sig om de skulle ut.. antar att de inte ska ut eftersom hon inte ringt.. men de e lugnt.. inge partysugen ändå...

Blev en väldigt lyckad lördag :)

Provade ringa Edde förut men ringde lite sent för han svarade inte.. ska vara upp ti elva o ringa sen... eftersom de blir sommartid imorgon och tiden flyttas fram så måste jag då vara uppe ti tolv i fortsättningen.. :S inge bra.. men kan iaf ringa vid 21 isf o prata lite kort med han.. tidsomställningen verkligen suger..

Iaf så har de varit en bra lördag.. väldigt glad över att ha träffat henne :)

_______________________________________

någon har snott min lottovinst... 215 miljoner.. fy bollan va ja önskar att de va ja som vunnit dem pengarna.. den personen måste vara världens lyckligaste just nu.. om de fått veta de alltså..

hade inte varit fel o ha dem pengarna på kontot... *önskar o drömmer mig bort*

Imorgon ska jag sova ut.. hihi..

Natti

Fortfarande mätt..

Har ätit tacos tidigare och jag är fortfarande mätt.. är ju typ tre timmar sen.. men gott va de :)

Var och tränade idag på lunchen.. blev lite stessigt men de gick.. o skönt va de :)

Sen gick jag hem efter jobbet då.. packade upp väskan o for iväg och handlade.. träffade min faster där vid kassan o de stod en familj i vägen så ja lät dem gå före mig.. o då såg ja en sååå snygg kille i kön :) han log mot mig när ja släppte fram de andra för min fasters man kom men nån kommentar att jag går bakåt istället.. hehe..
Finns snygga killar i Luleå och jag ser dem.. härliga isblå ögon hade han.. o en blå mössa :) nån som vet vem de är?? meddela mig.. hehe..
Iaf så stod jag o pratade med faster en sväng.. hon är lite rolig hon ska alltid pussas.. tur iaf att hon inte hade sitt röda läppstift på sig.. haha..
När jag packade upp varorna så ramlade en mintstång (ja ja köpte liite godis) emellan gallret på vagnen o snygga killen plockade upp den åt mig :) sen sa jag ti min faster att ja skulle äta tacos o då fråga hon om ja skulle äta ensam.. ja bara jaa även om ja är själv måste ja ju äta.. o så log ja :) då tittade killen på mig.. hihi.. va lite kul iaf..

Fick sms av en kompis i Boden.. hon är så gullig för hon ger inte upp.. hon frågar om jag ska me ut och festa.. tyvärr så är jag ingen partymänniska längre.. tycker inte de e kul längre o dricka mig full o de kostar massor.. om de bara skulle äta o umgås så hade de varit en annan femma.. o imorgon ska ja träna inge bra o va bakis då.. är speciallpass.. 90 minuter schlageraerobics :)

Iaf gjorde tacos när ja kom hem o kollade tv sen har jag legat i soffan o kollat tv..

Ringde Edde förut oxå.. har inte pratat med han sen söndags.. inte haft tid och ringa :S men på söndags ändras tiden.. lite till de positiva o lite negativt.. så mysigt o höra hans röst :)

har målat mina naglar med de nya nagellacket o de är sååå snyggt :) typ pastellrosa Isadora nr 615, nya serien.

nu har jag betalat salsakursen.. ingen återvändo :) på onsdag drar de igång.. spännande..

ska snart gå lägga mig.. trött...

sov gott....

Anonym kommentar..

Fick en anonym kommentar till mitt förra inlägg.. väldigt fegt att kommentar anonymt tycker jag.. de skrev iaf: "Anonym. om Möte ikväll..: Du är ju väldigt negativ själv. Tänk mer positivt,så blir livet roligare."

Egentligen kan jag väl inget annat än att hålla med och jag antar att personen syftade på när jag kommenterade att jag har negativa människor runt mig..

Tyvärr råkar det vara så att jag är negativ just nu för att jag är otroligt nere.. av flera orsaker varav den största är saknaden efter Edde och Dominikanska.. Hade jag kunnat så skulle jag befinna mig där precis nu och skulle jag blogga från Dominikanska skulle tonen låta på ett heeeelt annat sätt..

Om det bara var så enkelt att tänka positivt så tror du inte att jag skulle göra det??

Jag försöker verkligen göra saker, jag tränar för jag vet att jag mår bra av det och det gör mig lyckligare (endorfin o annat frigörs när man tränar), jag ska börja salsakurs för jag älskar o dansa, jag är enormt stolt över mig själv att jag pratar inför folk trots att jag är hypernervös innan, gå på seminarie.

Men trots dessa försök så är det något som saknas.. något som jag idag pratat med två vänner på msn om.. Vänskap.. jag har bott i Luleå i ungefär 12 år, jag flyttade upp efter gymnasiet så har inte gått skola här, jobbet jag har träffar jag endast folk som är 55 plus..
Under mina år har jag haft flera vänner tyvärr har några av dem försvunnit för man har växt ifrån varandra och/eller inte haft gemensamma intressen och mål.
På veckorna har jag iaf jobbet som håller mig uppe och på kvällen träningen men så fort helgen kommer så försvinner all min ork och jag sjunker bara djupare.. Jag orkar verkligen inte ta mig ut för att träffa kompisar eller min bror o hans familj..

Nu för första gången berättade jag detta för två av mina vänner och de tyckte att jag skulle gå till en psykolog/kurator.. (fick höra det igår oxå av en annan underbar vän som tyvärr bor i skåne såå långt från mig). Men jag har varit hos en kurator tidigare efter att mitt ex dumpade mig vilket gjorde mig otroligt deprimerad.. var då jag förlorade några av mina vänner.. de fanns inte (enligt mig) där för att stötta mig.. jag gick till en kurator då men jag tyckte inte att de hjälpte.. därför är jag skeptisk till att gå igen..

Jag hade bara önskat att mina vänner kunde hjälpa mig.. ryck tag i mig.. dra mig iväg till stan eller bara sitta hemma och kolla film, prata eller nåt.. men som de säger.. de handlar om att ge och ta.. och de vet jag om men just nu orkar jag bara inte ge.. :(
Flera av mina vänner nu har sambo/man/barn och de känns som att de är för upptagna för mig o de har så mycke annat.. kanske därför de inte orkar försöka rycka upp mig heller..

De värsta är att jag vill göra saker, åka o hälsa på men att ta de steget till att gå ut tar såå mycket emot.. de är bara ett under om jag städar och laga mat.. inte ens de orkar jag..
Så när jag nu då loggade in och läste den kommentaren så känns de som att slå på någon som ligger ner.. speciellt idag efter samtalen jag haft på msn tidigare.. 

Jag ska iaf försöka dra mig upp imorgon och träna vid 10. Får se hur de går.. för på träningen är jag en glad och positiv person.. den jag finns där inom mig.. 

Såhär öppen har jag aldrig varit i en blogg tidigare...

Möte ikväll..

Väntar på att bli hämtad, möte ikväll i Överkalix.
Får se om jag ska prata inför folk men jag tror det inte kommer så mycket folk så då slipper jag nog de.. fast egentligen hade jag kanske behövt öva mig..

Idag kändes det mycket bättre jämfört med igår. Hade inte den glada känslan som igår men inte lika illa som igår em iaf.
Har kommit på att många runt mig är väldigt negativa och drar ner mitt humör. Klagar och gnäller, hur kul är det att ha sådana människor runt sig??

På lunchen var jag och köpte matchande trosor till bhn ja fick igår :) alltid kul att ha matchande underkläder, får se om storleken passar men de hoppas jag.

En kortis idag men det kommer mera :)

Jag mår toppen men inte nu.. shoppa

Det var otroligt länge sen som jag kände mig glad i kroppen.. och de gör jag just idag.. :) Solen skiner och veckan har varit bra.. många positiva saker..

I måndags var det möte och han som var gäst var så himla rolig och intressant :) så mötet var som inga problem.. kom hem sent men vad gör de..

Igår var jag på seminarie skrattets positiva verkan på hälsa, det var super.. är nog därför jag fått energi idag.. :) det var väldigt bra.. gjorde övning där man skulle presentera sig för dem runt sig och skratta.. kändes urlöjligt men man fick skratta iaf.. sen nämnde hon något om påverkan & attityder om man har folk som gnäller runt sig så drar de ner väldigt mycke och man ska inte försöka ta åt sig.. väldigt bra sagt för jag har en sådan runt mig.. tyvärr.. Fick tips oxå på vardagsinspiration som jag tänkte dela med mig..

Vardagsinspiration:
- Gör Något kul - varje dag/vecka
- Njut - varje dag
- Odla ett intresse
- Motionera mera
- Dansa
- Sjung dig lycklig
- Skriv ner dina tankar
- Ge någon ett handtag
- Vårda dina relationer
- Frossa i optimism
- Gör en må bra lista (30 saker)

De sista lät som bara wow.. 30 saker som gör en glad.. men de va små saker som t.ex. Barn, Shoppa, Musik, träning, massage/klippning, blommor, ett telefonsamtal/möte med kompis, blommor, ett leende, en solig vinterdag, höstens färger, rolig film osv osv.. tänkte försöka göra en lista och de ska man då göra när man är på bra humör :) annars går de inge bra..
hon nämnde oxå att om man har såna små meningar runt sig, typ Jag är vacker, Jag är underbar så om man vaknar och har en dålig start så blir man på bra humör när man ser de. Fick göra en övning om att bli hyllad oxå vi skulle applådera åt varandra.. hon sa massor..

Avslutar detta med att Le, ett leende smittar i minst 3 steg, så idag ska alla som läser min blogg LE!!

http://www.contingo.nu/ Här är hennes hemsida, klicka på hennes blogg där finns historier osv så man får le.

Jag var oxå på seminarie om Mindfulness, hade inte plats egentligen men de sa att man kunde gå ändå och jag fick plats. De handlade mer om att vara uppmärksam på vad som händer runt dig, små saker som sker.. vi är så upptagna i dagens samhälle så vi ser inte de små sakerna. Han nämnde oxå att vi har ca 50 000 tankar per dag och många av dem styr vi inte över. mindfulness är en typ av träning på att vara uppmärksam. Han som föreläste va ganska rolig. Hans hemsida: http://www.mindfulnesscenter.se/

Efter seminarierna så var tiden knapp men jag for o träffade mamma en kortis och sen for jag och tränade två pass, Aerobics och Bodybalance. De sista är tai chi, yoga, pilates, balans i ett pass.. väldigt bra.. Jag var dock lite disträ men de gick bra :) kom hem vid 20, duschade o sen landa i soffan.. spelade in DH o Cougar Town. Gör alltid de.. då kan man spela över reklamen.. :) När jag gick o la mig hade jag himla problem med att somna låg och vred o vände mig.. :/

Idag vaknade jag och då var det sol igen.. jag ska träffa mamma igen och sen åker de mest troligt hemåt.. hon bor ju i södra Sverige men de är häruppe i norr när de åker omkring på marknader.. hon säljer godis.. haha.. vet inte hur länge jag ska träffa henne så mest troligt blir det ingen träning, hon ska komma och äta lunch med mig iaf.

Imorgon ska jag till Överkalix på möte och ev. prata inför folk.. men jag hoppas att de kommer lite folk så jag slipper, de senaste två ggr vi varit där har de varit så..

Jaa de var nog de jag ville ha ur mig.. :) gosade med en bebis förra veckan och jag kan inte släppa de.. de va såå mysigt.. men ja är inte redo för någon egen.. absolut inte..

Kan tipsa om en blogg till, läs på nrj.se Knappen och Hakims blogg, de brukar lägga in youtube klipp, väldigt kul :)

Joo ringde om salsakursen idag och den börjar nästa vecka :) ska få brev hem, ringde eftersom den egentligen skulle startat idag men de har skjutit fram den.. ska bli himla spännande.. :)

Ringde oxå om en prenumation på Cosmopolitan som jag skickat in och den hade tydligen kommit bort, men hon la in mig igen. 3 nr och så fick man en spaupplevelse, i Luleå var det klippning och de behöver jag.. var länge sen jag unade mig klippning och toning..

Ha en bra dag alla och kom ihåg att LE.. :)
__________________________________________

Haha nu måste jag lyssna på vad jag själv skrivit.. LE.. mitt humör sjönk som en sten vid lunchen.. träffade mamma o styvfar en sväng men han gick sen.. lunch me mamma va mysigt käkade o gick på stan en sväng.. o nu har dem farit :( min mamma.. *saknar*
fast ibland är de skönt att de åkt för då stör dem inte i min träning.. men trodde att jag skulle träffa dem efter jobbet oxå men styvfar har såå bråttom hem så de åker redan neråt nu.. jag tog ju inte med mig träningskläderna nu.. kan iförsig träna yoga halv sju men nu blev jag sååå trött.. 

Vart tog mitt glada humör vägen??? 

__________________________________________

Glömde ju skriva att ja va o shoppa lite förut.. hittade ett nytt nagellack i ljusrosa märke Isadora, köpte bodylotion från H&M deras egna märke tror ja luktar persika fanns vanilj/äpple o granatäpple de lukta oxå gott men kan inte köpa allt, hitta en svart kort kjol på Gina oxå.. sen en BH från twilfit, kanske va de som drog ner mitt humör.. stå o prova bh när man känner att man gått upp i vikt.. :/ de e inge kul.. är verkligen en ond cirkel när de gäller vikt..

Har mätt mig när ja kom hem, har ju ingen våg o vill inte ha någon heller.. ja mäter mig istället och de har inte ändrats såå mycke sedan dec 09. men de känns ändå ja är inte lika fit.. kan inte ens ha ett par byxor nu.. iförsig kunde ja nog inte ha dem i dec heller för de va tajta sist ja använde dem o de va typ ett halvår sen..
nu svamlar ja bara..

Blir lugnt ikväll iaf..

Vad händer i veckan?

Inte mycke att skriva om helgen som varit.. gjorde ett litet inlägg i lördags tror jag det var.. var en lugn helg iaf.. jag stänger in mig i min trygga lgh o kollar på tv för att glömma omvärlden.. Hade behövt städa igen och tvätta men orkade inte...

Har saker jag vill skriva eller få ut mig men de tänker jag inte göra här för de vill jag inte att alla ska läsa om.. vill ni veta va de är får ni isf fråga..

Idag är det måndag, den 22 mars.. jisses månaderna bara flyger iväg.. helt sjukt.. jag har ingen aning om vart tiden tar vägen..
Idag är det jobb och sen träna aerobics och sen iväg på möte igen.. blir väldigt stressigt men jag SKA träna.. blev ingen träning förra veckan så bäst o göra de nu.. känner mig som en boll..

Imorgon ska jag på seminarie om "Skrattets positiva inverkan på hälsan".. kan bli intressant.. fick tips via jobbet, var dock sen på att anmäla mig för jag missade flera intressanta seminarie som tyvärr blivit fullbokade.

På torsdag ska jag till Överkalix på möte också.. får se om jag ska prata framför folk då.. finns en chans till de.. men de ska väl gå..

På söndag blir det sommartid.. aldrig tänkt på de tidigare men nu gör jag det för att det är tidsomställning när jag ringer Edde.. nackdel med sommartid för då måste jag vara uppe till 24.00 om ja ska ringa han för att kunna prata lite längre.. inge bra.. jag behöver min skönhetssömn.. men jag ringer iaf vid 21.00 inte varje dag men när jag kan.. ibland ringer han.. när han har pengar..

Inte hört något om salsakursen.. får se om den börjar nu den 24:e..

Det var allt för mig just nu...


Orklös

Som vanligt så är jag orklös o oinspirerad på helgen... bara kollat på tv hela helgen.. och pratat lite i telefon.. syrran har ringt och sen har jag pratat me Edde då såklart.. sötisen :) saknar han såå dock :/
(inte syrran som pratat med Edde.. blev lite fel)

Får se va som händer imorgon... mest troligt.. ingenting...

Begravning

Idag har det varit begravning för min faster.. de va jobbigare än jag trodde de skulle vara.. alla minnen kom upp och alla var ju ledsna.. :(
Jobbade ju på dagen så då tänkte man inte så mycket på känslor och minnen.. förträngde dem till man väl var i kyrkan.. begravningen var väldigt fin och minnesstunden va trevlig.. det är ju nästan som en släktträff fast tyvärr inte för de positiva..

Nu är det helg iaf och det är skönt.. vet inte vad jag ska göra.. får se...

Har lagt in lite bilder, hoppas det syns men det tror jag :)

Är nog lite bloggberoende nu så kommer säkert fler inlägg under helgen...

Trevlig helg..

Lite bilder..



Edde :)

Jag och Edde på Baccardi Island.. (heter nåt annat på spanska)

Självklart vill man tillbaka till Dominikanska när man kan njuta av denna vy.

La Playita.. fiiint


snöstorm..

Ja så typiskt.. då var solen borta och nu är det värsta snöovädret :( våren känns väldigt långt borta just nu..

Undra om jag blivit bloggberoende.. haha..

V. kom in på face samtidigt som mig.. hon ja skrev om tidigare.. hon har oxå kärat ner sig i en kille i Domini så vi sitter i samma båt.. känns bra o veta att man inte är ensammen.. jag fastnade iaf.. så har inte ännu tagit mig från jobbet.. dock är hon vääldigt seg på att skriva.. *väntar o väntar*

Skulle träna idag men känner ingen motivation ti de nu.. så blir och ta sig hem och sen skotta lite snö runt bilen.. hörde att de va tung snö som kommit.. inte bra.. men får iaf motion där..

Ne nu sliter jag mig...

avundsjuk

De är jag verkligen just nu... var inne och kollade om någon skrivit på facebook och fick då se att V en tjej från Österrike som jag träffade i dominikanska sist ja va där, hon har precis kommit hem från ännu en resa dit.. hon hade massor med härliga bilder på Val safari!! o de har ja önskat att jag kunde gjort oxå.. blev sååå avis.. :(

Det var ganska dyrt när jag var där plus att de var väldigt höga vågor så jag vågade inte fara och nu sist jag var där så tänkte jag faktiskt inte på de..

Hon har iaf varit med en som jobbar på hotellet och en tjej från teamet där min Edde jobbar.. och på en bild ser man ett ben som tillhör en väldigt smal kille.. såklart börjar ja genast fundera om de är Edde.. tyvärr kan jag inte fråga han för han förstår inte vad val är.. :/ fast kanske gör det ändå.. Edde kan väldigt lite engelska så prata me han i telefon är väldigt begränsat.. mycket lättare när jag är där..

Igår ringde jag Edde men han var inte pratsam.. han skulle och jobba.. såklart.. :( precis när jag verkligen känner att jag behöver prata med han så har han inte tid..

En tjej från Österrike, A som jag träffade första gången jag var i domini ska ev dit igen.. har pratat med henne lite och skrivit på face att hon ska kolla priser och så för de är inget flyg som går dit nu från Sverige.. men hon svarar inte o de gör mig galen.. varför kan inte folk svara på mail??!! Det vore så kul om hon och jag kunde åka dit samtidigt..

Jag vill verkligen tillbaka nuuuu!!

Nu vill jag ha godis.. o cola..


Morgonens händelse

Nu när jag var på väg till jobbet.. ja går ju varje morgon.. så var det en hund som sprang lös.. jag gick en bit för att kolla ifall någon ägare fanns i närheten men icke de.. stannade till då och kollade lite och sen ringde jag polisen.. de hade såklart ingen bil som kunde fara ut och hämta den för hunden hade ett halsband på sig..

Det var en labrador liknande hund så jag gick fram till den.. när jag hade polisen i telefon.. och försökte se halsbandet men hunden gick iväg när jag stod bredvid den..

Den höll sig runt järnvägsstationen här i Luleå och där är det ganska mycket bilar som far så jag hoppas verkligen inte den blir påkörd.. sa till polisen att jag kan tyvärr inte stanna och de skulle försöka göra något.. kanske gå ut i radion.. hoppas verkligen ägaren hämtar hunden och att inget händer med den...

Bara hoppas de löser sig till de bästa....


Vart ska man börja??

Ny blogg - nya ansikten som kommer att läsa.. Välkommen till min blogg.. :)

Jag har bara skrivit blogg på Lunarstorm förut så nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja.. hm..

Dem flesta som känner mig vet iaf att jag har varit utomlands en hel del, senast har det varit Dominikanska som jag åkt till. Thailand är också ett favvoresmål.. :)
Men dominikanska har något speciellt.. de har musiken och dansen.. åhh ja bara älskar dominikansk musik o dansa Bachata o Merengue.. speciellt då med en speciell kille som jag då träffat där.. hihi..
Eduardo eller Edde som ja säger.. :) längtan efter honom är såå stor.. hade ja kunnat skulle ja satt mig på ett plan tillbaka precis NU... men tiden räcker inte till just nu..

Har faktiskt anmält mig till Salsa kurs :) den ska ev. börja nästa vecka.. väntar på svar på mailen hur det blir.. spännande :) Salsa dansar de oxå i dominikanska men tyvärr kan jag inte så mycket.. Edde skulle lära mig men de blev aldrig av.. kan ja grunden så blir de ju ännu bättre nästa gång jag åker dit :) plus att jag har något att sysselsätta mig med här hemma.. hehe..

Vad händer annars? hm..
Jobbet går bra.. igår var jag på ännu ett möte där jag pratade inför folk.. nervös som sjutton va ja o de hördes nog.. men på de stora hela så gick de väl ok iaf.. varenda gång jag ställer mig framför folk och lyckas ta mig igenom det så är jag nöjd.. haha.. min stora fasa är att prata inför folk så de känns som ett mirakel varenda gång jag gör det.. :)
I måndags var jag på bio.. såg Änglavakt.. ja gillar filmer men inte svenska filmer så ja tyckte väl den va sådär.. lite sorglig.. jag var på bio med mamsen.. de va kul iaf :) vi käkade innan bion o pratade.. de va länge sen hon o ja umgicks själva utan någon annan så de va mysigt.. dock var hennes mening med träffen inget som ja gillade :/ men de tänker ja inte skriva om här.. något måste man hålla för sig själv :P
Idag ska jag på massage.. såå underbart.. min rygg eller svanken och axlarna behöver verkligen de.. går regelbundet sen några år tillbaka.. tjejen som masserar mig kan tryckpunktsmassage o ibland känns de som hon kör in en kniv såå ont gör de.. men himla skön känsla sen :)

Imorgon blir det träning iaf.. tränade fem pass förra veckan och denna vecka blir det inte mycket.. för mycket möten och annat som kommit ivägen.. Nästa vecka blir det oxå möten två st men ska iaf försöka klämma in lite.. tränar ju mest på veckorna.. aldrig på helgerna.. mycke skönare o ligga i soffan då.. hehe..

Nu har jag verkligen skärpt mig med godis och läsk o sånt.. choklad o cola har ja ätit och druckit hur mycket som helst sen jag kom hem från Domini (jan). började förra veckan åt dock liite på helgen men herregu man lever bara en gång :)

Trodde att våren var på väg förra veckan.. sol o runt 0 gradigt.. men icke.. denna vecka har de varit runt -20 på morgonen.. är vinter juu.. men solen har varit framme.. skönt de iaf :)
Börjar undra varför jag bor här egentligen när ja inte ens gillar vintern.. men vet inte vart jag vill bo ja förutom dominikanska men inte möjligt o bo där året runt.. får fundera vidare på de :)

Ne nu vet jag inget mer.. får återkomma...


Välkommen till min nya blogg!

Dax att börja blogga då :) 

Flera av mina vänner tycker att jag ska lämna lunar och komma ut i bloggvärlden så jag får väl göra det.  

återkommer med tankar och funderingar.