1 månad av lycka :)

Jag och M har varit tillsammans en månad idag :)

De har verkligen gått fort o varit mycket händelser.. mitt liv har verkligen förändrats mycke sedan i somras.. men allt till de positiva.. :)

Veckan har varit bra.. tisdagen var jag till Älvsbyn o tränade zumba med Carro o hennes kille.. de va trevligt o skön träning.. hon är så bra instruktör o vän såklart ;)
Kom hem på kvällen o hade sen ett långt samtal med M.. saknar honom såå mycket.. (han bor på annan ort ifall ni inte förstått de).. :)

Igår var det fullspäckad dag.. efter jobbet så var det mer jobb.. var inbjuden till en av våra föreningar som hade tjejkväll var med o hjälpte till och gick även i modevisningen.. de va jätteskoj :) jag har gått modevisningar när jag var barn o ja tycker de är så kul.. denna gång gick det himla bra oxå så de va ännu roligare.. kom hem vid 21
Sen prata med M såklart.. hihi..


Några konstiga saker har hänt oxå.. fick sms i tisdags av min sk vän från Österrike.. hon skrev som om inget hade hänt.. hola amiga (hej min vän på spanska) how are you? hope you are good? why you blocked angelina and me? we are not friends anymore? greats... Vad fasen tror dem??!!!! Dem tog bort mig på facebook först.. jag vet inte ens vad f*n som hände egentligen?? sedan skickar dem bild på dem två o skriver THIS are real friends.. vem gör nåt sånt o tror man är vänner?? pfffffffffffff  nej tack...

Ed har oxå hört av sig.. han tänker på mig så mycket, han vet att han va dålig o ångrar sig.. han frågar när jag ska komma tillbaka o vill träffa mig face to face.. man inser inte vad man har förrän man förlorat de..
jag berättade att tjejerna har hört av sig o han sa att han fått sms av dem oxå.. han tror att Alex vill ha honom.. jag vet inte vad jag ska tro o skiter faktiskt i de.. jag vet vad Alex har sagt till mig när jag var med honom o har verkligen svårt o tro att hon vill ha honom.. om hon nu berättade sanningen för mig.. man vet inte vem man ska tro på... jag struntar i vilket.. jag är lycklig nu o dem ska inte få förstöra de!!

Mina tankar o att jag oroar mig ibland har inte försvunnit.. men jag försöker bearbeta det o jobba med mig själv.. jag går fortfarande till psykologen och just nu läser jag en bok om oro. Det stämmer verkligen så bra när man läser den.. jag måste bara lära mig att leva i nuet och inte försöka kontrollera mitt liv så mycket.. alla saker kan inte kontrolleras eller planeras.. man måste bara leva... o försöka njuta av allt bra som händer :)

Jag har ett spännande äventyr framför mig den närmaste veckan.. ska bli kul men hade helst inte velat lämna stan men jag kommer tillbaka.. kommer sakna M som fasen :)

Ne nu ta tag i dagen... ha en skön dag.. :)

Jobb/Bröllop..

Jag struntade i träningen i torsdags o va hemma o städa o fixade.. kändes sååå bra men nu ser det ut som ett bombnedslag igen hemma :/ Kan man anställa gratis städhjälp tro?? :)

Fredagen va fullspäckad.. jobb på dagen o sen möte till ca 17... mötte upp M en sväng o sen tillbaka till jobbet för middag.. de va himla trevligt faktiskt :) satt o babblade o käkade god mat... sen träffade upp M o några kompisar.. oxå himla trevligt.. dock blev det väldigt sent... kunde inte sova sen.. fast inte för att jag funderade utan för att jag var glad.. haha..

Lördagen va de möte från 8-16 o jisses vad trött jag va.. men de gick bra :) Alla var nöjda.. snabbt hem o duscha o fixa till sig o hann precis till kyrkan när brudparet kom ut... lite illa men jag jobbade ju.. visste att jag inte skulle hinna se ceremonin.. sen vidare till middagen o festen :) de va himla trevligt faktiskt.. maten va god, sällskapet bra o fick dansa en del merengue, bachata o lite salsa ;) kom hem vid 3 nångång...

Söndagen fick jag äntligen sova ut.. gick upp vid halv två.. oj då.. haha.. sen till lokalen igen hjälpte till o städa o käkade rester.. sen vidare till en kompis o kolla film o käka igen.. haha.. M kan verkligen göra god mat... hihi.. sen hem o ta de lite lugnt o sen sova...

Igår hade jag verkligen en pissdag.. :( allt gick verkligen fel + att M åkte hem.. får inte träffa honom på några veckor.. saknar redan sååå mycke.. o massa annat som gick fel.. efter jobbet åkte jag hem o vila en stund.. min kropp behövde de.. men tränade iaf zumba på kvällen.. :)

De var min helg de... har verkligen mycke förändringar i mitt liv just nu.. men de känns bra.. :)
Ne nu iväg på möte...

Ojjj...

Har inte skrivit på länge nu.. oopps.. jag har varit för upptagen :)

Har varit en fullspäckad helg och dagarna innan.. och just nu är jag för trött för att blogga... :s


Jag återkommer imorgon....

Sov gott..


En fundering till er:

Jag vill tatuera min handled... jag vill skriva nånting med nuet.. lev i nuet eller något sånt... eller har ni något förslag????

Full rulle..

Det är verkligen mycke som händer nu..

Jag fick köra hem i lite dimma i måndags men de gick bra.. va såklart trist att åka :( men vi synes snart igen ;)
Jobbade på i måndags och sen hann jag hem o få en liten stunds vila o sen tränade två pass... :) körde hem Carro o vi satt o prata i bilen en sväng.. alltid lika kul.. ;)

Igår va de jobb såklart o sen hem o fick samtal från Ed.. han har accepterat läget men nu ringde han o sa att konsulatet har ringt honom o frågat om Sverige.. fasen oxå.. fick ringa till dem och pratade med någon som kunde svenska så jag sa igen att de är återkallat han ska inte till Sverige.. så nu hoppas jag verkligen att de är återkallat på alla möjliga ställen..
Sen åkte jag o Carro till Älvsbyn för ett zumba pass... de va verkligen hög energi där o så kul :) lång kväll dock men inte helt fel med lite road trip :)
Hem, duscha o sen prata i telefon o sen äntligen komma i säng i någorlunda tid... kan säga att jag sover verkligen mycke bättre nu.. så fort jag lägger huvudet på kudden så somnar jag o jag vaknar först när kl ringer..

Dock är mina tankar o oro fortfarande kvar... ibland värre ibland bättre.. jag blir fasen galen på mig själv!! Att de ska vara så svårt o bara njuta av nuet...

Jag försummar mitt hem nu.. jag har inte tid o vara hemma knappt :S jag hinner inte ens titta på tv längre.. haha.. dock spelar jag ändå in mina serier så jag måste titta på dem snart.. dygnets timmar räcker inte till..
I helgen jobbar jag dessutom så fredag kväll o halva lördagen försvinner.. alltså jag jobbar till ca 16 nångång.. Men jag får besök i helgen o de ser jag verkligen fram emot.. :)

Ne nu ta tag i dagen... Ha en bra dag..

Lite bilder...

Tror inte jag har lagt upp bilder på min nya frisyr :) här kommer lite bilder iaf...

  Före

  Efter

 
Bakifrån..


Jokkfall




Fin höstdag..



Jag och M




På väg hemåt..


Fotar från bilen :)


Bokat

Jag har bokat nästa resa nu... dock ingen direkt solsemester för de är i Europa i november.. men de kommer bli skoj o otroligt spännande :)
Ser verkligen fram emot de... :)
Jag är fortfarande på rymmen... åker hem imorgon... direkt till jobbet mest troligt beror på hur de går att köra..
Har varit en jättebra dag idag.. solen har varit framme o har varit på utflykt idag till Jokkfall.. aldrig varit där förut en fors är de o de va jättevackert... grillade där oxå o käkade... mys faktorn va hög.. :)
Varit en perfekt höstdag... :) för nu är det verkligen höst... bilder kommer senare...
I´m happy :)
Hoppas ni haft en skön helg...

Rymt..

Länge sen jag skrev igen... dagarna går så fort...
Bodycombat är så grymt pass.. tycker de är så sjukt kul o de va så jobbigt.. hade träningsvärk dagen efter mellan skulderbladen.. skönt :)
Torsdagen var bra jag var o tränade på lunchen.. zumba o de är ju så kul.. :) sen var jag och tränade efter jobbet.. aerobics men shit min kropp va helt slut.. jag orkade knappt genomföra passet de va verkligen på ren vilja... hem o käka lite.. o sen fastna jag på datorn lite.. var tvungen att ta hand om en monsterdisk o duscha.. blev tidig kväll.. el ganska tidig iaf..
Igår var det äntligen helg.. efter jobbet så gick jag hem o duschade, packa väskan o rymde från stan.. jag var så glad o träffa denna person :) har längtat såååå mycket... :)
Var o umgicks med folk på kvällen och de va trevligt... mmm sov gott sen... :)
Idag har man varit lite seg.. solen var framme förut men nu är molnen här igen.. har inte gjort något speciellt hittills.. kollar jag nu på när maten blir tillagad av en snygg kille.. :) jag har ingen aning om vad det är för mat... haha.. man ska tydligen bara äta o se glad ut... :)
Hoppas ni har en skön helg... det har jag..

Trots..

.. att de regnar för femhundraelfte dagen i rad så är humöret ganska bra idag :)

Idag har jag gjort så himla mycket på jobbet.. de känns verkligen bra :) börjat planera för fler höstmöten och ja gud jag har gjort så himla mycket.. kompensation för bristen på motivation igår.. hehe..

Igår var jag o tränade.. dock blev det bara ett pass.. träningen gick sådär.. mitt huvud var inte i de o jag störde mig på instruktören.. hon körde bachata låt men hade salsa steg eller så merengue låt med bachata steg.. det störde mig otroligt mycket!!! jag tycker de blir fel då..

Istället för att träna två pass träffade jag Carro istället och hann se hennes kille spela lite fotboll.. och träffade då flera latinos som jag lärt känna.. :) de är alltid kul o träffa dem.. så trevliga o hälsar/pratar lite o kindpussas.. :) Fast nästan alltid så är männen mer pratsamma än kvinnorna.. vet inte varför men tycker de verkar vara så.. iaf så va de kul o sen gick jag hemåt så fick lite motion ändå...

Fixade omelett.. har blivit galen i omelett nu.. har övergivit mina mackor.. :) Efter hälsoundersökningen som jag var på fick jag info. att jag äter för lite så jag försöker äta något mer på kvällen.. Tycker faktiskt jag gått ner i vikt nu eller blivit mer fastare iaf.. fast kanske har andra faktorer oxå än att ändra maten ;)

Va dock så himla trött på kvällen.. höll på somna i soffan igen vid 22 tiden.. kollade lite tv o sen sova.. jag är så sjukt trött.. vet inte vad de beror på.. :S

Idag blir det träning igen.. Bodycombat.. sparkas o boxas.. hihi.. Onsdagar är ingen bra dag för träning.. det är för många pass jag vill gå på o alla är samtidigt :/ jag vill dela mig i tre bitar så jag kan träna alla pass..

Imorgon blir det oxå träning.. som de ser ut nu kommer jag träna på lunchen oxå.. :)
Men en dag i taget...

Hoppas alla har det bra trots regn..


Hmm..

Jag vet inte vad jag ska skriva i bloggen så därför bloggar jag inte.. jag har egentligen massor o skriva om men vet inte om jag ska skriva eller inte... hm..

Jag är iaf fortfarande glad :) Kanske beror på att man träffat en viss person... :) Man är inne i ett lär känna stadium och det är verkligen en upplevelse...

Idag har jag varit otroligt seg.. dagen går sååå långsamt.. jag har ingen motivation till att träna men borde verkligen göra de.. jag vet hur skönt de kommer att kännas efteråt..
Känner mig så himla trött o misstänker för att de är pga brist på sömn från helgen.. fast tyckte jag sov mycke i söndags men kanske ändå inte.. Trött är jag iaf o de påverkar humöret lite grann känner jag.. inge bra..

Är fortfarande irri för att jag missade träningen igår... jag vet bättre!! jag vet att det är mycket folk på måndagens pass o borde veta att biljetterna skulle gå åt.. jag hade bokat pass men om man inte är där 10 min före så släpper dem biljetterna till alla.. jag ska på zumba idag oxå men det är ju inte samma person som har det.. stoor skillnad :)

Helgen blir nog att man åker iväg på äventyr igen... längtar.. :)

Nästa helg jobbar jag fredag o lördag med möten.. o helgen efter de har jag andra planer.. fullspäckat mao.. :)

Ne ska inte sitta här o hänga..
Ha en skön kväll...

Irri men glad..

Det blev en bra dag iaf.. efter jobbet gick jag hem i regnet o sen for o handla lite direkt.. hem o fixa en omelett ja va såå hungrig o sugen på de :)

Sen gjorde ja köttfärssås o spagetti o så fick jag besök :) åh de kändes så bra igen.. :)

Jag skulle på zumba halv åtta o va lite väl tidsoptimist så jag kom försent och min bokning hade gått till andra.. o såklart när jag kom hade passet blivit fullt.. :/ jag vet ju att det alltid är mycke folk på måndagar men jag tänkte inte på hur fort kl gick.. va sååå irri att jag missade passet.. hade ju sett fram emot träning med Carro... men de kommer fler chansen.. :)

Har kollat ilte tv o nästan slumrade till ett tag.. sitter o gäspar som bara den så ska gå lägga mig snart...

Börjar klättra mot sjunde himlen igen.. :)

Trött..

Hur trött får man vara egentligen?? Helgen har varit lite sisådär.. sömnen har inte direkt varit som den ska vara, har känt mig bakis fast jag inte druckit.. haha..

Har haft besök i helgen iaf o de har varit mysigt fast blev inte som jag förväntat mig.. viss kommunikationsbrist.. :) Det blir väl lätt det antar jag när man inte riktigt känner varandra.. men man lär sig väl förhoppningsvis.. det var så länge sen jag var i ett riktigt förhållande där man faktiskt kunde träffas mer än en gång i halvåret..

Jag vet fortfarande inte hur mycket jag ska skriva eller inte...


Med Ed kan jag iaf säga att han verkar fatta nu.. dock fick jag mail från konsulatet i Domini där de inte fått något besked tydligen från Sverige att det är återkallat.. hm.. har mailat o ringt igen om de.. denna tidsskillnad gör ju inte saken bättre..

Får se vad som händer o sker..

Så glad men trött..

Jisses vad jag lagt mig sent senaste nätterna.. men jag får skylla mig själv :)

Jag är så glad just nu att jag håller på att spricka.. allt känns så himla bra just nu.. måste nästan nypa mig för att tro att det är sant.. :)

Här kommer ett fåtal bilder från sommaren och några av festerna. Finns mycket mer bilder för dem som har mig på facebook..


Sommarnatt i Luleå..


Fixad o redo för Carros fest.. :)


Fest nr 2.. den som var i helgen


Jag igen


Jag och en kille jag träffade på Carros fest :)


Jag och M igen..

Om någon dag ska jag fixa håret.. äntligen.. jag är såå less på min utväxt.. ska bli skönt med lite uppfräschning..

Hoppas allt är bra med mina läsare.. vilka ni nu är :)

Aldrig mer..

alkohol.. eller iaf inte blanda alkohol.. fy vad jag hade ont i huvudet igår.. :/ imorse kände jag mig fortfarande bakis...

Men helgen har varit bra.. :)
Har varit på äventyr heela helgen och i lördags var jag på ännu en födelsedagsfest för en tjej som fyllde 30 år som är från latinamerika.. dvs man fick höra härlig musik igen.. dock var det mest salsa.. men fick iaf dansa en superbra merengue dans :) och nåra bachata :)
Fast hade velat ha mer.. mycke mer :)

Det var en trevlig kväll o helg.. :)

Åhhh det är så mycket jag skulle vilja skriva men jag kan inte....


Det jag kan skriva är att det är slut mellan mig och Ed.. dock vill han inte släppa mig.. han hör av sig, skickar sms osv.. säger att han älskar mig, jag älskar honom, vi har varit tillsammans så länge, han ska aldrig mer prata så som han har gjort osv.. men nu kanske han förstår...
Känns såklart himla tråkigt.. han har varit en del av mitt liv så länge o såklart kommer jag aldrig att glömma honom.. :(

Nu säger han dessutom att Alexandra och Angelina har ringt honom... de vill att han ska komma till Österrike.. vad är detta?? fattar ingeting vad sysslar dem med.. de gillar inte ens varandra varför skulle dem vilja ta honom dit eller är det nåt spel han kör med för att göra mig svartsjuk.. jag fattar ingeting...
Om han kör med något sånt då vet jag iaf att jag gjorde rätt...

Nu ska jag fortsätta..


Länge sen..

Nu är det några dagar sen jag skrev.. har inte varit på blogghumör..

Måndagen var otroligt jobbig på flera sätt.. tur jag hade ett möte som distraherade mig lite..

Tisdagen var det min dag.. efter jobbet var jag på helkroppsmassage med ansiktsbehandling.. då ligger man även inbäddad i ett tjockt o härligt täcke en stund :) så underbart skönt o precis vad jag behövde.. det gjorde sååååå ONT när hon masserade sätesmusklerna.. jag trodde verkligen jag skulle dö och hon slutade inte.. hon bara jag är ledsen men jag måste få igång blodcirkulationen.. men efteråt va de skönt när man känner värmen strömma runt i kroppen... hon är lite som min psykolog så vi pratade lite om det som hänt och hon tycker oxå jag gjorde rätt beslut som stoppade så Ed inte kan komma hit..
Även hon tyckte att jag blivit gladare o som mer lättad.. det är ingen tyngd som ligger på mina axlar... det känns så bra o höra för då vet jag att jag gör framsteg :)

Onsdag.. hm vad hände då.. jobb såklart o sen var jag o tränade 2 pass.. zumba o bodycombat.. det är så skönt med bodycombat.. dock var det en annan tränare eftersom ordinarie är i Sthlm.. det var bra iaf.. :) Hängde med Carro en sväng sen.. vi gick hem till mig o så fick hon låna 2 av mina gamla telefoner för hennes har gått sönder.. blir galen när jag inte får tag på folk ;) Skjutsade henne hem sen... skulle hinna städa lite men de var bara o glömma.. tror jag blivit tidsoptismist på äldre dagar.. hahha.. duschade iaf o slöade lite innan sängen..

Torsdag var det jobb sen har jag varit på äventyr :) kommer hem senare idag och hoppas verkligen kunna hinna med ett zumba pass... ska försöka iaf.. sen får man se vad helgen har för händelser :)

Ha lite fredagsmys ikväll gott folk :)