Fundersam..

Nu är det jag som är fundersam.. dock är det inte om Edde utan resan till Dominikanska.. nu går nämligen flyg dit via Fritidsresor.. ja som ringde o frågade dem varför de inte hade avtal med hotellet ti vintern för bara några veckor sen och nu går de iaf flyg dit.. dock bara två eller fyra veckor.. o tjejerna som ska dit ska vara tre.. :/ hm vad ska ja göra??!!
Jag måste åka ti Domini igen.. måste få avslut känns de som.. fast risken är väl att de blir hundramiljoner ggr jobbigare.. el beror på hur allt löser sig me Edde men de e för tidigt o säga nu.. ja kan inte direkt sudda bort mina känslor för honom bara sådär.. :(
Jag ska inte ringa honom iaf.. de har ja bestämt mig för..

Idag har det varit halvdag på jobbet.. inte helt fel.. dock var de omöjligt o få tag på folk idag.. så va väldigt lugnt.. sen var jag o luncha me C, hennes söta son V o hennes mormor.. vi gick lite på stan oxå.. köpte en ram ti min bild där ja o mina syskon är tillsammans.. fick mysa me V o de va så härligt :) de e inte fel o mysa me en bebis.. hihi.. fast vill inte ha någon ännu ja nöjer mig med o mysa me dem i min närhet..
När vi skjutsat hem hennes mormor så for vi o handla på willys.. el handla o handla köpte mest frukost.. o så hitta ja filmer :) ja o filmer.. hihi.. iaf så köpte ja Ice Age 1 o 2 (de va två filmer i ett) o sen köpte ja Djävulen bär prada och Bröllopsduellen.. de va oxå två i samma.. de kosta 79 kr styck :)
De har varit en mysig dag/em..

När jag kom hem så har jag plockat tvätt o plockat i lgh.. tvättar.. just ja maskinen är klar kom ja på nu.. o sen har ja diskat.. gillar inte när de e oordning så brukar plocka o så lite då o då..

Har pratat med syrran oxå.. o prata me min vän T tidigare idag..

Jag är tröttis.. blir tidig kväll..

Jag ska dra mig upp imorgon o gå på morgonpasset.. de e superbra tränare så måste orka..

Tror ja såg kiosk killen på stan han hade varit på bolaget.. men han såg dock inte mig..

Det har snöat idag.. el de är inte vitt på marken direkt men de kom nåt som liknade snö iaf.. inge kul väder direkt.. perfekt filmväder.. hihi..

Nu blir de tv.. ha en bra kväll...

Skriv gärna en kommentar..

Arg...

De är ja just nu.. såå förbannad.. dels för att de tar 35 min o starta denna jäkla dator o den har inte ens uppdaterat antivirus prog.. men de va en annan sak..

Jag har pratat med Edde.. fick tag på honom för han är ledig o han hade hans pappas telefon.. hans telefon har nämligen gått sönder.. så tog ett tag när han förklarade att han har stora problem då.. han kan inte ringa någon inte ens sin mamma som jobbar i Punta cana.. hon bor inte hemma med övriga familjen nämligen.. iaf.. efter att han förklarat de så kom de ja väntade på.. baby.. for 115 dollar så kan han köpa en telefon..

Ja blev tyst o fundera.. sen sa ja i can´t.. ja måste betala mina räkningar oxå men han vet inte vad bills betyder.. hörde att han blev lite sur o besviken.. sen sa han nåt o ja sa nåt o så sa ja att han har inte sagt att han älskar mig sedan olyckan där.. el jo han kanske sa de en gång men de har inte varit som de va förut.. o så försökte ja få ut vad han menade sist vi pratade men vet inte om han fatta de..

Sen lägger han på!! hatar när man gör de.. så ja ringde upp o han ville inte lyssna.. men då tvinga ja honom o lyssna.. o så sa ja att han inte sagt nåt ti mig sen olyckan o då kan man verkligen tro att han har älskat mig för pengarna.. men ne han sa att han älskar mig o saknar mig o att han är omringad av tanter som vill vara med honom men han säger att han har någon annan.. säger han iaf..

Ja hann faktiskt säga nånstans där att ja kanske kommer dit.. kanske inte är de bästa o säga när han har problem men fasen han har alltid problem.. de som Angelina sagt stämmer.. de e egoistiska o bara tänker på sig själva.. hon tror oxå att de har andra men de vägrar ja inse.. mest för att han säger sånt.. de e tjejer runt honom men han säger nej.. o hon säger oxå att han förstår inte hur mycke ja gör för honom o guu va de stämmer.. han är i mitt bakhuvud heeela tiden.. han vet inte om att ja går på salsakurs har inte sagt nåt..

Sen säger han att vi höres om 5,6,7,8,9,10 månader.. o ja bara du krossar mitt hjärta när du säger sådär.. då veknar han lite o säger att han visst älskar mig för mig o att han saknar mig men fasen de känns inte så när han säger så.. han har problem nu o vägrar se nåt annat.. de förstår ja men de går fasen o ringa via hans kompisar o de sa ja men då förstår ja att han har prioriterat o lånat deras telefon för att ringa hans familj.. o de förstår ja väl men har han inte tänkt prata me mig någonsin?? ja då tänker han inte låna hans kompisars telefon för o ringa mig.. de har han gjort tidigare ju.. el kanske inte ringt men iaf skickat sms.. (säkert hans kompisar)..

Han sa bara vi hörs.. ja bara men när.. vi hörs o sen blev ja bara tyst o de slutade med att han la på luren.. han gjorde väl de för han trodde vi var klara.. inget är som de var förut...

Ja vill bara gråta just nu men ja kan inte.. ja blir som en isklump.. fast inom mig skriker ja o gråter för full hals..

Min utmaning just nu är att inte ringa honom el hans kompisar på iaf en månad.. o även då vet ja inte om han ens bryr sig.. de gör han iaf inte nu..

Nu ringer en kompis...

Prata me henne om detta.. men glömmer ju o säga saker o glömmer vissa saker här som han sa o som ja sa.. de gick inge bra iaf o han är som han ALDRIG varit förut..

Nu ska ja gå sova iaf..
Sov gott..

Underbara salsa..

Gårdagens salsa var suverän.. fick lära oss massa nya steg o de va bra musik o ja hängde faktiskt me :) nästan hela tiden iaf.. haha.. blir dock väldigt förvirrad när jag dansar med någon.. hm.. vår danslärare går laget runt ibland.. hade egentligen behövt dansa med någon.. så man kunde lära sig.. men men.. de är iaf superduper kul :)

Skjutsade hem C sen o vi satt o prata en sväng i bilen.. ja borde ibland ha en avstängningsknapp.. haha hade så mycke ja ville få ur mig :)
For hem snabbdusch o landa i sängen vid 23.. aningen trött va ja.

Idag går saker bara fel.. har skrivit ut papper fel, packat fel, en kärra på jobbet är borta.. men men så är de ibland..

Förresten så försökte vi byta salsapass den 19 maj men tyvärr lyckades vi inte enas om någon dag så jag missar sista salsan :/ dock kommer de bli en fortsättning ev redan i sommar :)

Jag har varit med S o hämtat förhandsvisningsbiljetter ti Beck.. gillar inte svenska filmer men nu va de medlemskväll me gratis popcorn o dricka o en överraskning o då måste man ju gå :) sen va vi en sväng på någon affär o ja hitta Body Butter på Cubus med lime.. den lukta såå gott :) o sen köpte ja en annan bodylotion.. ja använder ganska mycke sånt :) o så va de ju 25% så ja va tvungen.. haha..

Kiosken där vi hämtar biljetter finns en sååå söt kille.. ingen aning om hur gammal han är, va han heter el nåt.. men han är söt.. nu ida när vi hämta biljetter så berätta ja för S om förra gången vi fick biljetter o då kom han som med i samtalet för han fråga mig nåt.. :) så han lyssnade på mig när ja prata o ibland ser ja att han tittar på mig.. S tycker ja ska lägga in en stöt men ja är för feg.. hehe.. han är ju aldrig själv direkt så då vågar ja inte..

Sen prata jag med C idag.. hon ska med mig o se filmen o så ska vi luncha imorron o sen umgås lite nästa vecka.. :) plus att ja har massage nästa vecka.. *längtar* ska bli kul.. bion är inte förrän 10 maj..

Fick ett sms om en fest som är nästa helg.. väldigt sent tänkt när ja vet att personen i fråga vetat om den i flera månader.. har tidigare frågat om ja kunde gå med men då visste hon inte o skulle kolla.. har inte frågat igen men hon säger att hon har frågat.. delade meningar.. iaf så är de en väldigt stor fest o med 80 tals tema.. ja blev dock lite nervös eftersom ja inte känner så många där.. så messa lite me personen som bjöd mig.. o sen fick ja svar.. ska kolla om de finns biljetter.. så nu vet ja ändå inte om ja kan följa med... får väl se va hon svarar..

Idag ska ja inte träna.. va ingen tränare som föll mig i smaken.. plus att ja inte kan ha bilen i garaget på jobbe.. lika bra för känner inte för o träna ida.. ska försöka dra mig upp på lörd morgon o fara..

Får se om ja ringer Edde idag.. vill ha tag på människan såå mycke fast o andra sidan vill ja bara skita i honom.. men min nyfikenhet kommer säkert vinna..

Den där killen jag var på after work med fick ja höra lite negativt om idag.. inte han som person utan saker han gjort.. dock vet ja inte om de e sant men om de är de så är de verkligen ingen kille för mig..

Imorgon är det halvdag o fredag.. vilken underbar kombination :)

Jaa de va nog de ja hade o berätta nu.. blev en del :)

Blir galen snart..

Nu är jag spyless.. där jag jobbar så håller de på bygga om bottenvåningen.. jag sitter på tredje våningen.. de gör helt ny entré och flyttar väggar m.m. dvs de borrar och håller på som fasen.. o de har gjort de sen februari..
Ibland borrar de på två ställen samtidigt o de går inte o höra sig själv tänka då ens.. nu springer de till ventilationsrummet som råkar då ligga på samma våning där vi sitter o dörren är låst så jag måste springa som en jojo o öppna den.. mitt jobb har ingen bra arbetsmiljö just nu.. grrr..
De ska förhoppningsvis vara klara nu i maj.. var tanken från början iaf.. men man vet ju hantverkare..

Annars då??
Joo hyfsat.. träningen igår gick super.. kände dock att min mage försvinner ju aldrig.. ena stunden känns de jättebra o sen inte.. de är bara magen ja stirrar mig blind på.. el magen o höfterna.. men men tränar ju oxå för att de e kul.. därför går jag då inte på vissa pass..

Men idag är det bootcamp (aerobics o styrka) med en superbra o hård tränare :) sen är det salsa igen.. jaaaa :) ja vill träna salsa varje vecka.. synd att de inte igår som träningspass.. hihi..
Såg igår att jag mest troligt kommer missa sista gången :( måste åka iväg med jobbet.. o de gillar jag inte.. men tyvärr går jobbet före..

Försökte ringa Edde igår men den var avstängd igen.. börjar verkligen fundera på om han undviker mig.. de gillar jag inte.. ska försöka o inte ringa på några dar.. fast de e lättare sagt än gjort.. vill verkligen veta vad han funderar på.. :/

Ja mer än så händer inte just nu.. ska gå äta mat..

Två träningspass

Idag har det varit full rulle på jobbet..

Uppdaterade igår kväll en del så inte så mycket som hänt sedan dess.. :)

Ska träna två pass idag, fy på mig som skolkade igår.. har liite ångest över de.. men idag blir de iaf Aerobics o Bodybalance.. härligt..

Får se om ja provar ringa Edde idag.. brukar inte hinna hem.. får se.. undviker han mig då blir ja inte glad..

Funderar hur jag ska göra med vinterresan.. ska jag ta två el tre veckor? hm.. kommer gå jädrans mycke pengar.. pengar pengar.. tänk om man vore miljonär bara kunde leva som man ville..
Jag har mailat min tyska vän igen.. hon har en kompis som jobbar på resebyrå i tyskland.. får se vad ja får för pris därifårn :)

Inget mer o säga idag.. solen är äntligen framme igen o de känns bra..

Ingen träning..

Jag skippade träningen.. jag for o handla o tanka bilen.. sen hem o ringde resebyrån i Österrike.. fick mail från henne sen om pris..

dock är det tre veckor o singel rum men de känns väldigt dyrt.. ska nog maila o fråga va de kostar o åka två veckor.. iförsig 2590 euro.. va e de.. ca 26 tusen.. sen då ti tyskland från luleå.. men ja betala sist 22 tusen för två veckor i domini.. inte luleå ti sthlm inräknat..

hon sa att de är tre tjejer som åker.. så ja hade kunnat dela rum me någon av dem.. fast kanske känns lite fel o dela rum me någon man knappt känner i tre veckor..

nu fick ja svar för Vera är på face.. hon ska ha ett rum utanför hotellet o bo där me sin kille så hon tyckte de va bäst att ja hade eget rum.. o de kanske är bäst.. hmm fast ha hade ja rum på hotellet fast ja hade rum utanför oxå sist.. ja ja vet inte hur de tänkt.. hon är seg på o svara nu..

oj måste kolla hur länge ja kan fundera på de..

försöker ringa Edde men han har inte på mobilen.. han gillar väl inte att ja ringer o väcker honom.. hoppas han slår på mobilen snart..

Ida ringde han ja va på after work med för nåra veckor sen.. dock ringde han delvis för jobbfråga sen prata vi lite allmänt.. får väl se.. vi ska höras imorron.. i jobbet dock..

Edde svarar inte.. har nu provat ringa typ en halvtimme.. han brukar ju vakna innan han går i jobbe o ha på mobilen.. undviker han mig?? ja blir ju galen när ja inte får veta va de e han tänker... :(

Min dator är seg just nu.. blir galen på den.. grr

Idag va ja o luncha me C o hennes söta son V. de va mysigt o vi va o käka kinamat.. de va gott :) o sen myste ja me V o de va sååå härligt.. han ville komma ti min famn o mysa.. mm.. :) de va härligt.. hihi.. sen va vi o kolla dansskor men vi hitta inte så mycke.. ett par hitta vi o de kosta 900 kr.. men va kul o ses o vi ses ju på onsd på salsan oxå.. hihi..

tror inte de har hänt något mer ida..

Ska kolla top model som ja spelat in sen sova..

sov gott..

Måndag igen.. grr

Jepp då var det måndag igen..

Funderar på vad Edde funderar på heeela tiden.. ja måste prata med han men kommer inte att funka o sitta upp ti tolv på natten o vänta på att få ringa honom.. :/ förhoppningsvis har han mer tid idag..

Ska ringa resebyrån igen.. dock måste jag göra det hemma o ja hoppas ja hinner hem idag.. vill inte missa träningen.. den e halv fem idag så borde hinna för de stänger halv sju tror ja.. egentligen måste ja handla o tanka bilen oxå.. frukosten är nästan slut o likaså bensinen.. hehe..

Mycke måsten nu..

Får se hur det går.. först jobb o så ska min kollega hjälpa mig o byta däck på bilen..

Och jag ska luncha med C.. min härliga vän :)

Ha en bra dag..
__________________________________

Nu har de bytt tränare.. såå irriterande när de ändrar sådär.. gillar verkligen inte de.. nu ändras mina planer.. kanske kan träna halv sju.. om ja hinner.. får se.. nu måste ja planera om min kväll... :/

Trubbel i paradiset..

Ja just nu är det verkligen de..

Pratade med Edde inatt o först lät han bra men sen när han frågade om pappret som ja måste skicka ifall han ska komma hit o ja tvekade igen så blev han sur.. han sa att vi skulle skita i allt o sen nåt ja inte förstod o så la han bara på.. :S

Jag ringde upp direkt o sa att ja inte förstod honom o då sa han igen att vi skulle skita i allt o lite mer bla bla.. de kändes inge bra.. :/ frågade varför han inte säger att han älskar mig längre o då sa han att han är fundersam.. o de låter verkligen inge bra sen sa han bara att vi ska prata idag.. så ja ska ringa han sen...


Idag har ja inte gjort mycke.. har flera filmer inspelade.. el hade.. nåra har ja nu sett :)

Har varit o lagt in sommardäcken i bilen o sen fyllde ja på luft.. ska få hjälp me att byta dem imorgon..

När jag höll på ta upp däcken så hade ja problem i dörren på väg ti bilen.. jaa såklart går de förbi massor me folk just då men inte en enda jäkel kom fram o höll upp dörren.. o sen rullade däcken iväg o en kvinna stod o stirrade när ja höll på jaga däcken som rullade iväg.. ok inget for åt hennes håll men ändå.. bara står o stirra.. gillar inte Sverige när de gäller den sidan av folket.. hm.. de gick bra iaf ja fick dem in i bagaget..

Ska kolla Fantastic four nu..

Ringde Edde förut o han hade såklart inte tid o prata.. han ville att ja skulle ringa kl tolv inatt (18 där) men ja kan inte vara vaken så länge.. fast egentligen har ja verkligen lust att göra de för ja vill veta.. ja blir galen när ja inte vet va som är fel.. o han säger inte längre att han älskar mig :( de gör mig såå lessen i hjärtat...

Ska prova ringa han imorron..

Nu Gossip girl som ja spelat in...

Kalas..

Igår gick jag o la mig vid halv tolv.. en halvtimme ti o ja hade kunnat ringa Edde.. ja kunde inte somna så ja va säkert vaken vid midnatt.. hade lite ångest att ja inte gick upp o ringde han.. :/

Vaknade vid tio imorse.. el halv tio men ja låg kvar ett tag som sagt.. drog mig ti soffan o kollade tvn.. tog en dusch o for sen ti min bror.. fikade där o träffa lite folk.. sen hängde ja me brorsan o dem ti A o M där vi grillade o käka väldigt god mat :)
trevligt var de :)

Kom hem vid halv tio o sen har ja kollat en film ja spelade in igår.. el ja hann börja kolla på den förut idag.. Disturbia tror ja den hette.. den va himla läskig :S

Kollar på the Mentalist nu o även de e lite läskigt.. ja är så lättskrämd person.. uscha.. måste titta på nåt trevligare sen..

Ska ringa Edde om en stund..

Sov gott hoppas ni haft en trevlig dag..

Sköönt..

Jag pratade med Vera förut o har mailat med Angelina.. båda från Österrike o har träffat båda i Dominikanska.. dock kommer ja inte ihåg om ja pratat med Angelina men vet att hon var där med Vera iaf.. hihi..
Fick telefonnummer till resebyrå där och de sa till mig båda två att de såå gärna vill att jag följa med ti Domini o att jag var så rolig o bra tjej.. de kändes så bra o läsa.. :) Vi hann inte umgås så mycke sist men åker jag me dem så blir de ungefär tre veckor tillsammans.. men de kommer bli såå kul :)
Jag ringde resebyrån när ja kom hem men hon som jag skulle prata med hade gått.. typiskt :/ ska ringa måndag..
Sen har jag städat.. plocka lite, tvätta en maskin, diskade, dammsög, bytte sängkläder, ojjj kom precis på att jag glömt handtvätten.. oops.. brb..
såå handtvättar mina bh o bikinis så de håller längre.. glömde bort dem.. varför kommer ja ti sen.. iaf så har ja städat toan, bytt sängkläder o torkat golvet.. tror de va allt.. de räckte iaf.. duschade oxå så blev klar vid halv åtta.. pust.. men de e så sköönt när de e gjort :) därav rubriken..

Modern family nya serien på fyran är urkass..

Jag har pratat i telefon med Thessan.. i nåra timmar.. hihi.. vi tittade på talang.. :) va faktiskt kul o ha lite sällskap.. även om de var via telefon ;)

Ringde Edde vid halv nio men hann bara prata i typ 2 min för han skulle iväg o jobba.. men han va faktiskt gulligare i telefon nu.. :) fråga hur ja mådde o va ja gjorde.. han ville att ja ska ringa vid sex, dominikansk tid dvs midnatt i sverige.. :S får se om jag är vaken då.. tänkte kolla lite inspelade program nu o äta lite godis :) tycker jag har förtjänat de..

Tog ett avbrott i mitt samtal med Thessan o ringde Edde så ja ringde tebax efter ja pratat med honom.. hihi.. va iaf kul o bra kväll.. bra fredag överhuvudtaget.. städat o grejat o sen telefonsamtal.. :)

Imorgon ska jag ti min bror.. nångång.. har messat o frågat när.. annars får ja ringa imorgon.. ska iaf sooova..

Ne nu tvn.. Sov gott...

Glöm inte mitt tidigare inlägg!!

Fredag..

Äntligen fredag sååå skönt :) o solen skiner.. weeii.. är dock såå otroligt trött.. igår gick jag o la mig 22.10 (såg kl när ja ställde alarmet) och somnade på en gång.. hur vet jag det? för mamma ringde typ 22.15.. såg det imorse.. ja bara men gu ja har inte hört att nån ringt.. måste ha somnat på en gång.. haha.. iaf..

Salsakursen va såå kul.. tränade ett pass innan så va helt slut men när salsan kom igång så tänkte man bara på det.. denna gång var vi dock inte lika glada o skrattade lika mycke.. men vi var nog såå koncentrerade för nu snurrade vi lite.. då blev alla helt snurriga.. haha.. kul är de iaf.. ja hoppas de blir fortsättningskurs :) dock är jag urkass på att snurra för jag blir helt yr men de gick ganska bra sist iaf..

Träningen denna vecka har varit helt sanslös.. 6 pass har jag tränat nu för jag var såklart tvungen o träna igår oxå för det var en såå bra tränare som sällan har aerobics.. så jag var tvungen :) 6 pass o så salsan 1,5 timme.. borde vara nöjd o de e ja väl :) blir nog ungefär lika mycke nästa vecka.. hihi..

Snart är det helg.. skönt.. idag tänkte jag städa lite.. dammsuga, byta sängkläder, diska o städa toan o tvätta.. mina byxor har blivit så skitiga när de e så blöt ute.. väldigt onödigt att skita ner mina byxor.. men går man varje dag så blir de så.. hm blir nog o torka golvet oxå om ja orkar.. hehe..

Imorgon ska jag fira min brorson.. då fick släkten komma.. på söndag ska han ha kalas med sina vänner i en bowlinghall.. blir säkert väldigt kul :) o väldigt dyrt enligt hans mamma.. hehe.. men han fyller ju 10 år :)

Sen ska jag soooovva.. känner att ja behöver de..

Har mailat med tjejen från Österrike på morgonen.. jag fick telefonnumret till deras resebyrå.. ska ringa dit sen.. fick veta namn på en ja ska prata med o att ja ska få ett bra pris.. hihi.. blir säkert skoj om vi tre kan fara tillsammans :) hoppas ja iaf.. har ju en kompis i Tyskland som oxå känner en på resebyrå som kunde fixa resa åt mig.. har mailat henne men hon har inte svarat.. :/ hon har dock varit på face så hon borde ha sett de..

Har inte pratat med Edde.. hm prata me han i tisd va de nog sist.. tror ja.. då va de kort samtal.. han va inte så pratsam.. ja är fortfarande såå kluven om honom... tycker om han såå mycke.. men de e såå svårt.. ska ringa han ikväll för ja missade tiden igår..

Ha en bra dag..

Trött..

såå trött idag.. jobbat mycke o tränat som en galning.. hehe..

uppdaterar mer sen...

Utmaning..

Hittade denna utmaning hos Caroline. Var tvungen att anta utmaningen.. hihi

Blogg jag läser först: Beror på vilken dator jag är vid, oftast MissThessans, Susannes, Carolines eller Saras.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Kisses el någon av dem där småtjejernas.

Kändisblogg jag följer: Ingen

Mest kända bloggare jag sett IRL: Tror inte 50 cent bloggar faktiskt :)

Första bloggen jag började följa: Oj.. ingen aning om vem som var först men säkert någon av ovanstående.

Bloggare jag beundrar och varför: Modebloggare som orkar blogga om varje dags klädesplagg och lägga upp bilder. Beundrar även dem som skriver om allt i deras liv på nätet.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Tyvärr inga, är för okänd för att känna några pengar.. haha..

Då hatar jag att blogga: När jag är trött och man inte ser att det varit så mycket liv på bloggen

Då älskar jag att blogga: När jag får snälla kommentarer :) tackar ;)

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Susanne, Caroline och Miss Thessan

Nu utmanar jag följande (om ni vill): Alla som läser :)


Kommer mer om mitt liv senare :P

Fullt upp..

Det är fullt upp just nu.. jobbet är det hur mycket som helst att göra o helst ska allt vara klart precis nuuu.. :S
Man blir alldeles snurrig.. men men de ska gå bra.. tiden går snabbt och jag älskar när det är mycket att göra.. dock trist att allt är samtidigt..

Igår var det träning.. först aerobics.. och det var jättebra, det var inte nytt så jag kunde bara köra på :) sen tränade jag yoga o de va såå skönt.. man blir avslappnad och lugn..

Idag blir det aerobics och Bodybalance det är ett skönt pass oxå.. lite yoga, tai chi, balans, pilates..

Igår kom jag äntligen ihåg att ringa Edde.. missar alltid tiden som jag kan ringa han.. men igår satte jag telefonen på alarm..
Han var trött och sen började han fråga om pappret för att bjuda hit han.. han fick det att låta som att jag inte älskar han eftersom jag inte skickar pappret o då inte vill att han ska komma.. försökte förklara för han om han kommer så kan han inte stanna tre månader för jag har inte råd att betala för han.. och sen att han inte kan jobba el plugga.. men de sa han inte va några problem.. men sen nämnde han jobb iaf så vet inte hur mycke han fattade :S nackdel när vi knappt kan prata med varandra.. :/ iaf så fick ja iaf veta att han vill komma ti Sverige o han sa nu iaf att han älska mig o puss o sånt.. dock inte lika mycke som tidigare..

Glömde ju säga att han varit så sur på mig o inte sagt att han älska mig så klart man ifrågasätter hans känslor då.. o han ifrågasätter väl mina..

Jag vet inte hur jag ska göra.. visst på ett sätt vill jag ta hit han så man får se hur det funkar här i Sverige o om vi har något att bygga på.. men å andra sidan så kommer de kosta mig väldigt mycke pengar... :/

Tjejen som mailat mig på facebook skriver fortfarande.. hon har ännu värre än mig eftersom hon är jättekär o har inte ens kontakt med Daniel.. trist.. nu har hon iaf bokat resa så de åker sista dec tre veckor ti Domini.. o ja vill dit... men fritidsresor har inte de hotellet.. fattar inte varför.. kanske kan boka via tyskland.. typiskt.. :/

Jag vet inget just nu... förutom att jag jobbar o tränar.. hehe..

och att på söndag blir min brorson 10!! år.. helt otroligt.. tiden går alldeles för fort...

Möte..

Mötet gick bra.. var hel dag igår.. upp tidigt o sen möte hela dagen.. tyvärr kom inte hon från Sthlm så min chef höll ställningarna.. på både gott o ont.. sen hängde jag me dem som ja känner på mötet o sen var de middag halv sju.. de va trevligt o god mat.. speciellt efterrätten då.. hihi..

Idag var de möte o de gick bra.. mjukglass maskinen va dock sönder o de gjorde mig irriterad.. men tog igen mig me godis som ja haft kvar från förra helgen.. kom hem från mötet vid halv två.. sen dess har jag legat på soffan o kollat tv.. är ganska såå trött.. :/

Blir tv resten av kvällen o imorgon jobb som vanligt...

Tänkte ringa Edde ikväll oxå... om ja inte missar tiden.. måste ju ringa mellan 20-21 för de e då han inte jobbar.. nästa gång är vid midnatt o då sover jag..

Inatt drömde jag en marddröm.. sällan jag gör det men inatt el imorse gjorde jag de.. vaknade o hjärtat slog jättehårt.. va rädd när ja vaknade.. såå läskigt :S

Har inte hänt så mycke annat..

Hoppas alla haft en skön helg...

Helt slut..

Vilken dag.. var såå mycke på jobbet så kom sent iväg.. sen hem.. sen var jag o panta burkar o handla lite.. hem o laga mat så man har lunch ti veckan.. plocka lite o sånt..

Har duschat o ska måla naglarna snart tänkte ja... o kolla lite inspelade serier :)

Blir tidig kväll idag eftersom man ska upp imorgon.. blir borta hela dan imorgon.. kommer hem nångång på kvällen.. vet inte hur sent de blir.. vi ska ha middag så :)

Ringde precis Edde.. kort samtal för han skulle såklart o jobba.. de e bra då har han iaf börjat jobba igen.. va bara allmänt samtal.. va gör du osv.. han sa iaf te amo :)

Är en tjej som är kompis med Vera (tjejen från österrike) som mailat ti mig på facebook.. hon är kär i en annan av Eddes kompisar o tydligen har han frågat henne om pengar oxå.. men nu är han tydligen arg på henne för att han inte får pengar o de hörs inte längre.. så är iaf inte Edde.. även om ja inte gett han pengar så håller vi kontakt iaf.. så nåra känslor måste han ju ha för mig..
Iaf så verkar hon trevlig o hon fråga om jag ska me dem ti Domini i januari.. :)

Nu ska jag slappa framför tvn...
Ha en skön helg...

En galen natt..

Så heter filmen jag såg igår och den va sååå bra :) Skådespelarna är inte några som jag direkt gillat förut men i denna film var de suveräna.. Mark Wahlberg var med oxå o han är bara sååå snygg.. vältränad o grrrr.. hihi..
Om ni kan så se den!! Klart sevärd..

Kom i säng vid halv tolv.. jisses va trött jag var i morse.. ville inte gå upp.. :/

Jobb nu o sen ska ja fixa lite hemma, panta burkar, handla lite, diska, göra matbackar, duscha o måla naglarna tänkte ja.. o sen lägga fram kläder o sånt inför imorron.. sen ska ja bara ta de lugnt..

Kan bli eventuella strul inför helgens jobb.. en av huvudpersonerna ska komma från Sthlm och de går ju knappt några flyg.. nu svarar hon inte telefon heller.. måste kolla om hon tagit reda på något annat färdsätt.. annars måste vi planera om i programmet.. en hel del..
Hoppas verkligen de löser sig.. annars ska de nog bli kul i helgen.. :) *hoppas jag*

Startar 10 imorgon men måste vara på plats innan det såklart o fixa ordning allt.. jaja de ska nog gå bra.. bara hon från Sthlm kommer..


Onsdag.. kom på en sak..

Igår var en fullspäckad dag. Det var sol och den va såå efterlängtad.. allt känns så himla mycke bättre när solen är framme. :)
Iaf så var det massor o göra på jobbet o sen så hade de bytt tränare så jag var på Bootcamp istället för yoga o gu så jobbigt de var hon är stenhård tränaren men väldigt kul :) sen var jag på salsakursen.. åhhhh de är såå kul med salsa :) trots att min kropp var helt skakig efter träningspasset så hade ja kunnat dansa salsa heela natten.. hihi..

Min vän C va oxå med så de va himla kul o träffa henne igen o göra något tillsammans. Jag älskar verkligen salsakursen o hon som har kursen är jättebra :) längtar såå mycke ti nästan onsdag.. :)

Jag kom hem igår vid halv elva o sen tog ja en snabbdusch o sen sängen.. va ganska så trött..

I tisdags var jag förresten på två pass.. :) himla skönt va de.. dock var ja lite snurrig mitt huvud var inte riktigt med men de gick bra.

Idag är det en del på jobbet oxå.. förbereder inför helgens möten.. sen blir det träning och sen ska jag på förhandsvisningen av En galen natt. Gratis bio är väldigt bra :) får se om jag får med mig någon.. har frågat han ja träffa i fredags men han var upptagen o en annan kompis var upptagen har frågat C så får se.. hon ska höra av sig under dagen.. annars går ja själv.. :)

Jag känner mig såå trött nu o tyvärr får ja inte vila i helgen.. imorgon dock..

Min styvfar fyller år idag så ska ringa o gratta..
_________________________________

Kom på en sak jag glömde skriva förut..
Igår var jag o gjorde ärende på stan o så skulle jag fråga pris i kassan, då stod kassörskan o prata flytande spanska med några andra kunder.. jag blev sååå avundsjuk.. frågade henne vart hon lärt sig prata.. hon sa bara vi kan säga att de var en kille inblandad.. såå synd att Edde är så dålig på engelska o att ja är så feg som inte vågar prata spanska ti han.. de lilla jag kan..
Jag har tyvärr ingen ork att sätta mig o plugga.. grammatik o sånt sk*t orkar ja inte med.. blää.. har försökt en gång o de räckte.. ska köpa cd skivor o lyssna på.. nångång :)

C har ringt så jag får sällskap på bion.. ska bli kuul :) ska träna halv sju o sen duscha på träningen.. skönt.. passa på o basta lite :)

Ha en bra kväll..

Hemma igen..

Idag vid ett tiden kom jag till Luleå igen.. efter ca fem timmar i en buss.. ganska så mör kan ja säga.. ont i huvudet har ja oxå.. men men bara o jobba vidare..

Var o kollade runt igår i Kiruna.. större ort än jag trodde faktiskt :) har ju två internet kompisar där som synd va så hann ja inte träffa nån av dem..
Käkade en äcklig hamburgare på Sibylla.. hamburgaren smakade som skosula.. uscha..

Mötet kom och gick.. de gick bra.. bad ti nån högre makt att de inte skulle komma mycket folk o de gjorde de inte heller.. däremot var det en person som hade synpunkter/frågor på varenda bild jag tog fram. Men i slutändan gick de bra o ja är nöjd att ja tog mig igenom ännu ett möte :)
Fick en liten present oxå för att jag kom dit och som minne av kiruna.. var oväntat från ett gäng herrar :)
Kom tebax till hotellet vid kvart i tio.. tog himla långt tid.. blev sängen ganska direkt.. hehe

Upp kl sex på morgonen idag.. oj.. de va nästan för tidigt.. halv åtta gick bussen.. men kom iväg.. dagdrömde väldigt heta drömmar då.. el halvt som halvt.. sov inte riktigt då.. men vila ögonen :)

Varit snurrigt ida på jobbet el så har de varit snurrigt för att ja är de.. hehe.. o huvudvärken vill inte släppa.. men den går väl över när ja ska o träna snart.. :)

Aerobics o sen ska jag gå på Bodybalance.. de blir nog bra..

Godissugen men får vänta ti helgen.. helgen kommer bli extremt mycke ätande för jobbar denna helg.. fika o allt möjligt då.. mjukglass får vi oxå hur mycke vi vill.. bra lokaler.. haha..

Salsa är det imorgon.. weeiii längtar.. o nu vill min kompis C följa med.. hon har anmält sig.. så det blir ännu roligare :)
Jag kommer inte att gå på den andra kursen.. den börjar ju idag.. det blev för mycke just nu.. o för mycke sena kvällar.. får gå på den någon annangång el så kanske de har fortsättningskurs på den ja går nu.. ja har iaf anmält mig så ja går på nåt :)

Ha en bra kväll..

Kiruna..

Nu är jag i Kiruna.. gick bra ett tag o surfa på tåget.. väldigt häftigt.. hihi.. men nu är ja på hotellet..

Tågresan gick bra inga förseningar.. de va två killar som gick på i Gällivare och en av dem satt o tittade på mig hela tiden.. hihi.. lite kul..

I Kiruna har de bara uppförsbackar.. pust.. ska gå lite sightsign sen o käka nåt.. ikväll är de möte..

åker hem 7,30 imorgon... jisses..

håll tummar o tår att de går bra idag... såå nervös nu...

Söndag..

Igår kväll va de lugnt.. kolla tv o så.. la mig ganska så tidigt.. orkade inte ringa Edde.. konstigt men ja orkar inte höra hans pengasnack...

Idag vaknade ja vid åtta men somnade om o drömde bra så gick upp elva.. hehe.. sen har ja kollat lite tv o vaknat ti liv.. fixade pyttipanna så ja har lunch i veckan.. tror min stekpanna gått sönder oxå.. hm.. sen plockat lite o greja.. duschat så man är ren imorgon o packat för ja ska till Kiruna imorron på möte..

Prata inför folk igen.. är lite nervös men nu förlitar ja mig nästan på mina papper.. kanske inte så bra men ja är nog ingen talare.. men ja försöker iaf o de måste man väl få lite cread för..

Skriver nu med min vän i Österrike.. Anabel.. träffa henne första gången ja va i Domini.. har henne på face så vi skriver på den där chatfunktionen.. hon skrev att hon åker till Egypten istället för Domini.. trist.. hade varit såå kul om vi åkt tillbaka.. hon vill tebax men hon har inte tid..

Prata me Edde precis oxå.. han va inte pratsam o återigen så sa han inte att han älska mig.. han gör väl inte de nu för att ja inte skickar pengar.. så trist att de ska hänga på de där jädrans pengar.. han sa kiss iaf.. o ja sa att ja åker bort imorron men ja vet inte om han fatta de.. s*itsamma ja kan iaf inte ringa han imorron.. har ingen lust o prata me han när han är sur o bara pratar om pengar..

Nu ska jag kolla inspelade Gossip girls..


Bakis.. Stan

Jag är fasen bakis idag.. vaknade med huvudvärk o har fortfarande även om ja tagit tabletter.. o nu ätit frukost.. detta är de värsta när man dricker... :S

Jag måste gå ti stan o hämta min bil ida oxå.. har verkligen inte lust me de men måste..

Aj mitt huvud :S men de va trevligt igår... fast vet inte riktigt vad som var mest trevligt... hm..
______________________________

Nu har jag varit ti stan o hämtat bilen.. de va riktigt skönt o ta en promenad o lyssna lite musik.. gick fortare o gå då :) va o köpte alvedon, de va slut o sen köpte ja sallad o lite godis.. :)

På väg ti stan tänkte jag på igår.. de va trevligt o så.. dock tänkte ja på att ja kollade på en som jobbade på Allstar o en av gästerna.. de hade något gemensamt.. stora överarmar.. såå sexigt :) han som va gäst hade oxå grymt snygga tatueringar.. min favvo kombination.. :)
Sen är de en bartender som är såå fin.. har ja tyckt i flera år men ja skulle aldrig våga stöta på han el nåt.. han ser snäll ut o så..

Han ja va me igår ville ju följa med mig hem men de kändes inte rätt av många orsaker.. funderar dock på att fråga om han vill följa med på bio på torsd.. ja har fått förhandsvisning ti en film.. får se..

Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på mina favvo serier som ja spelat in.. DH, Greys, criminal minds o private practice.. o lite annat :) spelade in Dirty dancing 2 förra helgen.. den e inte lika bra som ettan men ja gillar de flesta dansfilmer... de kanske botar min huvudvärk.. hehe..

Ha en bra dag..

Fredag.. hemma igen.. :)

Ja igår hann jag allt jag tänkt.. skönt de :) o träningen va super.. hehe.. pratade med Edde en sväng men de va inte så mycke.. han förstod inte hälften ja sa.. suck när man inte förstår varandra..

Idag började dagen med konstigt samtal o sen flöt de bara på.. skönt.. sen var ja o tränade på lunchen o de va jättebra.. har iaf hittills hunnit träna tre bra pass.. :) kanske ska vara nöjd iaf..

Efter träningen blev de kaos.. strulade o fick ringa massa samtal o så svarade inte de viktigaste personerna som ja behövde få tag på.. suck.. folk tycker man ska göra allt bara för att de säger.. men tyvärr funkar inte de alltid.. får se på måndag hur de slutade.. iaf mitt i allt så fick ja fråga om va ja ska göra ikväll från en av våra samarbetspartners.. nja inget direkt.. så fråga han om ja ville följa med på after work.. jaa kan ja väl göra :) bättre de än att sitta hemma o stirra på tvn.. så nu har ja bytt kläder o fixat lite här hemma.. plockat lite så de e i ordning.. inte för att ja väntar besök utan för att de e helg o skönt när allt inte är i oordning.. hatar de..

Iaf får väl se va som händer :) tror han har sambo o allt.. vet att han fått bebis förra året.. men får väl se.. har alltid velat gå på after work.. satt faktiskt o tänkte på de innan träningen.. så de ska bli kul..

Min dator hemma är knäpp.. den har för lite virtuellt minne el nåt sånt.. mitt antivirus uppdateras inte alltid.. har ingen lust o köpa ny dator..

Nee snart ska ja iväg... :)

Ha en bra kväll...
_____________________________________

jag har haft en trevlig kväll :) vi gick till Allstar en sportbar i Luleå.. käkade lite nachos o sen drack mest faktiskt.. ja tog bilen ti stan men ja drack Ooze så fick lämna bilen i stan..
vi pratade massor fast vi är båda ganska öppna personer så va aldrig direkt någon tyst minut.. har ju träffat han tidigare flera ggr.. tom en gång som ja inte ens kommer ihåg.. hm.. haha..
mest har jag träffat han via jobbet.. har tyckt han verkat en trevlig person men inte varit direkt så attraherad av han.. alla tycker ja måste släppa mina krav om utseende.. o jo ja vet men de e svårt..

Fick veta att han är singel.. han har tre barn den yngsta på 1 år o sen 12 o 16 år.. den yngsta tog de slut med mamman typ när barnet föddes..

Sen fick jag en chock när han sa att han varit intresserad av mig i typ 3 år.. höll på tappa hakan.. :) fast positivt överraskad.. vi hade en del o prata om iaf o de va trevligt..

Han bjöd på allt.. precis som de ska vara.. haha.. fast han har chefsposition på sitt jobb så han tjänar nog mer än mig..

Kom hem vid 00 tiden.. har tvättat mig o borstat tänderna.. surfat lite o har precis pratat me Edde.. jaa tyvärr så har ja kvar han i tankarna.. typiskt :S va inge bra samtal.. :/ han tog upp om pengar igen.. han har såå mycke problem me tanke på hans olycka o att han då förstörde mopeden.. han vill nu låna pengar.. o försökte fråga om han pratat med hans kompis som ja pratade med o tydligen har dem inte pratat.. hm.. bra iaf för då bad han om ursäkt på eget intiativ men han behöver göra de.. han sa inte ens te amo el i miss you :( grrrrrrrrrrr

De finns förresten många snygga killar på Allstar.. två som jobbar där.. man kanske inte ska titta på andra killar när man sitter o pratar med en men tyvärr så vandrar ögonen ibland.. hihi..

Nu blir de kudden.. så trött...

Måste hämta bilen från stan.. attans :)

Love it.. fortsättning

Igår gick de bra.. me de mesta.. :)

Var på stan en sväng med S. hon skulle ha byxor men gick inge bra.. en till mer än jag som inte hittar byxor.. inte så lätt när de bara har leggings o stuprörsjeans.. suck.. men de kommer väl fler :) ja hittade en tröja.. ja som inte skulle shoppa.. haha.. älskar denna stil av tröjor.. får kanske fota o lägga in :)
Iaf sen gick jag hem.. bytte ti träningskläder o hann sitta ner i tio min sen iväg o träna!! :)

Träningen va super.. åh så bra.. Bootcamp, aerobics med styrka o grym tränare :) svetten bara rann o ja brukar sällan svettas.. inte så de rinner iaf.. riktigt skönt.. benen skakade när man gick därifrån.. hehe. följde med en tjej som skulle köra rump övning i gymmet.. men den funkade inte för mig så ja tittade på.. sen körde vi på en träningsmaskin i tio min.. va riktigt kul maskin.. man som slidade fram.. träna utsidan av lår o rumpa.. ska prova den fler ggr.. bra uppvärmning.. :) va grym träning iaf.. så bra.. känner ingen träningsvärk.. än..

Ska träna idag oxå.. dock vanlig aerobics med samma tränare dock.. hon är superbra :)

Vi började prata om tatueringer igår o ja är verkligen såå sugen.. har ju funderat på en sak o de är tecknet för kärlek på thailändska fast måste dubbelkolla att de stämmer först.. plus komma på vart jag ska placera den?! de fyra tatueringar ja har nu är dolda om jag har kläder.. vet inte.. vill göra de iaf.. sen skulle jag vilja tatuera in Te amo nånstans.. såg en tjej på gymmet igår hon hade skrivit något bak i nacken.. vet ej vad de stod men va snyggt.. anledningen ti te amo är att de är jag älskar dig på spanska o de ska vara som minne för Dominikanska.. precis som tecknet med thailändska är minne för ja thailand :) o alla mina tatueringar går i kärlekens tecken.. o de vill ja..
Bara jag kommer på vart jag ska placera.. te amo funderade jag på i nacken el på höften fast man sätter texten neråt.. fast kanske inte så smart.. vill ha tatuering på handleden men då kan man verkligen inte dölja de.. så kluven.. förslag mottas gärna... :)

Pratade inte med Edde igår för jag kom hem sent o va såå trött när ja kom ut ur duschen.. sen orkade ja inte prata me han om han är sur..

Idag när jag vaknade så fick jag sms.. från Edde.. första smset från han.. tror inte han vet hur man skickar sms han svarade aldrig hans kompisar när ja va i Domini o han fick sms.. men iaf de stod "Te amo y escusa" vilket betyder nånting med jag älskar dig och ursäkta el nåt sånt.. de kändes bra o läsa de :) dels att han ansträngt sig för o skicka sms o sen misstänker ja att hans kompis pratat med honom vilket är bra o så att han bad om ursäkt.. fast ja kommer ändå inte skicka pengar ti honom.. han för lära sig o va försiktig..

_____________________________

Gud varit en fullspäckad dag.. massor o göra o saker snurrar runt i huvudet på mig.. ska till Kiruna på måndag och prata energi.. inte nervös men ja borde nog vara de..

Edde har ringt oxå.. kors i taket.. haha.. han frågade om pappret som jag måste skicka för att bjuda hit han.. han har de ena o tyvärr kom de andra bort i posten så måste skicka de igen.. dock är ja lite nervös.. dels för att jag måste betala allt o enligt turistvisum får han stanna i tre månader.. men då kommer ja bli bankrutt o han kommer klättra på väggarna om han ska stanna så länge.. måste försöka förklara för han.. :/ hur nu de ska gå?!
Sen saker o göra o ja har ju inte så mycke kompisar, han känner ju folk överallt. Maten.. jisses mat.. ja hatar o laga mat.. o kommer ja kunna gå iväg o träna.. o va ska han göra när ja jobbar.. åh kommer va nervvrak om han ska hit.. haha.. måste prata med han.. hur nu de ska gå.. hm..
Han kommer säkert bli helt chockad när han ser hur vi bor i Sverige.. med allt.. vet iförsig inte hur de ser ut inne hos dem men de ser ju ut som de bor i plåtburkar iaf från utsidan.. de har säkert inte dusch, spis o såna saker som vi.. ja de blir en kulturchock.. haha..

Snart hemgång.. ska försöka diska.. el ja måste diska.. sen fara o träna o sen måste ja handla.. o duscha då såklart.. sen ringa Edde.. pust..

Kolla denna tjejs hemsida: http://lindaaaa.blogg.se/ Klicka på drawings.. helt otrolig tjej :)

Trött..

Förstår inte varför man är konstant trött.. det börjar gå mot vår då ska man väl bli pigg?? Nu är det faktiskt plusgrader tom.. tror att de har minskat med snön under helgen.. fast nu är den grå/svart o bara äcklig.. hundbajs o sånt börjar komma fram.. bläää.. kan de inte hoppa fram ti grönt istället :)
Solen har lyst med sin frånvaro o den behöver ja.. ge mig sool!!

Inatt fick jag sova iaf.. gick o la mig vid 23 tror ja somnade relativt snabbt.. drömde om Edde såklart o lite annat men inge hemskt nu iaf.. skönt de..

Igår efter jobbet så orkade jag inte dra mig ti träningen.. fy på mig.. men de va såå skönt o kolla tv istället o ligga i soffan :)

Ringde Edde vid halv nio.. han har ju ramlat med mopeden o kostnaden för den o läkarkostnaderna är en del för han o såklart tycker han att ja ska betala de.. han får ju inte heller jobba på nåra dar så han går hemma.. tycker verkligen sååå synd om han men han har klantat sig så han får lära sig att växa upp.. om han kör som en galning så händer sånt.. han borde veta de eftersom han ramlat förut o va nära att göra de när ja va där..

De värsta är att eftersom han kan lite engelska o ja kan ingen spanska så kan jag inte förklara för han... han blev jättesur när jag sa att ja har inga pengar o skicka.. verkligen sur.. han hade inget o säga o slutade med att han bara la på :/
Pratade med hans kompis sen.. han va dock ledig så han var inte i samma stad som Edde.. men fick iaf säga lite grann ti han o han sa att han skulle prata med Edde så hoppas han gjorde de.. ja skulle ringa upp han o höra va han sagt men jag fick inte tag på hans kompis sen.. o vid 23 va ja tvungen o gå lägga mig.. får väl se nästa gång ja ringer Edde.. han brukar inte bli så glad när jag pratar me hans kompis men ibland måste ja faktiskt när han inte förstår mig.. när ja prata me Edde så vill ja bara skicka pengar ti han men o andra sidan så känner ja att han får fasen skylla sig själv.. inte min sak o lösa ut han när han klantar sig.. *försöker intala mig de*

Jag har lite ångest att ja inte tränade igår.. men de va skönt o ligga o slappa.. hehe.. idag ska ja iaf träna.. bra pass o bra tränare så bara lyfta på rumpan o dra sig iväg.. behöver diska oxå men de e sååå tråkigt.. fast går fort när man väl gör de :)

Men först... jobba..

Ny vecka..

Känns som måndag men det är tisdag.. lite kort vecka.. fast man blir lite dagvild..

Inatt har jag igen sovit dåligt.. el rättare sagt drömde bra dröm o ville inte somna.. vred o vände på mig (drömde om 50 cent igen.. hihi) sen på morgonsidan vaknade ja ti liv el kom ur min remsömn ganska tidigt.. då drömde ja hemsk dröm.. :S en gubbe som gjorde folk medvetslösa fast de va i vaket tillstånd.. har sett de i criminal minds nångång.. vet inte varför de kom upp i min dröm.. läskigt var de iaf.. sen ringde kl..
kände mig ändå ganska pigg när ja gjorde mig i ordning o traskade ti jobbet.. men när ja kom ti jobbet var jag helt snurrig o ont i magen.. kändes som ja skulle spy el nåt :S men icke de.. mår inte illa nu men jag är snurrig i huvudet.. :/ har den där kvinnoveckan, röda veckan, lingonveckan, roliga veckan.. ja kärt barn har många namn hehe.. har kanske järnbrist el nåt...

Känner inte för att träna idag.. sådär tränare halv sex o då vill ja inte gå.. borde gå på Bodystep men de är högt konditionspass på bräda o de känns som att ja kan ramla då.. Bodybalance är det oxå ikväll.. de e skönt pass men just nu vill jag bara hem ti soffan.. inge bra o vara långledig.. man kommer ur form då.. haha..

Ingen salsa i veckan för de e påsklov.. trist men den som väntar på nåt gott.. vet fortfarande inte om ja ska anmäla mig ti den andra kursen.. kanske blir mycke me två sena kvällar i rad plus jobbkvällar o kommande jobbhelg.. får fundera..

Saknar min baby o tänker på samtalet igår.. saknar havet o stränderna.. o han då såklart.. o dansen :)

En vän är i Thailand nu.. el två faktiskt.. en av dem är en gift kvinna nu.. de gifte sig på en strand idag vid lunchtid.. va härligt.. de vore ju en dröm o göra de.. hade iförsig säkert kunnat vara gift just nu men vågar inte riktigt gifta mig me Edde utan att veta va de praktiskt innebär.. vill ju gärna veta att vi har en framtid ihop..

Iaf grattis ti V o T på er dag.. hoppas jag får se bilder :)

Sliter i hjärtat..

Det var himla konstigt att inte gå upp idag.. vaknade faktiskt vid sju men somnade om.. hehe..

Igår var det Pirates of carribean maraton.. tror de va igår iaf.. lite dagvild.. :) älskar dem filmer de är bra o roliga.. Just nu är det min absoluta favorit kärleksfilm.. Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta eller Notebook som den heter på engelska.. om ni inte har sett den.. se den!!

Igår pratade jag med Edde.. inte pratat med han på några dar.. faktiskt sen typ onsd.. han har råkat ut för en olycka igen med mopeden.. inte bra.. :/ nu jobbar han inte o han har såklart problem då ekonomiskt.. ja har ingen lust att skicka han pengar men mitt samvete tar emot när ja tänker på hur han har de där o speciellt om han inte kan jobba.. han sa oxå massa gulliga saker som han aldrig sagt förut.. kallade mig prinsessa o sa att ja va nummer 1 i hans liv.. klart de kan vara för att smöra oxå.. ja vet.. Ja saknar honom..

Drömde igår att ja jobbade där som reseledare o att de gick toppen.. såklart så gör allt de i drömmar.. fast ja träffade 50 cent oxå o följde me han ti USA o blev lyxhustru.. haha.. drömmar alltid så himla mycke söndagskvällar o svårt o somna men nu vet ja iaf att de inte beror på jobbet.. ja gör så fast ja inte ska jobba..

Är väl bäst att släppa killen där som har tagit bort mig.. dizzat mig.. vet inte varför o får inge svar på smsen.. såå trist när man inte vet varför man blir dizzad.. de känns så brutalt o bara ta bort mig o blockera mig tom.. :(

Det känns lite tomt.. tur att de e jobb imorron så man får lite annat o tänka på.. tyvärr ingen salsa denna vecka men nästa vecka.. har fortfarande inte bestämt mig om ja ska gå båda salsakurserna.. känns som de kan krocka lite grann..

Ja ringde Edde precis.. fördel med att han är ledig.. kan ringa lite närsomhelst.. el han är inte frivilligt ledig men han får inte jobba när han är skadad.. vet dock inte exakt hur mycke han är skadad.. Vi pratade till mitt telefonkort tog slut.. måste fixa nytt.. får göra de senare.. finns ett ställe på internet ja beställer.. billigt o bra..

Han va närheten av sitt hem.. på stranden.. hörde vågorna i bakgrunden.. åhhh de bara sliter i hjärtat då.. :( vill vara hos han då... åhh vill vara hos han nu.. han sa att ja ska komma dit... gu vill såå gärna vara där just nu.. varför ska pengar vara ett hinder??? allt hänger på pengar.. de gör mig galen... :(
så jobbigt o höra hans röst o speciellt när man hör att han är på stranden me vågorna i bakgrunden o han är ledig.. vill såå gärna vara me han.. fast egentligen vet ja att ja inte är exakt me han för ja har ju aldrig varit med han på den stranden där han är precis nu.. men drömma o önska går ju..

Ska sluta babbla nu...

Hoppas alla haft en skön påsk.. glöm inte läsa mina tidigare inlägg om ni inte gjort de..

Glad påsk..

Hoppas alla har en riktigt skön påskhelg... :)

Igår kunde jag inte sova så länge som ja hade hoppats på men men.. åkte sen ti min brors tjejs föräldrar och fick en jättegod påskmiddag o sällskap. :) de va gott o trevligt...
kom hem vid åtta tiden o sen tog ja de lugnt framför tvn..

Idag kunde jag inte heller sova så länge.. förstår inte varför jag älskar ju o ligga i sängen o dra mig men nu går ja upp ändå.. hm..
Kollar på Buffy the vampire slayer :)

Iaf så önskar jag alla en riktigt skön helg..

Och ett stort Grattis ti vännen A och I som fyller år idag.. *många kramar ti er*

Vilken dag..

Pust.. ögonen går i kors snart.. :S

Tränade idag 12-12.45 jättebra pass.. högt tempo o ja va igång hela tiden.. kändes bra :) sen köpte ja lunch o sen for o handla inför helgen..
När ja kom hem o hade ätit gick ja o kolla tvättstugan.. va ingen där.. hehe.. väldigt bra.. tvättade tre maskiner i stora tvättstugan bl.a. mitt täcke.. brukar göra de ibland..

Sen har jag gått igenom varje rum o rensat o torkat i varje skåp/lådor o dammsugit o sprungit ti tvättstugan o hängt tvätt o gu vilken tid de tog.. städade toan o sen har jag oxå tvättat fyra maskiner i min tvättmaskin som ja har i lgh :) jisses vilken springande.. sen har ja torkat golvet o bytt sängkläder ska bli enormt skönt o krypa ner i sängen sen ;)

Allt detta gjorde jag från ca 14 tiden till 22 då jag kom ut ur duschen.. nu e ja ren o min lgh o de känns skööönt :)
Min rygg håller på ta död på mig.. gör såå ont.. hade gärna velat ha massage.. el tänk om man hade sambo som man kunde dela sådana här sysslor med.. ni som är sambo lever en dröm.. iaf om ni har killar som hjälper ti :)

Idag såg jag att en kille jag haft kontakt med lite till o från har dizzat mig.. innan jag åkte ti Dominikanska hade han o ja kontakt varje dag i typ 2 månader.. sen tappade vi kontakt lite grann men har hörts då o då.. o nu helt plötsligt har han blockerat mig på Lunar, tagit bort mig på Face o förmodligen blockerat mig på msn.. de tragiska är att jag fattar inte vad som hänt :S jag har ingen aning.. har smsat han idag två ggr o frågat men han svarar inte :( är de så svårt o säga vad som gått snett.. Tråkigt är de iaf.. känns inge bra när folk bryter kontakt sådär :(


Kan jag njuta o ta de lugnt i helgen.. :)

Får se va som händer mer.. vet att jag ska sova imorron iaf.. hehe...

Nu slappa framför tvn med kall Loka.. mmm gott :)

Missa inte mina andra inlägg från tidigare idag :) bl.a. om Salsakursen..

Städa...

Ringde Anticimex.. blev lite orolig..
Hon sa att det är ganska vanligt att man har pälsängara och silverfiskar, alla har det men man kanske inte märker det.. om man dock hittar tomma skal i garderober o skåp så måste man göra en ordentlig städning, tvätta och/eller frysa in i minst - 18 grader sen om de kommer tillbaka måste man sanera men de få som jag har hittat var inga problem..

Tipset jag fick var att städa regelbundet (har väl slarvat lite) och då dammsuga lister med smalt munstycke både uppe o nere.. dammsuga bakom spis o under kylskåp iaf två ggr om året. även fläkt om man har de..

Så nu ska jag göra en storstädning när jag kommer hem.. det blir min påsk.. ska tvätta då såklart.. och sen kolla i garderober och linneskåpet. hon sa att de var inte vanligt att man hittade där om de då inte är ylle el ull el skinnkläder men ja ska göra de iaf.. bara för att vara säker.. sen städa ur skåpen i köket.. brukar göra det när jag har vårstädning men jag ska inte vänta nu...

Hon tipsa om denna sida: http://www.entomologi.se/cgi-bin/enter.cgi?iljwhat=4030

Mao städa regelbundet och var noggrann.. och jag behövde inte oroa mig.. tack o lov.. :)

Läs mitt tidigare inlägg oxå om salsakursen...

Salsakurs..

Kommer till rubriken strax.. :)

Först om det som hänt sedan sist..
Jag hann träna i tisdags.. va jättebra pass, jobbigt.. hehe.. sen var de möte på jobbet.. och det blev ganska kort möte iaf om man jämför med vad det vanligtvis tar.. :) så det var skönt. kom hem strax efter åtta. blev lugnt på kvällen.. jo Edde ringde.. kors i taket har han inte gjort på ja vet inte när.. men han ville inget positivt.. suck..

Igår var det fullt upp på jobbet.. sprang runt och tankarna snurrade.. men de e skönt :) tiden gick jättefort.. sen hem, diska o sortera tvätt.. när ja sortera tvätten såg ja ett litet djur som ja nu hittat på Aniticimex hemsida o de va nog en pälsängrar.. dödade den o sopade ner den så ja måste verkligen tvätta.. den låg i tvättkorgen.. de trivs tydligen där det är fuktigt.. men hur fasen vet man om man har fler o hur kommer dem dit?? :S stod inte så mycket om de på Anticimex hemsida.. får kolla igenom lådorna där jag har mina rena kläder.. har aldrig hittat sån förut.. :/

Sen var det iaf dax för salsa :) när jag kom dit så sa tanten i receptionen att kursen redan varit.. ja bara vaaa?? så då kom en annan tjej samtidigt men vi gick iaf upp o hon var kvar.. tydligen hade de inte blivit inbokat lokalen för vår kurs så tiden var rätt.. liten miss i bokning av lokal men de löste sig.. som tur va :)
Vi var 6 tjejer varav en tjej ja känner.. vi umgicks tidigare men sluta umgås när en av tjejerna bröt kontakten me mig.. vi hade inte bra personkemi el nåt.. kom hon på efter typ 2 år men iaf.. de va lite komiskt att ja o denna tjej hamnat på samma kurs :)

Vi fick lära oss ett av grundstegen o gu de är mycke o tänka på.. fötterna, knäna, höftena (viktigast), händer o axlarna.. o så ska huvudet vara still o inte hoppigt :)
Musiken va precis den som jag hört i Dominikanska o ja bara ÄLSKAR den :) såklart for mina tankar ti Domini då.. både på gott o ont.. nu vill jag verkligen tillbaka o dansa.. ja älskar ju de.. :) dansa me grabbarna som verkligen vet hur man gör.. hihi.. iaf nu e de uppehåll nästa vecka pga påsk men den 14 april.. får öva hemma lite :)

En nackdel är att jag nu sett att jag kan boka in mig på en annan salsakurs.. den jag går nu på är via ABF men det finns även en kurs via Stil. den kursen är tydligen blandat med killar och tjejer.. det är inte den jag går nu. men det kanske krockar inlärningen?? de har ju olika teknik o lära ut.. o hon som höll kursen igår har svenska förnamn men är utländsk.. glömde dock fråga vart hon var ifrån men hon hade verkligen de sköna avslappnade rörelserna..
Jag måste fundera på hur jag ska göra.. den andra kursen börjar 13 april. Några tips??

Idag är det halvdag.. ska träna efter jobbet.. sen fara o handla.. tro det eller ej men det REGNADE imorse :( så jag tog bilen till jobbet.. gå i snö nemas problemas men gå i regn.. nej tack..

Bli inte lurad idag! :)