30 juli..

Om exakt en månad den 30 juli hoppar jag tandemhoppning :) Vid 19 är det dags för genomgång osv. sen får man se hur långt tid de tar.. ojoj.. :)
Jag har velat göra detta i många år o har tänkt på det varje sommar men nu gick tankar till handling.. :)

Får se om jag vågar fullfölja det.. men ska iaf försöka... min massös har gjort de när hon reste runt i nya zeeland.. hon va att det var otroligt häftigt.. :)

Har inte så mycket mer att tillägga just nu.. 1 juli imorron o tiden går himla fort.. denna vecka har jag knappt reagerat så är den snart över.. arbetsveckan alltså..

Träning ikväll o igår efter massagen tog jag de bara lugnt.. har nästan somnat när jag kommit hem från jobbet tidigare dagar innan jag dragit iväg mig till träningen.. konstigt.. borde vara pigg på sommaren.. min massös upplevde samma sak så ja är inte ensam iaf :) men igår så höll jag mig vaken ti 21 då höll ja på somna i soffan.. läste lite o sen la mig vid 22.. har lyckats hålla mig från att inte ringa Ed.. dock undrar jag hur länge jag måste vänta innan han ringer mig?! vi får väl se..

Ha en skön dag o njut av värmen o solen ni som kan... jag måste vara på jobbet men försöker njuta ändå.. tror detta är bästa sommaren jag upplevt uppe i norr (jag har bott i södra sverige tidigare för dem som inte vet). Har då aldrig gått i kjol/klänning såhär mycket förut :)

Komiskt..

Nu är det verkligen sommar.. det är såå skönt o ja bara njuter :) Jag har på mig min nya klänning jag köpt som är lite kantig o den är såå skön.. faktiskt så skön att jag köpte den i svart oxå.. den var på rea dessutom ;)

Jag har varit och ätit lunch med min kollega idag, vi satt ute o njöt. Vi delade bord med en kvinna från Umeå som var trevlig o pratsam. Vi pratade om allt möjligt o jag nämnde att jag har en kille från dominikanska o hon berättade då om ett tv program hon sett från Haiti där de träffar o umgås med tjejer o sen vill ha pengar o de kan ha fruar o familjer men fortsätter utnyttja turister.. sanky panky kallas de.. ja hon berättade mer om vad hon sett o allt har jag hört hundra ggr.. jag sa att det är så i dominikanska oxå.. hon sa att det måste vara jättesvårt o veta om det är äkta eller inte.

Sen sa hon oxå att det är ju precis som att man misstänker sin man för otrohet, den oron o ovisheten är ju precis samma känsla o de har hon rätt i. Det är precis de som jag funderar på.. jag vill lita på Ed att han älskar mig o att ja är den enda tjejen men jag kan aldrig vara helt säker.. faktiskt är det nånstans långt inom mig som tror på Ed.. trots alla åsikter folk har o allt man hör o läser om..
Det var lite komiskt att hon just nämnde om de där.. :) jag visste inte om att de gjort ett program om sankey pankey.. hon visste inte vad det hette, de gick för 1,5 år sen.

Jag frågade denna kvinna om dem sa nåt i programmet att brukar de där killarna ge gåvor till deras tjejer. nej sa hon.. då höll jag fram min ring som jag fått av Ed :) hon frågade såklart om den är äkta o den är i äkta silver.. annars skulle jag inte kunna ha den (nickelallergi).
Jag vill tro på Ed att han älskar mig o lita på honom o nu har jag bestämt att jag ska göra de.. om det i slutändan blir så att han är med mig för ja vilken anledning de nu kan vara så får ja se de som en läxa.. Jag har bestämt mig för att ta hit honom och se hur vi funkar ihop.. det är det jag kan göra för vårt förhållande.. och försökta sluta tänka på allt negativt... :)



Min ring som jag har på mig varje dag.. :)

Idag känns det som en otroligt bra dag :)

Kamp..

Jag har en kamp med mina tankar varje dag... dock har jag inte hunnit fundera så mycket senaste dagarna för ja har inte gjort så mycket förutom att jobba o träna.. men vid minsta lilla kommentar el blick från någon får igång min hjärna.. inte bara om Ed utan allt!!

En av mina bloggvänner lämnade en kommentar under mitt inlägg Förvirrad.. en del av det hon skrev är "men det man läser är mest oro hela tiden nästan, och analyser av varför han gör "si och så"
Precis de är det jag gör och skriver om.. jag fokuserar inte på de som är bra och skriver sällan om det som är bra jag bara lyfter fram det negativa.. och när jag tänker så himla mycket kan jag inte slappna av och bara njuta och ha kul.. sen att ett distansförhållande inte är de lättaste ja de vet nog dem flesta.. jag skulle ge nästan vad som helst för att ha honom här NU!

Jag har forskat lite och hans papper är i Sverige de ska behandlas och sen skickas till Migrationsverket.. dock är det semester och migrationsverket är omöjliga att komma fram till just nu men nu vet jag iaf lite mer om vad som händer så det är bara att vänta på att dem ringer mig.. :)

Senaste samtalet jag hade med honom var bra och långt.. vi pratade om allt möjligt o med hjälp av ordlexikon verkade han förstå vad jag sa.. hoppas jag iaf :) men i mitt bakhuvud så tänker jag tillbaka på de han sa o bryter ner det.. detta är inte bra! jag måste ändra mitt sätt att tänka... nu nämner jag mycket om just Ed men detta gäller faktiskt allt. Tänker inte dra alla alternativ fastän de finns hur många som helst men de vill jag inte skriva om här..

Nu har jag äntligen börjat längta till min semester.. förut var det bara jobbigt eftersom jag inte visste vad jag skulle göra o kände press att jag borde/måste åka till Domini.. men nu känns det lättare.. det är inte hela världen om jag är hemma o fixar med mitt hem el gör saker här.. visst de dröjer några månader tills jag får träffa Ed men förhoppningsvis blir nästa gång jag ser honom några månader i sträck.. :)
Mitt pass är dessutom på väg att gå ut och vet inte om jag hinner fixa nytt, jag måste fixa mitt hår innan jag tar ny bild.. vill inte ha värsta utväxten på mitt nästa passfoto.. haha.. plus att resorna dit är just nu hutlöst dyra.. det sa Ed oxå när jag pratade med honom sist att priserna har gått upp (fast vad jag tänker om att han sa det är något helt annat.. såklart).. jag vet iaf att resorna är dyra för jag har kollat de.

Imorse såg jag att Eds bror addat mig på facebook :) blev riktigt glad över de.. fast misstänker väl att de är Ed som tipsat honom att jag finns där :)

Ne nu ska jag inte sitta här.. ha en skön dag i solen.. :)

Vändpunkten..

Jag har fått en vändpunkt i mitt rum.. efter allt tjafs med bilder och tjejerna som blev större under torsdagen tror ja de va så ringde ja min kära syster.. vi hade ett lååångt samtal där ja verkligen fick upp ögonen för att mina tankar och då negativa tankar förstör mitt liv... allt blev så klart när ja pratade med min syster o ja förstod mer o mer för hur jag tänker o funkar... de va som en ahhhhh upplevelse el aha upplevelse kanske de kallas :)

Jag fokuserar bara på allt negativt.. jag vet inte varför men ja har verkligen insett att ja gör det.. och har gjort länge.. jag kan inte slappna av o bara njuta av allt som händer.. mamma försökte säga detta när ja va i domini med henne men jag insåg de inte då.. el ja förnekade de rättare sagt.. min senaste resa ti domini var jättebra men ändå hakar jag upp mig på de lilla negativa... sanslöst.. ja ska försöka gå ti psykolog el nåt o prata för ja behöver hjälp... nu vet jag va problemet är men jag kan inte ta mig ur det själv.. under helgen fick ja nya negativa tankar o funderingar.. de är en ond cirkel.. :/ ja ringde syrran då igen o de kändes lite bättre sen.. såg igår en sak igen som ja inte tänkt på om bilderna o frågade min baby när ja prata me honom men då blev han irri o sa att ja måste släppa detta nu... o ja håller me honom.. ja måste sluta älta..
Han hör mig bara älta o klaga o hur kul är det o lyssna på en gnällkärring.. jag måste bli den positiva o glada tjejen som ja vet att ja är... resterande av helgen har vi haft jättebra samtal o han har sett bilderna o bad om ursäkt (dock är de inte ens han som ska be om ursäkt) men han insåg väl hur det ser ut... han är så go o gullig nu vilket gör att ja saknar honom sååå mycke mer... ja hoppas de ringer mig snart o börjar behandla hans papper.. har försökt ringa migrationsverket i flera veckor nu men kommer aldrig fram... suck..

De ser ut som att ja kommer stanna hemma i sommar.. han sa igår att de är så dyra resor just nu o de visste ja ju om redan :) började tänka direkt jaha varför vill han inte att ja ska komma är de nån annan tjej som ska dit.. jädrans att ja snart slänger ut min hjärna.. grrr.. blir så irri på mig själv...

Midsommarafton va jättebra.. va med min bror o hans familj o fick åka harley davidson.. ja med min bror de är hans HD.. :) har velat åka motorcykel sååå länge o nu fick ja göra.. vilken känsla.. ja va helt lyrisk o hade ett stort leende hela tiden jag åkte... :) vi var på brändön oxå.. jättefint ställe aldrig varit där förut.. men de börja regna så vi åkte hem.. på kvällen va ja hemma..
Midsommardagen skulle ja ätit med brorsan o dem men ja hörde inte smset när de åkte :( så typiskt för nu ville ja va social... el de va ganska skönt o kolla inspelat oxå.. :)
Igår va ja hemma först o sen åkte ja ti mamma.. de har kommit tillbaka från norge nu.. dock åker de idag.. ja va där hela kvällen..

Jag har gått o lagt mig sent varje dag.. mycke för att kunna ringa Ed men oxå för att ja kollat film.. i lördags var de tur att ja var vaken för då kände jag brandlukt.. igen... j**la grannen.. denna gång hörde ja ingen brandvarnare så tur ja var vaken... ringde 112 o mötte upp polisen o räddningstjänsten.. de fick vänta på nycklar för min granne vaknade inte.. knappt när polisen försökte få upp honom.. de va där i 20 min.. hade svårt o sova sen.. :/ kände den där äckliga lukten.. blääää... har ringt vår kvartersvärd nu får dem göra nåt åt den där mannen.. idioter de finns alltså...

Ny är det ny vecka.. dock ingen semester för mig ännu så det är jobb o träning som står på schemat.. o massage en av dagarna oxå.. hoppas de inte gör lika ont denna gång...

Slänger in några bilder från midsommar :)

 
Jag med brorsans skinnjacka..

 Jag o bror :)

 Fin bild på mig :)

De var allt för nu.. ha en skön dag... sommaren är här ;)

Kom på en sak... har äntligen börjat lyssna på lära sig spanska... tog bara över ett halvår.. :)


Midsommar...

Hoppas alla har haft en jätteskön midsommarafton.. de har jag haft :)

mycket har hänt de senaste dagarna men just nu är jag för trött för att berätta.. ja återkommer med en uppdatering :)

Sov gott

Svenska konsulatet.. mer

Jag har idag ringt svenska konsulatet.. jag har ett väldigt bra telefonkort så ja ringer billigt till dominikanska via ett 08-nummer.. qfone.se är det jag beställer ifrån de har till hela världen..

Iaf hon sa att papprena är i Sverige och när dem börjar behandla dem här kommer de att ringa mig.. de tar ca 2 månader och de har gått 2 månader nu så de borde ringa snart.. dock var det semester mitt i allt (kristi helgen). Jag bör iaf höra något snart.. jag har dock försökt ringa migrationsverket nu i en vecka men kommer aldrig fram.. :/ hon sa oxå att vi bör få besked om ca 2-3 månader.. ja gissar på 3 med tanke på att det är semester igen snart..
Hon trodde iaf att han kommer i år... om han får godkänt då...

Jag försökte förklara för henne mitt dilemma om jag ska åka i juli men hon förstod inte riktigt vad jag menade.. de kommer iaf att ringa honom när de får tillbaka beskeded från Sverige..

Jag ringde Ed o fick då prata med hans kompis som kan engelska.. så härligt o höra hans röst.. han är så härlig o snäll o rolig person... :) han sa att ed pratar om mig varje dag men ja vet inte om ja ska tro på det.. de låter bra iaf o säga de.. o att höra de.. :) jag ska ringa dem snart igen för de hade börjat jobba... var massa folk i bakgrunden.. om ja tror rätt ringde jag mitt i deras gruppmöte.. oppps..

Nu känns dagen lite bättre iaf... har frågat Angi o Alex om bilderna o de tar de inte på så stort allvar.. de va ett skämt o skoj bara när de sågs.. inget allvarligt... men de borde oxå tänka på hur de ser ut.. om dem ser bilder där någon gör så mot deras "boys" hur de skulle känna sig då...

Snart ringa o sen träning... ja ska försöka träna två pass får se hur de går...
________________________________

nu har ja pratat med ed... han har inge pengar på kortet så därför har ja inte hört från honom... iaf han fråga om papprena o ja förklara.. igen.. o ja sa att ja har semester snart (fick ja säga flera ggr) sa att ja vet inte vad ja ska göra o han sa stanna där om papprena osv.. ja sa att ja sett korten o förklarade vad jag sett han bara noooo.. ja sa jooo.. kolla på korten.. o han ska göra det sen via en kompis... får han se o förhoppningsvis förstår han.. han sa igen att han inte gillar henne men säga o hur man visar det är två skilda saker.. ja försökte förklara de.. sen sa ja att de är långt till december om han inte får komma innan dess... han sa no problem.. jo visst problem för mig.. ja för han går det oxå långsamt.. :) han va gullig.. dock bröts de ibland så hörde inte allt.. dålig sändning där borta.. han va tvungen o jobba.. ja är faktiskt förvånad att han prata me mig så länge som han gjorde men de va nog ok eftersom de va om papprena.. hihi... han va söt iaf... :)

Nu ska jag gå träna.. måste vara rekord att ja bloggat fyra ggr idag hehe..

Twilight.. fyy

Nu har mina böcker kommit :) det gick på en dag.. wow rekord från cdon... jag har läst ut första boken som jag lånat av min kompis *tack så mycket* och nu måste jag se filmen igen :) gud jag verkligen älskar dessa böcker o filmer... jag vill vara Bella... hihi...

Har inte hänt så mycket speciellt senaste dagarna, jobb och träning.. måndagens träning va såå bra wow så borde det vara varje dag :) fast det är nästan de.. :)
Igår var jag dock lite mör men det var bodybalance så det är lugnare och skönt för kroppen...
Idag blir det två pass igen.. zumba och bootcamp (aerobic med styrka).. :)

Jag har nu sett några bilder från alexandras resa.. hm... hon hade nåra kort med min baby o de va väldigt hm.. kärvänligt.. puss på kinden, dansat bachata o hans händer på hennes rumpan.. dock vet jag inte om de skämtar.. alex är ju lite sån person.. tyckte inte de va kul o se iaf... svartsjuk.. jaa en aning... hmpff...
Jag vill vara i domini nuuuuuuuuuuuuuuu...
Har inte ens hört nåt från honom sen smset i lördags o gissa vem som kommer ringa idag... vill verkligen höra vad han säger om vad han gjort på bilderna...
Alex har inte mailat nåt o vi smsar inte som förut så de har verkligen förändrats mellan oss.. dock svarar hon när jag skriver men hon tar inte första kontakten... sååå trist... :(

Jag är såå trött idag vill bara hem o dra täcket över huvudet just nu.. :S

Regn dag 3.. wow solen kom fram precis när jag skrev det.. fast de kommer lite regn.. kanske blir regnbåge snart..
Ne nu avsluta.. ha en bra dag..
___________________________________________

Att se dem där bilderna tog verkligen musten ur mig... :( jag vill bara hem o dra täcket över huvudet o glömma allt.. jag skrev mail till Alexandra förut o hon skrev att hon inte ens kände hans händer på hennes rumpa.. jag tror säkert att de inte är något allvarligt men de är inge kul o se den man älskar på bild med en annan tjej o de är jätteglad o ja vet hur roligt de hade (enligt alexandra).. de verkligen SUGER!!!!
Jag har skickat sms till ed.. får se om han hör av sig.. skrev inget detaljerat bara att ja sett bilder från henne och att de var inge kul.. jag vet inte ens om han har telefon just nu.. inte hört ett pip från honom sen i lördags..

jag vill hem....

Flygets dag

Igår var jag på Flygets dag i Luleå.. Carolina frågade om jag skulle följa med o de gjorde jag.. va skulle ja sitta hemma för? fanns ingen anledning :) de va kul o komma ut o se masssor me folk.. o massa flygplan.. sist ja va på de där eventet var med mitt ex för hundra år sen...
De va iaf kul o träffade även brorsan o dem där.. var sjukt mycket folk... Rix Fm hade festivalen oxå men de började med nåt band som sjöng coverslåtar.. de var verkligen inge bra.. läste i lokaltidningen att man hade fått vänta o vänta innan de "stora" artisterna kom.. vi orkade inte vänta vi åkte hem när det tråkiga bandet spelade...

Det bästa var dock när Danny kom med fallskärm.. har funderat nu igen på att hoppa tandemhoppning o så kom Danny på de viset.. så himla coolt.. :) nu fick jag se live hur de skulle vara.. aldrig sett någon komma flygandes förut... såg sjukt häftigt ut... :) har velat hoppa tandemhoppning i många många år o när sommaren kommer väcks min idé igen.. men vettifasen om ja skulle våga hoppa när man väl är i flygplanet.. hahaha..

De var en rolig dag iaf :) kom hem vid 17 o va sjukt hungrig så ja gjorde det enkelt för mig o köpte hamburgare.. ja har inte ätit nåt godis i helgen så tyckte ja kunde äta de... :) har inte ens ätit från glassen nåt mer.. *dutti*

Jag har lånat första boken i twilight serien av en kompis.. har haft den hemma nu i flera månader men inte haft tid och lust att läsa.. men i helgen var jag tillräckligt rastlös o började.. gud så bra den är!!! :) jag måste verkligen tvinga mig att lägga ner den... filmerna är lika bra fast boken är mer detaljerad.. är några händelser som inte finns med i filmen... har beställt alla böckerna de har släppt på pocket nu.. :) vill äga dem själv och kunna läsa när jag vill och såklart läsa de andra böckerna... längtar tills de kommer...

Har inte hört något från min baby nåt mer.. har inte heller ringt honom.. dock smsade jag igår.. jag kan verkligen inte hålla mig.. haha.. känns som en evighet att inte höra nåt från honom på en dag.. o de känns verkligen som en evighet nu när jag inte hört hans röst på.. hm.. 4 dagar el nåt.. :S men jag har bestämt mig han ska få ringa..

Jag vaknade 6 imorse.. igen.. jag vill inte vakna innan kl ringer... ja tänker hela tiden på att ja vaknar pga att de är midnatt i dominikanska o att nåt händer där... :/ men jag vet ju inte.. hoppas inte.. skickade sms ti honom imorse för ja kunde inte somna om...

Idag blir det träna iaf.. två pass.. ska bli jätteroligt.. ett efterlängtat teampass ska det vara idag på aerobics och sen zumba.. kan det bli roligare?? skulle inte tro det :)

Ne nu ska jag sluta babbla... ha en bra dag.. (trots att det regnar och har gjort hela natten)..

Sköna lördag..

Jag kunde inte hålla mig.. jag skickade sms ti min baby igår.. o fick svar inatt fast såg de inte förrän imorse :) gulligt sms... :)

Idag har jag tagit det lugnt.. ja va såååå seg o tog långt tid innan ja kom igång.. har plockat/pysslat lite hemma o dammsög en sväng.. sen har jag varit på långpromenad.. så skönt.. köpte dock Ben & jerrys sen.. hahhaa.. fast bara ätit liiite... :)
Fick sms igen av min baby.. :) dock skrev han samma sak som igår kväll men sak samma han hörde av sig.. :) dock betyder de att han fortfarande har telefon.. hm... ja undrar verkligen om hans gått sönder el inte.. har frågat Alex men hon sa att den va svart o liten.. ja de va ju beskrivning på typ alla telefoner.. hon har förresten kommit hem.. prata lite med henne på face.. hon är inte sur säger hon iaf... får väl se..

Jag har kollat pris på att åka ti domini i juli jädrans va dyrt :S så blir nog inte att åka.. hon sa dock att priserna kan gå ner strax innan men får se.. ska försöka ringa och höra hur det går med papprena snart...

Ne nu fortsätta babbla med folk på face :)


Panik.. somna..

Nu känner jag panik igen... jag vill veta när Ed får komma och om han ens får komma!!! Jag har semester snart och perfekt att åka då.. får han inte komma i år träffar jag inte honom förrän mest troligt dec/jan... jag kommer dö om ja måste vänta så länge :(
Bara nu har det gått knappt två månader sedan jag såg honom sist o det är sååå enormt jobbigt... måste jag vänta 6 månader till kommer ja gå under...

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra.. jag har inte heller råd att åka juli, ta hit honom i år (om det skulle bli så) och sen åka dec/jan oxå (om det blir så)... Om jag bara kunde få besked när han kommer hade mitt liv varit såå mycket enklare.. just nu iaf :)

Märks det att jag har kvinnoveckan nu?? hahaha..

Tänk om inte jag hade fått arvet då hade ja varit fattig som en kyrkråtta och hade inte kunnat göra något på flera månader.. hade ju inte ens kunnat åkt i april då...
Fast jag vet inte ens vad det kommer kosta om/när Ed kommer.. flyget vet jag att jag får betala men sen har ja ingen aning.. ja har aldrig varit sambo så vet inte vad de kostar att vara två...

Tänk om man hade haft några miljoner?? hade jag kunnat åka juli och inte behövt fundera så mycket... tänk om...

Nu e de kvällen :)

Jag tog en längre väg hemåt så fick lite extra motion.. de va skönt faktiskt.. smsade ti Alex oxå o fråga hur de va.. de visade sig att de va på väg från hotellet.. hon va ledsen.. o ja vet hur hon känner sig i have been there.. hon skrev bara de att hon satt på bussen o grät o Angi åker en timme senare... ska verkligen bli spännande o se hur vår relation är när hon kommer hem...

När ja kom hem efter att ja varit o handlat lite.. (inge godis el glass) så somnade ja... va sååå trött.. får hoppas ja kan sova ikväll oxå.. hihi..
Kollar på tv ikväll.. händer inte så mycke hos mig.. är fortfarande lite tröttis... de är egentligen tid att ringa Ed men ja orkar inte idag.. blir så frustrerad när han inte svarar o ja är inte på humör för de så ja väntar på att han hör av sig... hoppas de blir snart :)

Ha en skön fredagkväll

Gått upp..

Jag har gått upp lite i vikt... :( ja pendlar lite grann upp o ner.. nu är ja på upp o ja verkligen hatar de!! min självkontroll på vad ja äter har inte varit de bästa dvs en del godis o annat tjafs hela tiden.. förut åt ja bara på helgerna men inte nu... spelar ingen roll att ja tränar o går till jobbet tydligen för ja märker på kläderna att ja har gått upp.. imorse fick ja knappt på mig ett par byxor.. dock är de tajta o har varit tidigare men nu va de väldigt tajt.. :( dax o skärpa till sig!!!!

I onsdags efter träningen hade ja fått sms av min baby.. te amo stod de.. :) fick ett stort leende på läpparna då... hihi... dock har ja inte pratat med honom.. tänkte han skulle få nåra dagar utan mig.. sen vet ja inte om han har någon telefon heller.. märker väl de i helgen om/när ja försöker ringa honom...

Igår var jag inte på bio.. eftersom ja känner min vikt spåra ur så tränade ja istället.. kändes som ett bra beslut :)

Är så trött nu alltså.. har vaknat 5-5.30 senaste två dagarna.. igen.. trots att ja sover med ögonbindel el va de nu heter.. fast ja har märkt att ja tar av mig den o så vaknar ja då när de är så ljust.. världens problem ja vet.. haha

Så skönt med fredag iaf.. :) jag har inga planer i helgen... inte ens nåra måsten.. el ja borde handtvätta kom ja på nu... ska försöka gå på långpromenader iaf... Tror Angi o Alex kommer hem i helgen.. har inte hört nåt från dem.. om ja då inte skickar sms ti Alex då har hon svarat men de var nåra dagar sen... ja har ingen aning hur läget är där alltså med vår vänskap... får se när dem kommer hem..

Ne nu sluta babbla o göra nåt vettigt.. är chefsfri o då brukar ja alltid jobba bättre.. hihi..

Ha en skön fredag.. lämna gärna en kommentar.. det är fler som läser min blogg nu men har ingen aning om vilka ni är... :)

Träningsvärk..

Jag har träningsvärk idag.. hehe.. inte ofta man har det men ibland kommer de.. :)
Var på zumba igår o bodybalance.. de sistnämnda var de nytt program på o de va faktiskt jättebra, riktigt jobbigt och roligt.. ja älskar att träna!! :)

Månd ringde ja min boy men då va han trött o inte så pratsam.. ja sa iförsig inte heller något.. hade ju varit på möte med jobbet så tankarna va kvar där... haha.. bestämde mig för att inte ringa mer... Igår när ja tränat klart hade han ringt två ggr.. wow :) han ville dock mest säga att snart har han ingen telefon.. ja vet säger ja bara.. haha.. tänker inte skicka han pengar nu... iaf så va de ett bra samtal tror ja.. :)
Hade fått sms från Alex (jag skicka ti henne o fråga hur de va) fick svar att Ed varit ti min favvostrand o sen varit hem på fiesta (de har ju en bar) o sen hade de varit på disco i Las galeras alltså han o hans kompis.. ja hade frågat honom tidigare om han varit ti min strand men då sa han nej... så fråga ut honom igår o han hade inte ljugit han svara nej han har inte varit där.. idag.. sen sa han att han va där i söndags.. de gäller o veta hur man ska ställa frågorna.. haha.. sen börja ja tänka på en annan sak som han sa.. jäkla tankar.. varför har man ingen off knapp??
Skicka sms ti honom o bad han ringa mig... han gjorde de nåra timmar senare... så ja ställde min fråga o de kändes så bra efteråt... :) tänker inte gå in på detaljer om vad...
Jag hatar att vara ifrån honom!!!! Saknar honom mer nu än vad ja gjort tidigare gånger men säkert för att de va såå bra sist ja va där...

Igår kändes det som onsdag men idag är de verkligen onsdag o de märks.. ja är alltid så trött då.. idag ska jag oxå träna två pass... jag vet fortfarande inte hur ja ska göra imorron.. zumbamarathon har ja räknat bort men bio el träning på helex?? hm...

Det är fullt upp på jobbet o de gillar jag... älskar o ha mycket att göra... förr i tiden var juni en lugn månad men senaste åren har de verkligen inte varit det.. fast går upp o ner som vanligt...

Och med dem orden.. ha en skön onsdag.. :) njut av solen...

Mindre förvirrad..

Nu känner jag mig lite mindre förvirrad iaf.. under helgen har ja pratat lite mer med min baby o frågat ut honom lite.. så nu känns de lite bättre.. han har dock inte någon telefon så vet inte riktigt hur mycke ja kommer kunna prata med honom.. o just nu tänker ja inte skicka honom nåra pengar.. denna månad är min månad.. :)

Hör dock inte mycke från Alex o verkligen inte från Angi.. de är sura på mig pga ett missförstånd.. alltid är de nåt.. de har de bra iaf så mycke vet ja.. o de tvivlar ja inte på... ti helgen kommer dem hem.. iaf Angi..

Helgen va bra o lugn.. igår försvann sommarvärmen.. iaf ute.. i min lgh va de fortfarande 29 grader.. pust.. så trist nu är de under 20 grader o blåser som f*n...

Jag vaknade imorse kl 3 bara sådär.. hade fått sms av Alex men de hade ja inte hört.. försökte somna om.. kl 5 va ja fortfarande vaken.. suck.. tog på mig ögonskydd el va de nu heter.. såna där så de blir mörkt för ögonen o då somnade ja om.. aningen trött ida.. :S och jag som har möte ikväll på jobbet.. jaja bara bita ihop..

I veckan är det möte ikväll då o sen komma igång med träningen som uteblev förra veckan.. på torsdag har ja flera alternativ: träning, gratis bio eller zumba marathon? har inte riktigt bestämt mig vad ja ska göra..

Ne ha en bra dag..

Förvirrad...

Ja är så himla förvirrad just nu.. förstår inte va de är me min baby därborta just nu... han har varit mysko i nåra veckor nu.... ja fattar ingeting... ida kunde ja iaf ha ett samtal med honom som ja hoppas han förstod... han säger hans tele är sönder o han har lånat en kompis men ändå har han inte kunnat ringa när han varit ledig... nu har han börjat jobba igen... får se om han kommer ringa nåt... han sa att han måste ge tillbaka telefonen så får väl se när ja kan prata med honom nästa gång... o hur han kommer att vara...

Alex o Angi är där nu o de har inte hört av sig så mycke.. inte så mycke info som ja önskat.. o den info ja fått har varit att de såklart har de bra o att de träffat Ed o han va såå glad o trevlig o dansade.. men när ja frågade honom hade han inte dansat så mycke me dem.. ja nu tar ja bara bitar ur vad som hänt senaste dagarna.. ja tänker o vill inte förklara allt i detalj...

Sthlm var jättebra iaf.. kom ti syrran på lörd kväll.. hon hämtade mig på Arlanda o vi handla lite.. käkade o pratade.. Söndag var lite molnigt men blev bättre sen.. lite kallt i luften... vi va hemma hos dem hela dagen.. fixa lite i trädgården medans hennes man o hans syskon la taket.. de håller på bygga ut huset.. sen hjälpte ja syrran o fixa mat ti alla.. lunch o middag.. de va trevligt o träffa hans syskon igen.. härlig familj.. :) Måndag va syrran lite seg.. va jättebra väder så vi solade lite i trädgården.. vid 14 kom vi iväg ti stan.. vi strosade i gamla stan o köpte glass.. shoppade lite o syrran hjälpte mig välja ut kläder med lite färg :) ALLA gick med jeansshorts så ja köpte ett par oxå... hihi.. så trevlig dag o för första gången i år hade ja riktig sommarkänsla.. helt underbart!!! :) på kvällen gjorde ja tacos o vi käka.. (ed ringde dock mitt i maten men bra ändå att han ringde)..

Tisdag var jag i Sthlm med jobbet.. for ti vår träffpunkt för möte o sen var vi på Gröna lund.. hade femkamp o åkte lite karuseller.. wow de va länge sen... kände sig som ett barn igen :) femkampen förlorade ja i min grupp men jag vann iaf pilkastning.. lekarna i domini har gett resultat.. haha.. käkade på grönan o sen for ja o en kollega ti stan o gick i affärer o prata... Onsdag va de möte hela dagen på vårt huvudkontor o sen vänta på Arlanda för o komma hem.. kom hem halv tio ungefär...

Torsdag jobb såklart o sen en välbehövlig massage gud ja har aldrig varit så stel!!! de gjorde så ont i svanken o sätesmusklerna o låren att ja faktiskt skrek... sedan åkte ja ti brorsan.. hämta mamma efter vägen.. fikade o pratade.. trevligt...

Idag är de fredag o ja har jobbat o sen ärenden på stan.. va o planera blommor för första gången någonsin.. alltså inte hemma utan på pappas grav... sen hem o så somnade ja... kunde inte hålla mig vaken... kanske därför ja är uppe vid denna tid.. haha... men känner mig lite trött därför ja babblar så.. :P

De är sååå varmt just nu o ja klagar verkligen inte!! snälla värme stanna hela sommaren :)

Ne nu blir det sängen.. sov gott...

Bra och dåligt..

Har varit en toppen helg/vecka i Sthlm... kommer skriva mer...

Har varit dåligt i kontakterna med Ed och tjejerna.... alltid är det något som strular eller missförstås.. :(
Fick dock sms imorse av Alex o hon har träffat Ed o de hade haft jättekul o dansat, skrattat osv.. han hade varit på toppenhumör... trist att han inte är så mot mig... den personen han borde visa sin bästa sida till.. och när ja vill dansa med honom så får ja bara ti svar att han dansar så mycket på hotellet... hmpf.... missnöjd just nu? jaa en aning....

Skattepengarna har iaf kommit :)
Mamma är uppe i norrland igen så får träffa henne o idag fyller min bror år... och sommaren är här!! :) underbart med värme... jaaaa... :)

Mer kommer senare.. jag är lite stressad just nu....

Äventyr..

Idag åker jag på äventyr.. ska till syrran.. jag har dock inte ens börjat packa o blir hämtad vid 15 tiden.. opps.. men ja har packat i huvudet.. :)
Ska bli kul o träffa dem igen.. se storstaden lite o få komma ut..

Igår gick jag till stan.. bytte en klänning som ja köpt på Gina.. den va för stor.. :) sen var jag på zumba pass o sen tog ja en långpromenad hem.. de va skönt för va varmt igår.. dock blåste de.. såklart..

Har fortfarande inte hört något från Angi el Alex... :( de gör mig lite frustrerad.. de lovade ju o höra av sig.. har sovit dåligt inatt vaknat flera ggr... nervös för Sthlm el händer de nåt i domini??

Jag hörde inte av mig ti Ed igår.. han har ju aldrig tid o prata.. ja tycker inte om när han är sån här.. vill att han ska vara som vanlig igen... gullig o hm fast när han är så gullig så saknar ja honom ännu mer o ännu jobbigare när ja inte får träffa honom så vet inte vad som är "bäst"..

Ne borde sätta fart men så himla svårt o veta vad man ska ha med sig o vad de blir för väder..

Ha en skön lördag...

Länge sen..

Var ett tag sen ja bloggade.. har inte hänt så mycke.. jobbat o tränat en del.. så kul :) har varit kort jobbvecka o de är ju inte helt fel...

Det har löst sig med Ed tror ja iaf.. han är inte arg längre iaf för att ja sa nej.. dock är han inte lika kärleksfull o har inte tid o prata när ja ringer.. :( ja verkligen vill höra att han vara de nu... de är verkligen svårt när man inte kan ses...

Nu är Angelina o Margret i domini... har inte hört något från dem ännu.. imorron åker Alexandra dit... de verkligen suger!!! gu va ja hade velat vara där...

Idag fick jag ett ryck o for på bio.. såg Fast five som den egentligen heter.. alltså fast & furiuos 5.. den va sååååå bra :) bland den bästa av dem faktiskt... o efter eftertexterna kom en stor överraskning som verkligen chockade.. :) längtar till nästa kommer ut... skadar ju inte med alla snyggingar som är med i filmen.. hihi...

På lörd får ja lite miljöombyte.. åker ti syrran då i Sthlm.. ska bli kul va himla länge sen ja hälsa på hos dem.. sen stannar ja kvar o har möte med jobbet... kul o få göra nåt roligt så ja slipper tänka på Alex o Angi i domini.. fast kommer ja göra ändå o ja hoppas de håller vad dem lovade att höra av sig ofta o rapportera vad som händer..

Ne tv nu o sen sängen.. sov gott o ha en skön helg..