Snart ny månad..

Tänk de är september snart.. ojoj... vädret är redan där.. inte ens + 10 grader, de regnar  o nu börjar träden skifta färg o kylan smyger sig på... fyy nej ja är inte redo... brrr...
 
Veckan har varit bra... vill nästan nypa mig själv o kolla om de är sant :)
 
Måndagen va bra, mötet gick bra o va hemma efter 20.. fick lite kväll med älsklingen :)
Tisdagen va ja o träffa kompis o fika me henne.. kom hem vid 20 tiden då oxå så fick lite tid med älsklingen igen... jag saknar honom tom när ja är på jobbet... hihi..
 
Igår va han ti ökx han åkte när ja jobbade o sen pratade jag med honom lite på telefon o han va så gullig.. va liite skönt o ha egen tid men saknade honom.. han kom på natten o ja hade somnat men vaknade då.. äntligen :)
Hans mamma följde med så får se va som händer.. jag vet aldrig vad som händer... både bra o dåligt för mig som är en extrem planeringsmänniska...
 
Träningen går åt skogen.. :/ mån-ons är de bästa träningsdagarna o denna vecka har ja inte kunnat träna.. el kunde igår men skyller på att ja inte har nån bil o att de regnade... sen nu är de inge bra pass eller inga pass alls som jag går på så ingen träning från torsd-sön.. jag vill träna men ändå hittar jag på orsaker att inte träna.. inte ens gå promenader el nåt... måste skärpa mig!!
 
Idag har jag varit o lämnat blod som blodgivare.. har tänkt de flera år o har fått tid flera ggr men inte gått.. men nu äntligen :) de gick bättre än ja trodde.. var inte snurrig el nåt sånt... känns som man gjort en väldigt bra gärning nu :) Fick välja mellan två trisslotter el presentkort o tog trisslotter o vann 50 kr :)
Vill ni oxå bli blodgivare gå in på www.geblod. nånting.. kommer inte ihåg.. kolla google :P
 
 

Ett år sen

Idag för ett år sen träffades vi för första gången.. kommer ihåg det som om de vore igår :) födelsedagsfest för min vän C slutade med att jag träffade honom. Två dagar senare blev vi officiellt tillsammans och sen rullade de på i stormfart.. gick väl lite för fort kanske o de tog ju då sen slut i jan.

Men vi kunde inte släppa varandra och vi blev tillsammans igen i juni efter att ha träffats till o från sedan mars ungefär.. :) Spännande år och mycket händer.. mitt liv ändrades verkligen och nu är de verkligen inte samma livsstil som jag hade innan... något som jag är oerhört tacksam över är att jag träffade honom så jag kunde bryta med dominikanska killen.. fast jag var ändå på väg att bryta med honom fast såklart blev inte känslorna lika smärtsamma eftersom jag träffat M. :) Enligt mig räknar vi på nytt, från 1 juni är vi tillsammans igen så "bara" tre månader snart.. :) Men nu har vi iaf känt varandra ett år och vet lite mer om hur vi fungerar osv... Mitt huvud och mina tankar spökar fortfarande o de är ett evigt kämpande med att kontrollera dem.. men jag försöker.. Jag vet att vi älskar varandra väldigt mycket.. :)
 
Ikväll har jag möte med jobbet så blir fullt upp ikväll..
 
 
Första bilden är från kvällen vi träffades :)
 
 
 
Från resan i Barcelona i juli i år :)
 
Kanske dax o ändra min hårfärg.. haha... ser nästan likadant ut....
 
 

Fredag..

Så skönt med fredag.. och löning dessutom.. perfekt :)
 
veckan har varit bra.. var på bio med min sambos kompis tjej o de va trevligt.. filmen grep tag i mig otroligt mycke.. Hope Springs hette den... visade ett par som hade varit gifta massa år o hade de dåligt (mitt skräcksenarie om dåligt förhållande) o sen att de gick parterapi osv... med Meryl Streep och Tom Jones och Steve Carell tror ja han heter.. den var bra fast med mina tankar va den inte så bra... haha..
 
Sthlms mötet va jättebra.. känner mig alltid så affärskvinna när jag reser med jobbet.. synd att man inte gör de oftare bara..
 
Sen kom mina tankar och förstörde gårdagen... :/ jag blir tokig på mig själv... jag kan inte slappna av och njuta av de som är bra... jag tillåter inte mig själv att vara lycklig och njuta fullt ut... jag kommer snart att förstöra allt och då har jag bara mig själv att skylla... :/
jag vet inte vad jag ska göra.... hur jag ska kunna kontrollera tankarna?
 
Snart helg iaf o de är såå skönt... vi är bjudna på födelsedagsfest imorgon.. såklart... varje helg är de nåt.. haha.. som en kompis sa.. de kompenserar för alla helger jag suttit hemma själv förut... haha..

Fullt upp igen..

Händelsefull vecka igen... månd besikta bilen och den gick igenom wohoo.. :) Idag är det åter igen förhandsvisning på bio, det är bra att vara med i Bioklubben.. idag är det Hope Springs (för någon vecka sen var det Magic Mike och den rekommenderar jag massa snygga halvnakna killar ;) ) får se vem som följer med idag...
Imorgon är det Sthlm med jobbet och utbildning...
 
Jag var o tränade igår.. :) äntligen.. haha.. de tog emot o åka dit. som synd är blir det inte mycket mer träning i veckan för ja gillar inte vissa instruktörer så torsd blir det inget och sen har de inge bra pass helgen... Får hoppas jag har motivation nästa vecka då.. hoppas...
 
Mina tankar blir jag fortfarande tokig på... jag tänker massa saker som jag egentligen inte har någon grund för... detta gör mig tokig!!!! jag upprepar "du ska inte tro på allt du tänker" och "släpp tankarna på det du inte kan påverka" i mitt huvud heela tiden...  det påverkar dagen när jag går o tänker på allt sk*t... :(
jag borde vara glad och njuta av livet just nu för de är bra... men mina tankar hindrar mig.... men jag försöker iaf... med betoning på försöker :)
 
Ne nu göra mer nytta... bye bye

Oj..

Tiden går så fort så jag glömmer att uppdatera här.. el så är de för att de inte händer så mycke.. hehe.. kommer inte ens ihåg va ja gjorde i veckan.. hm..
 
Helgen har kommit o passerat igen.. gud så fort de går.. snart är augusti över o hösten närmar sig.. förra veckan va de underbart varmt o idag är de sol men kyligt i luften.. kan verkligen säga att ja har för lite kläder på mig ida.. brr..
 
Helgen va bra.. va med min sambos kompisar o hälsa på dem.. lekte i en lekpark.. haha.. kul va de.. man måste ha barnasinnet kvar ibland.. på lörd va de slappa på dan o sen på kvällen va de musikens makt el nåt i stan.. hade ingen aning om de men vi var där iaf o hängde... hans kompis jobbade där så vi va oxå där.. träffa folk.. åkte iväg en sväng o fika me hans kompis tjej så man fick värma sig lite... blev en sen kväll/natt/morgon.. kom hem vid 6-7.
Igår fick jag inte sova ut för hans mamma kom... vi städade o tvättade igår iaf. .skönt.. :)
 
De känns så bra nu... el de går upp o ner men mest bra... fast mitt ältande förstör lyckokänslan... jag tänker o ältar på massa saker o jag blir tokig på mig själv men ja vet inte hur ja ska stoppa de... :/
 
På facebook finns bilder om ni vill se :)
 
Ha en bra dag..

Så blev det..

Helgen blev väldigt händelserik.. på min födelsedag blev jag överraskad med fest :) De va himla trevligt.. blev lite colombianskt firande.. med mat o dem sjöng för mig (tror ingen gjort de sedan ja var barn) o sen öppna presenter inför alla.. fick bra presenter så jag är nöjd :) är jätteglad för dem som kom o firande min dag...
blev lite sent men ändå tidigt för att vara colombianskt men va så trött o på lördagen skulle vi på bröllop...
 
fick inte sova ut på lördagen för lokalen skulle städas före 11. sen var vi o flaxa lite o sen hem o göra ordning sig ti bröllopet som började kl 17 i kyrkan.. åh så fint de va o hon va så vacker.... de sa väldigt vackra ord om kärlek från bibeln men kommer inte ihåg vilket de va... sen till lokalen för fest o firande :) nu blev det sent.. halv sex gick man o la sig o fick sova tre timmar ti ja blev väckt somna om o sen blev väckt igen, somna om o sen blev väckt igen.. sen va de bara o gå upp....
va o käkade rester från bröllopet o hjälpte till o städa lite.. sen hem o mysa i soffan med film o somnade såklart.. haha.. konstig söndag blev de...
 
igår var jag ledig... har jobbat 12 dagar i sträck o festande så är heelt slut... jag är fortfarande såå trött... förstår inte varför jag är så trött hela tiden... blev o slappa iaf... lite möten men annars slöa.. synd för de va så fin dag igår... augusti är bästa månaden vädermässigt :)
 
denna vecka är ganska lugn... skulle verkligen behöva komma igång med träningen.. hm..
 
ska försöka lägga upp lite bilder.. dock hade jag slut batterier på min kamera när jag fyllde år så måste få bilder från min sambos telefon... :) min kamera är jättekonstig.. förut tog den bra bilder men nu blir de suddigt vet inte vad jag gjort me den... :/
 
Ha en skön dag..
 

Min dag

Idag är det min dag :) Jag fyller år idag.. vi säger väl 25 hehe...
 
Har varit såå fullt upp i veckan men jag har tagit dag för dag och nu är veckan snart slut...
 
Jag har ingen aning om vad som händer idag... min sambo ska överraska mig :)
Vet inte ett s*it va som händer... jag som alltid planerar annars o förresten brukar jag knappt fira min födelsedag.. bara bjuda på tårta och sånt till min bror me familj samt vänner... Brukar variera min vänskapskrets varje år.. är i stort sett bara en som varit varje år.. :)
 
Annars är livet toppen.. har hunnit stoooorstäda mitt hem oxå... såå skönt äntligen tvättat fönster, bytt gardiner och planterat om blommorna samt tvättat typ allt.. kuddar, stolsdynor, madrass, kudde/täcke o vanlig tvätt då. så skönt när det är gjort :)
 
På lörd är vi bjudna på bröllop oxå.. :) mycke som händer i mitt liv denna vecka...
 
Hoppas ni har de bra... ha en skön dag...

Fullt upp..

De har varit fullspäckade dagar... helgen va de lulekalaset fast ja va bara där i torsdags när de va gratis.. ja tyckte de va för dyrt.. sen jobbade jag oxå helg på stora nolia mässan.. har även jobbat där mån o tisd..
 
Har inte kommit igång me träningen än men nästa vecka hoppas ja... börjar sakna de lite.. :)
 
Allt är annars sååå bra just nu o jag är såå lycklig..
 
Livet är toppen.. hihi...
 
 
 
Har tyvärr inte lyckats vända på bilden...

Spanien bilder

 
Några bilder från Spanien :)
 
Fler bilder hittar ni på facebook om ni är min vän....