Trist men sant..

Jag har dragit tillbaka inbjudan för Ed... Han kommer inte att komma till Sverige.
Jag har funderat nu i någon vecka och pengar är mesta anledningen till att jag drar tillbaka och han har inte visat någon tacksamhet..

Allt gick bra i Kuba bortsett från vissa saker men med pappren gick de bra...


Hm de jag hade skrivit försvann.. kom åt en knapp...


Han blev såklart jättearg o sa att det är slut.. sen hörde han av sig igen och var ledsen och frågade om de var sant.. kändes såå hemskt o började gråta..
Sen hade han ringt o skickat meddelande under tiden jag hade möte med jobbet o ringde upp senare.. han sa tack, no problem.. han har gråtit förut men kommer inte göra de mer.. känns så trist men jag hoppas de var rätt beslut... Nu ringer hans kompis.. ingen fattar vad som hänt...

Vet inte vad jag ska skriva...

Händelserik helg..

Helgen har varit såå kul :)

Började med fredagen då min vän S va hos mig o vi käkade tacos, prata o kollade SATC 2.. åt massa gott o blev proppmätt men det var jättetrevligt :)
Dock fick jag samtal från Ed som gjorde kvällen mindre bra.. allt hade gått bra på ambassaden men de va andra komplikationer som gjorde mig sk*tförbannad!!
Jag skällde ut honom rejält och fick oxå höra en del tillbaka... jag har haft mina funderingar o nu blev det ännu mer.. han slängde på luren och jag har inte pratat med honom på hela helgen... jag vet inte ens om hur det gått med hemresan..

På lördagen var jag på fest hos Carro o de va superkul.. :) började vid 22 tiden o de va såå kul o höra musiken igen o de blev lite dans i form av merengue, bachata (dock hade de kunnat vara mycke mer... hihi). Fick prova på o dansa lite salsa oxå.. för de spelades mest under kvällen.. salsa.. o jo lite reaggeton oxå.. hihi.. de va superkul iaf.. :) Dock blev det lite mycke alkohol o machokillar som började bråka o de gjorde kvällen lite mindre trevlig men kvällen återhämtade sig o dansen fortsatte :)
Fick lite uppmärksamhet under kvällens lopp o man fick lite egoboost.. :)
Jag tänker inte berätta allt på Internet.. något måste man hålla för sig själv oxå... hehehe..

Jag kom hem 6 på morgonen.. oppps :) kommer inte ens ihåg när jag var ute så länge.. haha..
Sova vid 7 o blev sen väckt 11... jisses.. :) var hos Carro o hennes kille i nåra timmar.. oxå trevligt :) sen hjälpte jag dem o städa lokalen o körde hem alla grejer.. väl hemma tog jag mig lite bakismat.. pizza såklart... :) Gick o la mig halv tio o somnade direkt... haha..
Jätterolig helg... :) Önskar de kunde vara såna fester varje månad iaf.. få dansa o höra underbara musiken :)

Idag är det måndag o ny vecka... har möte ikväll med jobbet o de kommer säkert bli händelserikt.. är alltid något som händer på dessa möten..
Imorgon blir det mest troligt bio med S.. jag ska iaf på bio men hoppas såklart att S följer med.. ska se Bridesmaids.. :)

Ja man får se vad som händer o fötter :)

Hoppas ni haft en skön helg o härlig start på veckan...

Hälsoundersökning.. glömde

Gårdagens träning va suverän :) jag älskar bodycombat.. så jobbigt men samtidigt kul.. jag tror att de kommer få min kropp i form.. hihi..

Idag har jag varit på hälsoundersökning.. vi får gå via jobbet dock har jag varit slapp på att gå men nu. Min hörsel är normal, synen som vanligt, EKG va bra, midjemått va bra osv.. dock var mina matvanor inte bra.. för mycke enformig kost och jag äter för lite...
Jag kör hårt med min kropp men ger inge bränsle.. jag äter sällan middag och när ja väl äter nåt är de mackor, inte alls bra.. hon bad mig försöka äta liite mer mat på kvällen även om ja inte har hungerkänsla.. innan träningen finns det ingen tid till att äta.. det är därför inget händer med min kropp.. jag går inte ner i vikt för jag har ingen förbränning..
Måste försöka tänka på detta.. dock HATAR jag att laga mat.. de värsta ja vet.. blää..
Vi kom även in på det mentala så att säga o jag berättade lite o hon sa att jag har verkligen komplicerat i mitt liv.. oh ja.. kan man lugnt säga.. :)
Blodproven får jag svar på senare.. men tror inte det är nåt problem..

Har varit o lunchat idag med S o de va trevligt :)

Ed är som han är.. får hoppas på något besked idag.. han skulle höra av sig sen.. vid 18 tiden (dominikansk tid, midnatt svensk tid) åker han till Kuba..

Hela dagen igår trodde jag att de var torsdag.. så idag känns det som fredag men de är det ju inte :) Lönen kom idag o de är jag otroligt tacksam över.. :)

Jag måste verkligen börja lita på min magkänsla.. innan sommaren köpte jag intensivkurs på spanska (Cd) jag öppnade o konstatera att de är precis nästan likadan som jag redan har.. istället för att lämna tillbaka den så har den stått på jobbet o nu har tiden gått ut.. jag får inte lämna tillbaka den nu... jag blir såååå irri på mig själv.. det är inte mycket i pengar men små inköp blir mycket pengar i slutändan.. varför har jag såå svårt att fatta beslut??? Jag blir galen på mig själv för nu kommer jag att störa mig på detta.. hoppas psykologen kan hjälpa mig med detta..

Igår sa jag upp min hemtelefon och jag har gått ur svenska kyrkan... vet ni att jag sparar ungefär 2000-2500 kronor på att inte vara med i svenska kyrkan?? Det beräknas på din årsinkomst så alla människor betalar olika.. jag är inte särskilt kristen av mig och aldrig varit o ångrar man sig kan man gå med igen... jag drömmer ändå om ett bröllop på stranden så gifta mig kan jag göra ändå :)

Det är öppet hus idag på mitt träningsställe men jag ska försöka komma med på zumban.. håll tummarna :)

Ne nu fortsätta...
____________________________________________________

Glömde skriva igår att sköterskan på hälsoundersökningen kände igen mig.. :) ja de är säkert från träningen sa jag.. joo svarade hon då.. :)
Hon nämnde oxå när hon tog min vilopuls att jag räknas som vältränad.. ja bara jaha :)

Igår kom jag med på zumban, de va nästan inge folk alls.. konstigt men jag tror det var lite brist i marknadsföringen och vi som normalt tränar där vet att de brukar vara massor med folk så många struntade nog i att träna.. trist för träningsstället.. men va ganska skönt med mindre folk :)
Efter träningen körde ja hem carro o vi pratade lite, fick låna en locktång av henne.. vill ha en sån men har aldrig sett den i affärer.. ska lägga ut bild på den sen :)
De va jättetrevligt iaf med pratstund :)

Ed befinner sig nu på kuba tror jag.. sa att han får väl höra av sig om han kan eller så när han kommer tillbaka till Domini.. så nu är det bara o vänta.. igen.. :)

Fredag.. såå härligt :) trots regn.. hihi

Orkan..

Ja nu skriver svenska tidningar om orkanen som Ed har berättat om i flera dagar.. (sen i söndags tror jag)..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13517089.ab

De vore ju faaaan om den gör så att resan till Kuba ställs in.. då döör jag.. :/

Han ringde förut o va såå gullig :) Han är nu på väg till Santo domingo (huvudstaden) för att fixa papper till Kuba.. väntar med spänning på hur det går..


Igår var jag sååå trött.. jag drog mig till träningen iaf o sen småhandla lite o hem o duscha.. jag gick o la mig vid 22 faktiskt (blivit runt 23-00 annars) o jag somnade på en gång..

Idag ska jag orka zumba och bodycombat.. andra gången jag stått som reserv på combat o kommit med :) de är så grymt bra träning.. ser att armarna är ganska snygga nu.. hihi.. önskar bara att de vore magen istället.. :/ magen är mitt stora komplex område..

Solen är framme nu.. perfekt :)

Ha en skön kväll

Snart september..

Vi går mot en ny månad.. hösten närmar sig med stormsteg...

Igår var jag o tränade efter jobbet.. så skönt att vara igång igen.. jag verkligen älskar att träna :)
Var på aerobic o såklart zumba efter de.. hihi.. dock var jag heeelt slut. Men kan bero på att man var aningen bakis på söndagen o de tar nåra dagar innan kroppen hämtar sig.. min iaf.. kändes som man inte tränat på en vecka el nåt.. hehe..

Idag har jag tänkt gå på bodybalance.. det är så skönt o få strechta ut lite..
På torsdag har Helex öppet hus så alla kan komma o prova på... jag rekommenderar att man kommer o testar. :)

Ang. Ed då.. han ringde igår vid halv tre.. det är orkan på väg till domini nu eller om den va där redan.. oklart men de va problem iaf.. jag hörde verkligen hur de regnade.. På kvällen efter zumba passet så ringde Carro o pratade med honom.. det är så bra att hon kan spanska.. hihi *tack igen gullet* vet inte vad jag skulle göra utan henne.. jag blir arg på Ed ibland men jag kan inte skälla ut honom.. ja vet jag är en mes ibland.. :) Men Carro pratade lite förstånd med honom.. :) På torsdag åker han till Kuba så får se hur det går..

På lördag är det fest.. igen.. :) Nu ser jag verkligen fram emot de för det är latina som har de.. dvs det blir dans!!! :) Merengue, bachata o kanske lite salsa... hihi.. jag ska dansa hela natten.. nästan.. hihii...
Augusti har jag varit ut 3 av 4 helger.. ojoj.. det är inte vanligt kan jag säga.. :) Men kul har det varit iaf...

Ne nu ta tag i dagen... Ha en skön dag..

Snyggt..

Mitt inlägg försvann förut.. hm..

Iaf hade jag inte så mycket att komma med just nu.. jag såg detta som jag är tvungen att dela med mig..

http://www.posh24.se/stiltips/bal_dar_bak_fest_dar_fram_the_mullet_gor_moderiktig_comeback

Alla är inte snygga men Jessica Albas älskar jag.. :) har försökt hitta sådana klänningar i Sverige men inte hittat nåt... så vet inte vilken comeback de gör när de inte ens går att få tag på.. iaf så tycker jag de är jättesnygga.. de flesta av dem :)

Det var allt.. för nu :)


Elakt!!

Helgen har varit bra o jag har känt mig gladare igen och känt att nu börjar det släppa med allt med Ed och papper osv..

Igår var jag på zumba marathon i två timmar.. pust att de va jobbigt men såå kul :) tempot var på hög nivå men bra variation o bra instruktörer.. helt suveränt... sen hem o duscha o fixa till sig för 40 årsfest som jag var på.. När jag vaknade var jag inte i form för något men sen släppte det efter zumba passet.. festen var jättetrevlig o god mat samt billig alkohol.. haha.. jag drack med måtta blev lite full men jag lugnade ner mig.. jag är ganska bra på att veta när min gräns är nådd.. Ed har inte ringt så mycke (konstigt eftersom vi pratat typ flera ggr om dan) iaf så ringde jag honom igår på festen men han sov då..

Festen fortsatte o jag kom hem vid 2.. kom i säng vid 3 kanske.. himla trevlig kväll iaf.. :)

Imorse gick jag upp kl 13.. el imorse men jaja hihi.. jag behövde sova efter denna vecka med förkylning o dålig sömn.. när jag vaknat så slår jag på datorn o ser att jag fått ett mail från Alexandra.. hm.. fick dålig känsla eftersom jag inte hört från nån av dem sen ja de bröt kontakten...

De var en bild på henne och Angelina när de håller om varandra o ler.. texten löd nåt med att kolla på bilden Detta är vänskap.

Jag blev helt chockad.. hur kan man vara såå elak?????!!! för de första vet jag inte ens vad jag gjort för nåt.. de va Alex som valde att tro på rykten o inte fråga mig.. jag vet inte ens hur jag varit en dålig vän men jag har aldrig varit med om att någon sjunkt så lågt!! Det drog verkligen ner mitt humör kan jag säga.. :(

Pratade sedan med Ed o fått veta att nå komplikation uppståt med flyg osv så han åker på torsdag till kuba.. detta är inte bra för då har ambassaden bara öppet fredag och ifall det händer något där så finns det ingen tid att fixa för han åker på söndag.. jag har sagt detta till honom men det är som att han inte tänker längre än näsan pekar o så är deras mentalitet de ordnar sig.. jag hoppas verkligen att de gör de... annars är det försent.. han kommer inte till Sverige då för jag tänker verkligen inte betala en resa till för att åka til kuba...
Vi får se.. tiden får utvisa vad som händer...

Det känns som att så fort jag blir glad igen o får upp humöret så är det något som händer o slår mig ner till marken igen.. kom igen.. hur mycket skall jag behöva få emot mig??

Jag vet att Angi o Alex ska tillbaka till domini i dec/jan o jag vill inte träffa dem så mao kan jag inte åka dit.. det känns som att det tar slut med Domini oxå på nåt sätt.. det verkligen suger för jag älskar dominikanska.. inte bara för att Ed bor där utan för landet, människorna, stränderna o framförallt DANSEN o MUSIKEN.. åh ja bara älskar de o känner varje dag såån längtan efter att få dansa..

Jag är så förvånad hur människor är.. helt otroligt jag trodde aldrig detta...


Snorig..

Jag snorar och håller på.. sover inte på nätterna för jag är så täppt i näsan.. jobbigt.. jag vill inte vara sjuk just nu. Imorgon är det ju fest o zumba marathon... vill och ska gå på det!!

Jag fick lite kommentarer till mitt förra inlägg.. från en som jag inte känner (tror jag inte iaf) o en från en som jag har träffat :)
Relationen med Ed är som den är mycket pga att vi bor på olika världsdelar.. som Just another crazy blonde skriver så är långdistans inte att leka med och det är svårt att ha ett "riktigt" förhållande när man inte ses.. men nu blir det förhoppningsvis ändring på det..

Det är just nu som det känns så otroligt frustrerande när det är nya regler som har gjort att han ska komma hit så mycket svårare.. så nya regler att de började gälla i maj månad. Dvs alla som kommer in i detta land måste göra en Biometri (fingeravtryck och foto) som sätts in i ett chip och som utformas till nåt som heter UT-kort. Detta UT-kort måste alla ha från maj månad. Man gör en biometri på svenska ambassader runt om i världen MEN i dominikanska finns det ingen svensk ambassad och det är där problematiken kommer in. Ed måste alltså åka till ett annat land där de har en svensk ambassad. Jag har lagt ner nästan 1000 kr och 100 tals timmar på att ringa runt till olika svenska ambassader för att få veta hur det funkar och vid varje har jag oxå fått veta att jag måste kolla med det landets ambassad om han dessutom behöver visum för att komma in i det landet, ex kuba. Alltså har jag fått ringa hit och dit under två veckors tid. Vid två ambassader blev jag dessutom hänvisad till att kan du inte göra på ett annat sätt, han får schengenvisum och kan åka till Sverige och lämna biometri här. Men efter mycket telefonsamtal igen så fick jag veta att det inte går.
Alltså ingen verkar ha direkt koll eller bra information (migrationsverket sa inte ens till mig förrän jag ringde dem att han var tvungen att göra en biometri på en svensk ambassad). Informationen har varit minst sagt dålig och jag har blivit kastad fram och tillbaka som en boll.. därav min frustration!

Som Amanda skrev så verkar jag vara så negativ.. ja för dem som känner mig så vet dem att jag har varit negativ under många många år men att jag nu innan sommaren "vaknat upp" och insett hur jag varit.. jag har börjat gå till en psykolog för att kunna hantera mina tankar som ställer till det för mig.. Men du kan inte ändra ett beteende över en dag det tar tid och speciellt när jag får motgångar.. då faller jag lätt tillbaka i det negativa igen..
Jag har känt mig ovanligt glad och positiv under sommaren och känt mig "på rätt väg" vilket jag inte gjort på väldigt länge men som sagt när jag får motgångar så kan jag ännu inte hantera det så bra..

Dock har det nu kommit ett ljus i tunneln och Ed är på väg till en svensk ambassad.. dock kommer jag inte att andas ut förrän han kommer hem från detta land.. dvs torsdag nästa vecka.. sen är det bara att hoppas att UT-kortet och flyget till Sverige sker fort fort...

Nu känns det iaf som man kommit någon vart dock har man "tappat" snart två veckor av hans tid (alltså tiden han har blivit beviljad) och mer blir det eftersom kortet kanske tar 2-3 veckor innan han får det. Men nu känns det iaf som att det är på gång.. :)

Snart får Ed och jag vara tillsammans som ett par ska vara... då får man oxå se hur vårt förhållande fungerar och vad som händer.. jag har aldrig varit sambo så det kommer verkligen bli en upplevelse.. :)

Att ett förhållande ska vara lätt, fyllt av glädje och kärlek håller jag verkligen med om.. men jag tror att även där har mina tankar och rädsla för att bli sårad igen hindrat mig från att verkligen släppa loss och bara njuta, ta dagen för vad den är.. förhoppningsvis när han kommer nu så kanske jag kan göra det.. Nu vet jag om hur jag varit och att jag måste försöka kontrollera mina tankar..

Tiden får utvisa.. men nu börjar jag som sagt se ett ljus i tunneln efter mycket tjafs med myndigheter och ambassader.. :)

Maktlös..

Igår kände jag mig såå otroligt maktlös.. fick återigen olika besked från ambassader och myndigheter.. man kastas fram och tillbaka hela tiden känns det som.. suck..

Idag såg jag ett ljus i tunneln när jag då kom till rätsida med att han måste åka till en ambassad (vilket land det nu blir) och göra biometri (fingeravtryck och foto) där.. Fick till slut tag på en ambassad i Colombia och sen försvann ljuset.. nästa lediga tid (de har bara tid på fredagar) är den 2 september.. suck.. sen ska han då oxå vänta på att få kortet skickat så räkna med kanske två veckor till.. suck igen..

Nu är dock telefontiderna slut för jag tänkte ringa och kolla när han får tid i Kuba... men måste vänta till imorgon..
Det kanske är en mening med att det skjuts framåt hela tiden för då kanske man kan förlänga besöket så han kan stanna över jul/nyår.. men såsom det går nu så skulle de säkert göra avslag på det..
Det verkligen suger att de går så mycket tid bort från ansökan.. ingen gav ju information om detta.. hade jag vetat att det skulle ta sån här tid o att han var tvungen o fara till ett annat land hade jag skrivit ett annat datum på frågan när skall han besöka sverige.. (jag skrev så fort ansökan är godkänd).

Det är svårt att vara positiv just nu.. iaf när det gäller detta..

Jag har ont i halsen.. början till förkylning o jag har inte tid o vara sjuk!! på lördag är det zumba marathon o sen fest på kvällen.. jag har redan betalat dessa grejerna o vill delta!!
Min tanke var att träna två pass idag.. får se hur det går men ska försöka iaf...

Nu ringer min boy :)
Han är lika förtvivlad som jag o vill hitta en lösning så han kan komma.. gullig är han iaf nu :) o som Alex skulle sagt.. ja klart han är gullig mot dig nu när du tar honom till sverige.. pfffff... *bort med negativa tankar*

Måste på apoteket o köpa xyz mot halsen...

Ha en skön kväll o be gärna till någon högre makt att han får komma fortare...

Gammal?

Min kropp känns som hundra år just nu.. yoga passet igår gav inte träningsvärk direkt men jag känner i ryggen o benen.. var länge sen jag var på yoga o de märks.. kroppen behöver strechtas ut lite :)

De var verkligen en fullspäckad kväll.. direkt från jobbet till yoga o sen hem o hämta bilen.. Carro o hennes kille fick skjuts oxå.. o sen köra ett zumba pass.. efteråt stod vi o babblade lite o Carro ringde o pratade med Ed lite..

De är såå bra att han kan få prata spanska med någon o någon jag känner som jag vet säger det jag informerar om o inte om jag säger till hans kompisar.. jag har ju ingen aning om ifall de säger allt jag säger till dem.. Det är så roligt o höra hur nervös han är.. hihi.. Fast jag förstår honom verkligen.. åka till nya länder o inte veta något om hur det är där osv.. jag förstår honom så väl o att han inte vet riktigt vart han ska ta vägen.. han har inte samma möjligheter som mig att kolla upp saker o ting på Internet.. dock att jag inte kan kolla allt så han måste försöka göra lite själv eller be någon där om hjälp..

Jag hoppas verkligen att ambassaderna i de länderna jag ska ringa idag svarar... Bara någon kan ge mig lite information så jag vet lite iaf... Det är ju det som är bristen.. varken migrationsverket, konsulatet i domini eller nån har gett information!! De tror att man ska räkna ut allt bara de säger en liiiten sak.. pfffff... Kollade flyg lite grann imorse o när man bokar typ dagen innan el nåt så var de inge bra.. massor med mellanlandningar o verkade inte gå o fara över dagen.. Ed måste kolla med någon resebyrå där.. Fy det är inte lätt detta men bara det är gjort så vet man ju till nästa gång.. ifall de blir igen :)

Ska träna idag igen.. bodybalance står på schemat.. känns skönt att iaf komma igång med det.. :)

Mulet idag o de hotar om massor med regn.. hm.. får se om de kommer.. hoppas inte..

Inte..

varit så bloggsugen på senaste dagarna..

Torsdagen va bra tränade o såg att Ed hade ringt massa ggr :) ringde upp när ja gick hemåt.. va sååå slut efter träningen.. helt sanslöst.. men kul var de iaf :)

Fredagen trodde ja att jag skulle gå i tusen bitar.. ja ville verkligen skrika rakt ut.. ringde ambassader hit o dit o Sveriges regering där jag blev utskälld.. fick hundra olika svar men efter ja blivit utskälld så vet jag väl vad man måste göra... nya regler sedan maj månad gör att Ed måste åka till någon svensk ambassad (även om de ligger i ett annat land) för att få uppehållskortet.. ojoj.. jag var helt i upplösningstillstånd o ville bara ge upp men Carro lugnade mig o försökte hjälpa mig *tack gullet.. igen* :) dock svarade inte ambassaderna vi försökte ringa.. de har bara en timmes telefontid per dag.. så sjukt.. så måste ringa idag.. sen hoppas jag att Ed kan åka i veckan o fixa det för sen ska de skickas till Sverige, kort skall göras (tar några dagar) och sen skickas tillbaka till Dominikanska misstänker jag.. vet inte hur långt tid de tar beroende på hur och när de skickar.. suck..

På fredag kväll efter Carro varit kom vännen Emy o vi satt o prata i flera timmar :) hon var dock förkyld så hon sov inte över.. de va jättetrevligt ändå :)

Lördagen va ganska lugn.. var chaufför åt min bror, de va på bröllop o behövde skjuts till festlokalen.. fick träffa de fina brudparet :) sen var jag o handla o sen gjorde lunchlådor.. kollade på massa inspelat sen.. Pratade med Ed oxå mest om papprena o fick förklara igen o han är såå orolig om han måste åka till Colombia.. men jag tror att de är bästa alternativet.. går iaf snabbare o mer flyg dit (tror jag).. jag vet mer idag (hoppas jag)..

Söndagen drömde jag så bra så gick upp vid 12.. hihi.. hade kunnat ligga i sängen hela dan bara för att vara kvar i drömmen.. kollade på serie Tough love om par.. de va ganska kul.. fick se ännu mer bröllop dock på tv :) sen dammsög jag en sväng o tog hand om monsterdisken från min födelsedag o sen en lång o skön dusch.. prova ringa Ed o han sov.. ringde en timme senare o då sov han oxå.. fråga om han varit på disco o jo de hade han varit.. hm...
Gick o la mig ganska vettig tid igår.. runt halv elva o tror ja somnade ganska fort.. men.. jag vaknade vid 5 imorse.. :/ låg o vred o vände mig till kl ringde... snark... äntlingen kan jag inte sova eller så vaknar jag hypertidigt..

Ny är det iaf en ny vecka.. jag hoppas hoppas verkligen att de händer lite denna vecka så Ed kommer snart.. tiden går juu.. Sen är det mest träning denna vecka... på lördag ska jag på fest o zumba marathon.. :) fullspäckad vecka :)
Behöver verkligen ta hand om mitt hem o verkligen göra en storstädning men jag har inte hittat någon motivation till de.. hm..

Solen skiner o lite varmare iaf :) sommaren har inte gett upp..

Dagen efter..

Igår blev det en jättebra dag :) Jag va lite skeptisk för jag tycker inte om att agera som värdinna men igår var det bra.. (kanske är för att jag är/varit så negativ)..
Jag for hem o fixa de sista på tårtan o plockade undan lite.. igen.. o sen väntade.. :)

Sen kom alla gästerna nästan samtidigt :) Min vän C o hennes son V kom först o så brorsan o hela hans familj.. lille V charmade alla.. så söt han är :)
Sen kom S och lite senare kom Carro o hennes kille.. fikade o sen visade jag filmen när jag hoppat tandem.. :) Lille V hittade min elefantnalle i sängen o den blev han förtjust i.. busade lite o till slut var alla barn o nallar i sängen o levde om.. :) de är så mysiga o de finns inge bättre än att höra ett barns skratt... de är så härligt.. :)

Carro o hennes kille stannade kvar till sist.. Carro hjälpte mig med att ringa konsulatet i Domini o de va till stor hjälp *tack så mycket* Har nu mailat pappret jag fick till dem o de ska skicka det vidare nånstans.. gud dessa papper o väntan.. jag blir galen snart!!
Sen ringde jag Ed för att säga vad som hänt.. eller Carro gjorde det.. hihi.. så mycket lättare när hon kan säga på spanska så han förstår.. hon nämnde oxå att han varit dålig.. nej vad har jag gjort nu hade han sagt.. :) du har ju glömt din tjejs födelsedag... åhh neeej.. o sa han de är mycket jobb o tankar om kuba osv men säg att jag älskar henne så mycket.. :) Fast de sa han till mig oxå för pratade med honom.. im so sorry.. o han är så nervous.. jag har lärt honom det ordet.. hahaha.. jag är alltid nervös eller ofta iaf.. :) men jag förlåter honom.. hans lillasyster fyllde år den 4:e o de hade han inte heller en aning om.. killar alltså.. hehe..
Han är så gullig o han längtar verkligen.. och jag börjar bli såå spänd o nervös... hur ska detta gå?? men jag är mest förväntasfull o han kommer få så många pussar o kramar.. haha..

Det var iaf en jättetrevlig kväll och jag är supernöjd.. :)

Imorgon kommer min vän Emy.. hon jobbade igår.. vi ska ha filmkväll o sen ska hon sova över.. ska bli mys :) Nästa vecka ska ja träffa L innan hon åker tillbaka till USA på mer äventyr..

Nästan 100 personer har grattat mig på facebook igår :) Plus några som skickat sms.. man kanske inte är så ensammen som man känner sig ibland... dock bor många av mina vänner i södra Sverige så man ses kanske inte så ofta som man önskat..

Nu är solen framme.. underbart :)

Igår läste jag något som jag skrev upp för jag tycker det stämmer...
Tankar är tankar - inte sanningen.

Med dem orden avslutar jag dagens blogg.. Ha en skön dag.. :)

Idag är det min dag.. :)

Ja idag är det faktiskt min dag.. dvs min födelsedag :) Känner mig väldigt glad idag.. :)

Igår var det en fullspäckad dag.. förutom jobb så var jag hos psykologen o jag va där länge.. fick fylla i några papper oxå typ frågeformulär.. ska bli spännande o se hur vi går vidare sen.. just nu frågar hon om mig o jag har berättat lite om de som hänt senaste dagarna. Det känns bra iaf men det är bara början..

När jag gick därifrån hade jag 6 missade samtal.. :) alla från Ed... hihi.. vi pratar hur mycket som helst nu o alla dess olika tider.. hade pratat med honom innan psykologen oxå.. han är så rolig just nu.. han frågar hela tiden om jag hört något, vad händer, när ska han få veta mer osv.. Jag provade ringa konsulatet i domini men kvinnan som svarade sa att den personen inte va där.. fick någon mailadress som jag skickat till. Får se..

Pratade med Ed hela vägen hem o sen igen efter träningen :) han är så ivrig nu.. han vill åka till huvudstaden o höra med dem personligen men ja säger att de är ingen ide innan de hör av sig till honom.. han vill åka dit o shoppa o fixa allt.. men jag vill inte att han ska behöva åka hur många ggr som helst.. bara onödigt..
Jag sa oxå att prio är flyget och allt med de inte shoppningen.. o jo han höll väl med.. han är verkligen skogalen den grabben.. hehe.. han lyssnade iaf utan att bli irriterad o de är ju bra :)
De är såå kul o höra hur nervös han är... han vill verkligen att jag ska komma dit.. han är så nervös för flyg o den biten.. o ja förstår honom men försöker förklara att de kommer gå bra... no problem ;)

Jag hann precis hem o byta kläder o sen fara till träningen.. blev lite stressigt men jag hann o de va så skönt att Bodybalance är tillbaka.. behövde strechta min kropp.. sen fara o handla fika o sånt.. hem o plocka ordning lgh o städa toan, duscha o sen fixa tårta.. hoppas den blir god :) Surfade lite o hann kolla en sväng på tv..

Idag blir det jobba o sen är de några som kommer på fika ikväll..
Är många som grattat på facebook.. faktiskt nästan bara där.. här har jag fått gratulationer *tack* :) o bara några sms.. facebook har ersatts av telefonen..

Ha en bra dag.. det ska jag ha :)

Jisses..

De va mörkt igår vid 23.. första kvällen de kändes som höst ute.. fyy.. är inte redo för de ännu.. sommarvärmen har då verkligen försvunnit.. men de va nog inte de ni ville läsa om :)

Höll på kolla flyg igår när ja va hemma både före o efter träningen... båda träningspassen hade jag bara en tanke i huvudet.. om flygen går via usa får han inte komma hit.. ahhh panik... de va de enda ja tänkte på när ja tränade.. :/ sen var jag oxå ut flera ggr o ringde Ed el han hade ringt mig.. :)
Prata med hans kompis oxå min favvodansare.. han var snäll och översatte.. haha..

Ed ringde konsulatet igår.. de hade inte fått något ännu.. dock sa dem att han måste hämta uppehållskortet (inte visum) på en svensk ambassad.. o de finns ingen ambassad i domini.. så han måste åka till ett annat land.. suck.. en flygresa till som ska klaffa med allt (plus betalas)...

Jag ringde migrationsverket imorse.. fick då veta att de är uppehållskort för besök och inte visum.. och att uppgifterna som konsulatet sagt stämmer.. han måste åka till en ambassad o hämta de.. hm...
en flygresa till att betala då...
Dock lyckades jag hitta flyg från domini via paris.. hoppas jag iaf.. kollade på spanska sidor :) *tack C* ;)

Ed måste kolla med resebyrå i Domini.. det är nog enklast tror jag.. han har mycket o fixa o tänka på o flyget gör honom nervös :) Sen verkar det som att jag måste styra honom lite.. han börjar babbla om att åka hit o dit o såklart har han inga pengar... o ja är bra på att planera, dock vet jag inte om min planering funkar enligt domini normer men jag ska försöka iaf.. :)
Jag ska ringa domini konsulatet idag och fråga dem lite.. så jag är mer införstådd i hur de funkar.. hoppas de kan svara på mina funderingar.. :)

Att bli godkänd för att komma hit var bara början.. va inte bara packa väskan o dra till flygplatsen direkt.. haha..

Imorgon fyller jag år.. får inte glömma att fixa med de oxå.. haha.. tänkte göra tårta själv i år.. tror ja sparar pengar på de.. kanske inte var så smart o shoppa så mycke i Sthlm.. hihi.. men de va kul resa iaf :) Plus mitt tandemhopp... ångrar inte att jag gjorde de trots att de kosta lite.. :)

Känner tidspress oxå att han måste komma hit typ nuuu så vi hinner umgås... han har fyra månader från igår.. o dagarna står inte still direkt... :/ visst fyra månader kan låta långt tid men ja är rädd att augusti hinner försvinna.. hade egentligen velat ha honom här i dec/jan för ja vill att Angi o Alex ska se att han inte är där.. hehe.. konstig anledning ja vet.. haha..

Ne inte tid att sitta här nu :)

Jaaa... :)

Dagen blev genast bättre när jag kom hem.. där väntade ett brev från Migrationsverket.. Ed får komma hit!! :) från idag (8 augusti) till den 8 december.. weeiii :)

Måste bara hitta flyg o de var inte så enkelt från Sverige.. flyget jag brukar åka med via Frankfurt verkar inte gå.. :/ han måste ev. åka via USA o vet inte hur de blir då... han kanske inte ens får göra det.. *osäker*
Resebyråerna rekommenderar att han bokar i domini.. billigare då.. väntar dock besked från resebyrån i Österrike som jag anlitat förut.. de skulle ringa upp så ja väntar..

Åh shit va spännande :) *snälla guuud låt oss hitta ett bra flyg o att han kan komma väldigt snart*

Hade oxå fått videofilmen från när jag hoppade.. den hackade så de skickade en ny.. dock inte hunnit kolla på den..

Vilken bra födelsedagspresent :)

Bestämde att inte åka o se Don Omar men undra nu om de va meningen för kommer han i helgen redan så kunde ja möta upp honom.. men måste avvakta vet inte om han fått allt klart där.. han måste få visumet, fixat de sista med försäkringen o hitta ett flyg...

Jisses :) börjar bli nervös nu...

Han ringde förresten när jag var på väg hem o de kändes som ja hetsa upp mig angående inatt.. förstått helt fel.. han sa nu bara att ja kunde inte prata med dig.. jag körde moped o sen jobbade jag.. de funderingarna försvann fort iaf när ja fick brevet om att han får komma.. hihi.. och även tröttheten ;)

Nu iväg o träna.. aerobic o zumba..

Festivalhelg..

Fredagen var så rolig :) Jag hann inte direkt vila så mycket men ja höll ut ändå.. Jag o min brors tjej var ut med en killkompis till dem.. vi var hos honom först en stund o sen tog vi oss till stan.. hon skjutsade mig på cykel.. :) de gick bra till slut.. :) Vi hamnade på ett öltält där vi var ett tag.. träffade på lite folk som de kände.. vi hade himla kul o blev så otroligt fulla.. haha.. brorsans tjej gav upp först vid tolvtiden..
Gud de va länge sen jag blev så full.. vi käkade lite o sen tog han en drink på Allstar o sen vandrade vi hemåt.. som tur va så bor vi åt samma håll så ja slapp gå själv.. va såå skönt o lägga sig i sängen..

Lördagen var jag aningen bakis o skakis.. jisses.. min kropp gillar inte alkohol.. va så trött o magen va risig.. på kvällen for jag till C, de hade fest men jag drack inget.. väldigt trevligt.. :)
Vi ringde Ed oxå eftersom hon kan spanska.. de va bra att hon fick förklara lite grejer.. :) han va såå gullig när ja fick tillbaka telefonen.. :)

Igår var jag fortfarande seg.. alkoholen stannar kvar i kroppen flera dar.. dock fick ja tummen ur o gjorde lunchlådor, diskade, dammsög o tog en lång dusch... Gick o la mig tidigt oxå men ja somnade inte.. drömde bra dröm o så vaknade ja ur drömmen o då va kl 1.. Ringde Ed då men han var på moped så de hördes himla dåligt.. försökte somna om.. gick inte.. kolla kl o nu va den 2.. eftersom Ed sagt ring senare så provade ja ringa.. han va på hotellet.. han sa massa grejer men jag förstod inte vad han menade.. jag tog de inte på något bra sätt iaf.. :/

Under dagen har ja sett annan sak som gjorde mig lite lessen o sen har ja så otroligt behov av närhet just nu.. de är verkligen hemsk känsla.. eller inte hemsk men jobbig.. jag vill ha kramar, mys o känna mig älskad o trygghet.. men den personen som kan ge mig de befinner sig på andra sidan jorden.. :/ min kropp verkligen skriker efter närhet o så har jag roliga veckan...
Och inte nog med detta så fyller jag år i veckan o ja ser sällan fram emot de längre.. (negativa tankar som spelar in jo jag vet).. känner mig bara så ensam just när jag fyller år... eller så har de ihop med att jag har behov av närhet just nu...

Iaf så efter att jag pratat med Ed så bröt jag ihop... :´( De fick bägaren att rinna över eller hur man nu säger..

Har inte sovit många timmar inatt och nu jobbar jag.. ska iaf träna två pass idag o ja borde hinna med en kort powernap när jag kommer hem..

Bara längtar efter att få höra från Ed så jag får veta vad han menade...

De regnade imorse o de regnar fortfarande.. de sänker humöret ganska bra.. :/

Just nu har jag ingen kontroll över mina tankar.. de lever sitt egna liv just nu.. förhoppningsvis blir de bättre senare...

Det bästa..

jag någonsin gjort... hittills :)

Här kommer bilder från tandemhoppet... Är så svårt o få upplevelsen i ord.. de måste upplevas.. :) Bland det häftigaste som finns är det iaf... Du flyger verkligen... hihi


Jag och min instruktör.. förväntansfull till max..


Flygturen upp till 3000 meter..


Utsikt från planet...


Wohooo... grym bild :)


Världen är upp o ner.. eller vi är de.. :)


Weiiii


Slängpuss :)




Såå fint.. otroligt o "glida" runt i himlen o se en underbar sol...


Landningen gick bra :)


Jag lever! :) och är såå glad..


Glöm inte att läsa inlägget nedan...

Aj..

Jag har såån träningsvärk... aj.. känner mig som en gammal kärring när ja ska böja mig ner.. haha.. Jag var på Bodycombat i onsdags o halva zumba passet.. de va skönt :) tror jag är tillbaka nu.. får väl se på måndag men då är de jättebra tränare så då kommer jag dra mig dit i håret.. :)
Bodycombat rekommenderar jag till alla.. lite boxningsinspirerat med högt tempo.. lite klurigt första gången när allt är nytt men skam den som ger sig.. man lär sig efter några ggr... kände mig smalare när jag lämnade lokalen.. :)

Resten av onsdagen var bra.. fick träffa mina vänner ett tag o de va kul.. båda är gravida så de va lite mysigt.. :)

Igår var det en rolig dag.. deltog på ett kort kort workshop med salsa (det är Lulekalaset, festival i stan).. fick tips om hur man snurrar o de va bra.. gäller bara o komma ihåg de.. :) åhh vill dansa merengue o bachata nuu.. saknar de sååå mycke.. kan inte lyssna på musiken från Domini för ja vill dansa!!
Iaf så träffade jag Carolina o hennes kille lite.. alltid trevligt :) sen hem o göra ordning mig och träffade min vän L som pluggar i USA bara hemma över sommaren... L och hennes systrar o så var vi på stan en sväng o vandrade bland typ alla luleåbor.. gud så folk...
Sprang på min vän Emy o de va kul o överraskande.. :) Åldern tog ut sin rätt för vid halv tolv började vi vandra hemåt.. haha... vi orkade inge mer :)
Gick o la mig halv ett o somnade.. frös dock såå mycke.. nu har hösten kommit :(
Blev väckt halv tre av Ed... han hade ringt på kvällen (ja pratade med honom tidigare oxå) men sen fick jag inte tag på honom så skicka sms att han ska ringa senare.. dock räkna ja inte med att han skulle ringa på natten :) han ville ju då inte prata eftersom han väckt mig men jag kan ju inte somna om... tankarna o drömmarna började snurra istället.. suck... halv fyra var ja fortfarande vaken o snurrade ett tag till.. är sååå trött idag..

Får ta en powernap sen för jag ska ut ikväll igen med min svägerska :)
Jag känner mig ändå lite nöjd med mig själv.. jag försöker vara bland folk o inte stänga in mig i min lgh.. lyckas inte varje dag men när jag får chans så tar jag den... de gjorde jag inte förut då hittade jag på svepskäl för att inte gå.. inte alla ggr men ofta...

Missnöjet med Ed finns dock fortfarande kvar el rättare sagt missnöjda tankar o funderingar.. men jag kom på imorse att mycket är nog för att jag inte får träffa honom... jag har honom inte nära mig o läsa av någon per telefon är såå svårt.. speciellt kille som inte direkt är bra på att säga vad han tycker o tänker o känner.. Är jag där så ser jag på honom när något är fel o kan fråga honom men går inte lika bra via telefon... De är så jobbigt o vara ifrån honom.. :( Jag hoppas Migrationsverket godkänner ansökan snart o ger honom visum nuu.. :)

Jag velar o funderar på om jag ska åka till Sthlm o se Don Omar... igår bröt jag nästan ihop för jag vill att någon ska säga vad jag ska göra... Jag vill men ändå inte.. Jag får inte med mig någon o kanske inte blir kul o se det själv.. han sjunger på spanska o ja kommer inte fatta nånting.. men sen är jag orolig för att tänk om jag ångrar mig.. Jag har oxå chans att träffa min vän från Skåne.. hon är i Sthlm samma helg.. såklart vill jag träffa henne men åker jag inte på konsert känns de inte bra att åka bara för det.. plus att flygen nu är dyra..
Igår sa Emy att hon o ja kan väl ha tjejkväll nästa helg o att hon sover över.. de tyckte ja lät så mysigt.. plus att jag fyller år på onsdag o blir stressigt med fika o sen förbereda resa...
Att se Don Omar vore en upplevelse men jag vet inte.. jag har bara hört två av hans låtar.. hade det varit Aventura (ett annat latinamerikanskt band) skulle jag åka på en gång.. deras låtar har jag hört mååånga av även om de sjunger på spanska så känner jag till många av deras låtar.. Nja de verkar nästan som att jag fattat mitt beslut :) men jag ska avvakta lite till..

Augusti har blivit en otroligt dyr månad o den har bara börjat :/

Ne nu dags o rycka upp sig... helgen närmar sig :) vet inte vad jag ska göra förutom ikväll men de får vi se.. :)

Motivation?

Jag har tappat min motivation till att träna... :( de är kris!!! jag som älskar att träna o blir såå glad av det men nu är det bara jobbigt att ta sig dit.. men idag ska jag försöka iaf... :)

Jag som slutade eller iaf minskade med att äta godis o sånt tjafs har tappat de oxå.. när de varit semester har jag ätit vad jag vill o när jag vill dvs nu är jag missnöjd med min kropp igen.. el iaf magen som jag bara stirrar in mig på.. de är de som är mitt störobjekt.. magen.. :/
Men det krävs att jag ska bli tillräckligt äcklad av mig själv för att jag ska skärpa mig... plus att jag såg bilder/video från när jag hoppade o jag har värsta dubbelhakan.. :( när jag poserar för bilder vet jag oftast hur jag ska dölja den men ibland syns den ändå...

Nu när det varit semester har jag inte tränat så mycket heller o långpromenaderna jag tänkt gå har inte blivit av pga flera anledningar inte bara av lathet.. :P
Har nästan lust att börja någon diet eller testa de där 30 days men jag är såå skeptiskt till allt sånt så det är verkligen en sista utväg för mig.. träna o sluta med socker måste jag göra först.. jag tror mer på att äta rätt o mindre potioner o sluta med socker o sånt plus att motionera än att prova dieter o svälta sig själv.. för när man börjar äta riktig mat igen så går man upp.. de är min åsikt men alla gör som man vill o känner själv..

Ja vad har hänt senaste tiden då...
Hm.. i söndags höll jag på med bilder.. la in från Sthlm o när jag hoppade på facebook.. och här från Sthlm.. när jag hoppade kommer snart.. :) Jag väntar på filmen oxå den jag fick hackade så mycket så jag ska få en ny.. Jag var även taxi åt min brorson hämta o körde honom.. var med min svägerska till hennes mamma för att hämta nästa brorson.. så de va kul o träffa den lite :)

I måndags var det första arbetsdagen.. det är ganska lugnt just nu för många är på semester så man får inte tag på folk... när jag kom hem hade jag ingen motivation till att träna så ja somnade istället o kollade på tv.. kunde ändå somna på kvällen så de va bra :)
Ed ringde oxå han hade varit ledig på söndagen men hade inte haft pengar på telefonkortet att ringa då.. han frågade hur de gick med pappret... Jag fick ett papper från Migrationsverket som jag måste fylla i.. o jag hade några frågor jag inte kunde svara på.. pratade med Eds kompis som kan bättre engelska men jag fattade inte vad han menade.. haha.. men jag fick svar på frågan iaf.. Ed behöver inte sluta sitt jobb på hotellet han får vara borta 90 dagar (jag hörde 19 haha).. så det var ju bra :)

Igår var det lite mer på jobbet o de va bra.. tiden går fortare då.. träffade även Carolina på lunchen o de va trevligt :) hann njuta av solen en sväng o av sällskapet såklart ;)
Gick hem sen såklart fast nu somnade jag inte men ja var på väg.. plockade i lgh istället o ja har insett att jag måste rensa kläder.. jag har såå mycket att lådorna är fulla.. :/
Jag som har såååå svårt att skiljas från mina kläder eller saker överhuvudtaget.. jag lägger de i källaren o så får de ligga där tills ja inser att jag kan ge bort dem.. de brukar ta många många år... hade varit bra om man kunde sälja nåt men nee de känns inte som att ja kan göra de.. :/ Tror de hänger ihop med en klänning min mamma slängde för mååånga år sen.. jag älskade den klänningen men den blev missfärgad så hon slängde den el nåt.. jag kan fortfarande inte glömma den klänningen o kanske därför ja har svårt att göra mig av med saker nu... sjukt ja vet :) kanske får nämna detta för psykologen..

Iaf så ringde Ed igen igår.. han frågade hur de va o vad ja gjorde.. de brukar han alltid göra el oftast iaf.. sen frågade han massor om pappret o om jag pratat med dem o när jag får något svar när han kommer.. han fråga hur mycke som helst.. ja frågade om han saknar mig o jo de gör han.. men trodde inte att han sakna mig så mycke o vill komma ti Sverige.. :) dock låter han lite hm vet inte hur ja ska säga.. inte sur men jaa ja vet inte.. inte lika glad på rösten..
Ja sa iaf att ja tycker om när han ringer mig.. försöka låta positiv o inte anklagande :)

Har fått låna tre böcker om serien True blood.. har läst den sista igår.. vid 00 hade ja läst ut boken.. hihi.. de är ganska bra.. jag har dock inte sett serien bara nåt avsnitt.. vill dock läsa de andra böckerna oxå...
Blev lite sent igår som sagt men kunde inte sluta läsa.. haha..

Idag är det onsdag o de känns som en bra dag.. :) Jag känner mig glad...
Ska träffa min vän C o hennes lilla son idag.. och sen kommer även en kompis från Kalix så hinner träffa henne en sväng.. :) Detta ska jag göra på lunchen.. sen ska jag till psykologen igen.. och sen ska jag försöka träna oxå... vet inte om jag hinner med zumba beror på hur länge jag är hos psykologen men tänkte testa bodycombat idag iaf.. ska tydligen vara ett otroligt jobbigt men kul pass.. fullspäckad dag men kul :)

Ha en skön dag..

Sthlmsbilder..

Här kommer några bilder från Sthlm/Åbo.. :)



Spelade Neonminigolf i Åbo.. så häftig bana.. :) här med Pirates tema..



Koncentration :)


Drickpaus på väg till båten :)


Strosar :)



Väntar på båten.. mina brorsöner måste vara med.. haha


Fin bild.. o brorson i bakgrunden ;)



Underbara solnedgång.. tog mååånga bilder... :)


Så vackert...


Vi tar ännu en :)


Tjejkväll med mig, mamma, syster o svägerskan som fotar..


Min barndomskompis o jag.. skål med champagne :)


När vi var ut och käkde tog jag sååå god dessert.. jordgubbscheesecake med vit choklad o hallon..

Jag har inte lagt in bilder på allt jag shoppade.. de är väl inget intressant?? :)

Första arbetsdagen idag...