Veckan som gått...

Har väl inte direkt bloggat på hela veckan men de har varit sååå stressigt... har varit så mycket jobb o har tom varit kvar fram ti träningen för o få klart vissa grejer så har varit himla mycke... men tiden går ruskigt fort o de är bra :)

Har tränat sex pass denna vecka.. skönt o kul.. bara tränat på gymmet.. :)

Förra veckan var ja enormt godissugen men ja lyckades hålla mig men åt extra mycke på helgen... denna vecka gick de bra igår.. är så stolt över att ja inte äter onyttigt på veckorna :) denna helg har de varit måttligt..

Har inte sett snyggingen ja brukar möta på morgonen denna vecka.. inte ens på gymmet.. lite trist.. man fick ju en extra kick när man såg honom :) antar att snön o kylan har hållit honom inne.. :/

Vintern har verkligen kommit denna vecka... snö o blåst o -10 grader har de varit... :( kan tillägga att ja är redan less på snön!!!!!! o den har inte ens börjat... :/

Har fått sms från min vän som är i domini hon har de bara bra dock har de regnat mycke.. stormen som dragit fram över haiti har gjort att de blåst o regnat i domini.. hon skriver iaf att de har de bra o att killarna är snälla osv.. får lite rapporter om edde o inget är negativt.. har inte pratat med honom på nåra veckor.. borde kanske ringa men gäller o ha lust ti de oxå.. resan ska ja betala snart.. innan torsd för o vara exakt..

Har precis sett ema galan som gått på mtv.. tycker om o se galor.. men förstår inte va de är för snorungar som ska kalla sig för artister.. justin bieber tog bästa manliga.. vilket skämt... ojoj.. bon jovi uppträdde o shakira.. de va bäst.. sååå bra :) love them..

Har tvättat idag.. o behöver tvätta mer men får inte plats i lgh så måste gå ti tvättstugan.. imorron kanske.. hehe.. har tvättat tre maskiner o massa handtvätt..

Mina skor från Ellos har kommit.. :) ska hämta dem imorgon.. hoppas de passar...

Vet inget mer o skriva just nu.. jo träffade en av killarna från NK en snabbis.. blev ingen dejt men ett möte iaf.. va inte dåligt men fick inte nåt grepp om honom direkt.. va så kort sväng.. får se va som händer... hade gärna velat ha ett möte med han ja möter på morgonen.. el brukade möta :)

Ne snart är det dax för sängen..

Ha en skön helg..

Kommentarer
Postat av: Susanne

Mique,menar du eller??

2010-11-14 @ 13:26:07
URL: http://susannelindvall.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Ska du åka till Dominikanska ändå då? Har han inte hört av sig heller? Känns det konstigt?

Kram C

2010-11-15 @ 23:46:09
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback