Gott nytt år..

Jaha nu är det nytt år.. 2011 gick verkligen superfort.. vet inte riktigt vart alla månaderna har tagit vägen faktiskt.. Har varit ett bra år dock... Mycket har hänt mest bra saker faktiskt... :)

Jag gjorde mig av med kille som inte var bra för mig och träffade en ny istället.. :) Blev sambo tom.. wow trodde ja då verkligen inte förra nyåret att jag skulle vara... jag som längtat efter de..

Dock måste jag nog börja uppskatta det jag har istället för att oroa mig.. men jag kämpar med mig själv.. jag vet bara inte hur jag ska ändra mina tankar.. :/
Det är min utmaning detta år... kanske nyårslöfte.. sluta tänka och börja njuta... om det vore så lätt att göra som att skriva...

Jag är fortfarande förkyld.. nyåret var bra dock väldigt bakis dagen efter... var på fest med massor av colombianer, dansade o käkade o tolvslaget i överkalix var inte så mycket att hurra över.. jag saknade verkligen massor av fyrverkerier.. men fick iaf kyssa min älskling kl tolv el vi var nog en minut tidigt för ingen hade direkt någon koll på kl exakt.. haha...

Känns konstigt att jobba nu för vanligtvis är jag ju ledig denna tiden och utomlands.. saknar verkligen att fira nyår utomlands.. saknar värmen, hotellet i domini som faktiskt hade ett bra nyårsfirande.. men de va ett bra nyår fast egentligen känns de bara som vilken annan fest som helst :)

Jag är iaf ledig tors o fre o de är skönt.. lång helg :) känner att jag behöver de.. vi har varit borta varje helg nu men denna ska jag då vara hemma.. behöver ladda batterierna o bli frisk..

Kom igång så bra med träningen en vecka där o sen kom förkylningen... pffff så typiskt.. men får ta nya tag kanske nästa vecka..

Ne nu ta tag i dagen... God fortsättning på er

Kommentarer
Postat av: - Spindeltjejen -

God fortsättning själv! Hoppas att året fortsätter bra och försök att ta dagen som den kommer och inte grubbla så mycket över vad som kommer att hända i framtiden :) Vi lever bara en gång och den gången är NU ;)



Kramis

2012-01-03 @ 22:47:44
URL: http://www.spindeltjejen.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback